Terkedildiniz... ve bu ayrılık sonucu karşı tarafa mutlu görünmek mi daha iyidir yoksa üzgün mü?

Ben sözlümden ayrılalı 9 ay oldu... ve ondan ayrıldıktan sonra ona üzgün olduğumu hep belli ettim ağladımı gördü üzüldüğümü gördü sosyal medyada bile hep nasip ile ilgili ah ile ilgili umut alıp yarı yolda bırakılmak ile ilgili sözler yazılar paylaştımm... :(

o da arada da olsa paylaştı ama ben kadar değil çünkü beni terkeden oydu ve en çok üzülen ağlayan taraf bendim o pek belli etmedi...

şimdi artık sosyal medyada olsun ortak arkadraşlarımıza olsun falan hep kendimi mutlu gösteriyorum komik şeyler paylaşıyorum... yolda bir yerde ortak arkadaş denk gelrise kendimi mutlu gösteriyorumm bilmem o bunları görüyor beni takip ediyor bakıyor mu.. faceme falan.. yaşım 25 ama çok ergence hareketler bunlar biliyorum ama çok sevdim onu ya napıcağımı bilemedim... şimdide dönmez biliyorum ama ,,, bilmem beni takip ediyormu sizce?
ve artık mutlu görünmek iyi olur dimi

Terkedildiniz... ve bu ayrılık sonucu karşı tarafa mutlu görünmek mi daha iyidir yoksa üzgün mü?