Selams
Ayrılık sonrası ruh halinizden bahseder misiniz¿

hadi hadi meleğim uçta göreyim
Selams
Ayrılık sonrası ruh halinizden bahseder misiniz¿

hadi hadi meleğim uçta göreyim
Jeton köşeli benim ya 2 yılda anca geçiyor 😂 ama halime şükrediyorum Bazılarından hiç geçmiyor yeni yeni hatlarla geliyorlar falan filan Allah yardımcıları olsun şifa versin bensizlik zor sanırım🤦🏻♀️
Zordur tabii, ilişki bu boru mu shdjs
Kimse değişmez, olduğu gibi kabul edip sevmek lazım. Olmuyorsa zorlamamak.
Zaten nerede dolandığı belli değil yokluğunda gittiği yeri mutlu etsin 😅 hiç dönmesinler gidenler.
Ben izlemekteyim artık :D nereye kadar daldan dala merak içindeyim djfg ömür billah mutlu olamayacaklar bu sebepten dolayı
😌👌
Aklıma ayrılığın sabahında gelen o dehşet depresyonumsu ruh hali geldi. Bir umut sabahın kör saatinde telefondaki o günaydınnnn mesaj bildirimini ararsın ya… Uyan kardeş uyan geçti, o mesaj yok artık. Bide gün içinde yürüyen ceset gibi dolaşırsın, acıdan ne yapacağını bile unutursun
Naptın sen ya, moral bozdun shdj
Neyse gerçekler bir yandan
Ne konferansı bu 😃
Mecaz micaz yapma şimdi dertlendik sjdja
Değiliz tabii ki :D
İyi dinlemeler 😌
Ricalar 😅✌️
E tabii ilk günler melankolik bir havam oluyor. Ruhumun arabesk bir yanı var aslında, böyle zamanlarda çıkıyor ortaya :)
Eskiden uzun sürerdi bu depresif hallerim ama şimdilerde o kadar derin yaşamıyorum.
Yaş aldıkça değişen şeylerde bu da var sanırım, ben de eskiden çok yüklenirdim kendime de şimdi “amaaan” modundayım 😃
Bu seviyeye de kolay gelmedik, biz melankoli çukuruna düştük düştük kalktık :D artık bağışıklığımız var ayrılıklara.
Şimdi bunları yazan bu arkadaşın var ya, yarın bir ayrılık yaşarsa gör bir de sen beni :D dfjf yok böyle dengesizlik 😃
Sen benim neyimi anlamadın ki 🫠😍
☺️ sen de benim.
Umursamaz görünen bir melankolik olabilirim. Yine de umursamazlık cidden de oluyor:d
Oha bu ben o sebepten :D
Teşekkürler eic için😁
Ricalar 😃
Cevap
31Cevap
Kolay kolay kimseyi seven birisi değilim oyuzden de unutmam da kolay olmuyor maalesef oyuzden kisiye anılara uzun bir zaman takılı kalıyorum
Normal olan bu zaten..
Öyle ama Biraz yıpratıcı oluyor işte 😔😢
Biraz yıpranır daha güçlü kalkarız 💪
Herzaman 👍👍
Ayrilik yaşadığım zaman anlatırım.
Allah yaşatmasın
Amin
Bende bilmiyorum nasıl olduğumu ama değmeyecek insanlar için kendini yıpratmaya gerek yok..
Belki de üzüldüğümüz onlar değildir, kendimize üzülüyoruzdur
Evet belki de ama çizgiyi iyi çizmek gerek bir yerden sonra kimseye o tavizi vermemek gerek..
Kesinlikle katılıyorum, moderatörlüğün hayırlı olsun 🎈
Teşekkür ederim.. 🥳 Sende u olmuşsun sanırım seninde hayırlı olsun.. 😊
Hıhım ben de teşekkür ederim 🥳🎈
Rica ederim.. ☺️
vaktiyle çok başşak bir ayrılık yaşamıştım :D düşünsene nikah memuru masada ama kızın ailesinden birileri senin hesaplarını boşaltmaya çalışırken yakalanıyor ve kız ailesinin yanında yer alıyor. o gece yalın ayak sabaha kadar yürüdüm elimde kocaman bir şişeyle ertesi gün bir kemaneyi dinlerken bir anda hunharca sevişmeye başlamışız
Ayrılıyorsun tamam ama o sabah gelen günaydın mesajı , aramalar falan olmuyor ya artık o biraz üzüyor, boşluğa itiyor aslında. bir süre sonra alışıyorsun tabi artık yok nasıl olsa diye düşünüp görmezden gelmeye başlıyorsun. Zor ama oluyor bir şekilde..
Ayrılmadan da melankolik takıldığım oluyor.
Kendimi dağlara taşlara vurmuyorum artık, sigara dumanında boğulup giden duyguların adamı ettiler bizi.
