Hoşlandığım erkeğin ilgisini nasıl çekebilirim?

Arkadaşlar durumum karışık yardım edin lütfen !

geçen sene bir çocuktan hoşlanıyordum. Onu unuttum bir ara. Bu sene ne olduysa tekrar ondan hoşlanmaya başladım. (Ama bu aşık olma durumunu aldı.) Tanışıklığımız yok ama onun adını(hatta burcunu: bunu da tesadüfen öğrendim) (balık burcu) biliyorum. Onun olabileceği yere gidiyorum. mesela okulda maç var, spor salonuna onu izlemeye gidiyorum. onu izliyorum(bazen bakışıyoruz ama utandığımdan gözlerimi kaçırıyorum) durakta otobüs beklerken (o yürüyerek gidiyor) arkasından bakıyorum, baktığı mda o da bakıyor ama dik dik gibi. Geçen yine giderken etrafıma bakıyor gibi yapıp ona baktım. Yanındaki arkadaşı bana bakıyordu. (acaba bir şey mi söylemiştir arkadaşına) .Ortak arkadaşlarımız var. (BİR tesadüf daha: eski sevgilisi bizim dershanede. kız kendi anlatıyordu: onun peşinden bayağı bir koşmuş.seni seviyorum demiş(galiba kız çıkma teklifi etmiş.).çıkmaya başlamışlar. ama bir çıkıp bi ayrılıyormuş. derslerine de çok bağlıymış.VE ŞİMDİYE KADAR TEK ONLA ÇIKMIŞ (ama tam inek değil gezince geziyor) NApabilirim? (yanında hep arkadaşları var) . Nasıl onun ilgisini çekebilirim?

LÜTFEN CİDDİ CEVAPLAR VERİN :)
Güncellemeler
+1 yıl
bende şimdiye kadar tek ona bu denli aşık oldum. ve şimdiye kadar hiç kimseyle çıkmayı düşünmedim.
Hoşlandığım erkeğin ilgisini nasıl çekebilirim?