Piüüh yazıklar olsun onlara 🚬
ahaha işin iyi geç dalganı sen
Hayda, ne dalgası ya niyetli olmasam sigara yakıp dertlenecektim bizim urfalıya napmışlar böylesi diye sjdjs
Ben senin yerine yaparım ya lafımı olur hiç :D
İyi afied 🙄🧯
:D
Düşüneyim düşündüm umursamam genelde kum torbasında çalışırım tavsiye ederim güzel olur 😂
Herkesin kum torbası mı var 🥹
Oda doğru sorry ama tabiki yeri olan alabilir çok güzel oluyosun kuş gibi bu arada ben sana alırım sen tasalanma 😂
Çok düşüncelisin :D ilişki yapıp ayrılmam lazım mı
Sence ilişki ayrılmak icinmi yapmak lazım yoksa sonsuza kadar götürmek icinmi 😂 hadi bakım sence hangisi
Ayrılmak için tabii ki :D
Bak sen olmaz sonsuza kadar öyle ilişkimi olur moruklascan birlikte bastonla yuruceksiniz takma dişleriniz firlicak 😂😂😂
Moruklascan nedir ya az kibar ol. Benim idolüm Ajda Pekkan :D
😂 Ajda Pekkana bir sor ama hayat arkadaşı istermiymis o kadın ayrı bir şey sanırım vampir 😂 Ajda sen olsun olmazmi 😌
İsteseydi olurdu herhalde 😃
Olamazdı herkes tekdir senin tek oldun gibi 😂 senin ilerin 2 çocuk bir erkek bir kız kız renkli gözlü sarışın erkek esmer olur 😂
🙂 hayırlısı be cendere
Hayrlisi sosyetic yakışır ama ☺️
Hayatım ilk kez ayrılık yaşadığımda bir güzel duş alıp cilt bakımı yapmıştım. Benim üzüntüm bu kadar oluyor jsjs
Üzüntümüz bir oynak şarkıya bakar 😃
😂👌
Açıyorum bir Müslüm.. onunla söylüyorum şarkıları .. ah Müslüm diyorum hangimiz sevmedik ha hangimiz.😅 böyle de bir manyağım işte..
Hahaha 😂 süpermiş
😃böylesini açarsan ne acı kalır nede keder djdj
😂 aynen 👍
😅😅
Çok da şey değil ayrılıklar. Hele ki kaybetmek değil de kazanmak gibi düşünen koca yürekler için.
Ne kazanmış oluyoruz 😃
Oha inanamıyorum 😬
Bir yere kadar umursarım üzülürüm ama sonra bir yerden sonra umrumda olmaz. Ağzıyla kuş tutsa da olmaz
Ağızla kuş tutan olmuş mudur acaba nerden geliyorsa bu söz
İmkansız ya artık kim akıl ettiyse iyi hayal gücü 😂
😃
İçin karalar bağlasa da dişim dansöz oynatır. İcim beni yakar dışım onu 🙈
😃 sen çok şımardın
Aynen öylesin :D
Kısa bir süre melankolikimsi takılıyorum. Sonrasında umrumda olmuyor.
Ona olan sevgime, ilişkinin toksikliğine, karşı taraftan ne kadar soğuduğuma vs. bağlı bunun süresi aslında. Hiç melankoli yaşamadığım zamanlar da oldu. 😅
Bir hafta tüm dünyaya karşı offline olurum. Melankolik gibi değil, çevremde insan ve ses istemem. Yaşanan olayları değerlendiririm. Hatalarımı görmeye çalışırım. Sonrasında hiç bişey olmamış gibi devam ederim.
Umursamazim. Gitti mi? S*kt1rsin gitsin P3zeve3nk... Ben en güzellerine layikimmm💅🏻💅🏻💅🏻
😃😃
3 gün Melankoli geri kalan çokta kasımpaşa :D
😃
İkisinin karışımı oluyorum önce sonra melonkoliden gına gelince umursamaz oluyorum 😂🤷♀️
😃
Yaşadığım ilişkiye bağlı bu birazda en sonki ilişkim bittikten sonra hiç bir acı üzüntü yaşamadım bu yüzden umursamazdım.
Çok sevdiğim bir ilişkim bitince aylarca melankolik takıldım.
Bu durumu bir kere yaşadım. Melankoliklik daha ağır bassa da zaman zaman umursamaz olduğum da oldu. Ama şu an umursamazlık daha ağır basıyor
Duygularımı yoğun yaşadığım için kolay kolay kendime gelemem. En zayıf noktam bu onun için kimseye bulaşmıyorum.
Ne kadar sevdiğime bağlı bu durum. Ama daha güçlü döndüğüm kesindir
Ja aynen :D ja ja
Gerek yoktur :D
Evet ya çok konuşuyorsun sen :D
Tabii konuşmadığın zaman sıkılıyorsun ocakta yemek var diyorsun shdjs
😂😂
Çokta üzülmedim hiç derim ama içim kan ağlar
Umursamaz tabiki ne takcam hem ben aşık olmam çünkü ben aşkım
Duygularım bittiyse umursamaz, diğer türlü bir süre melankolik
Melancholic bir kez oldum bir daha da olmadım olmam.
Melankolik olmam için ilişkimin bitmesine gerek yok 😂
Gizli melankolik geceleri tek başıma ağlıyorum kimse görmeden
Melankolik olurum ama bu melankolikliği umursamam sonra illaki çıkar acısı geçer
Ayrılık sonrası Duygusal, melankolik ve hiç. Böyleyim…
Melankolik olurum ama umursamaz olmak isterdim aslında
Nasıl ayrıldığıma bağlı biraz ama melankolik diyebilirim birini seçmek gerekirse
Nasıl bir ilişki içinde olduğum önemli yıllarca süren bir ilişkiyse tabiki kolay atlatamam ve melankolik olurum
Ben baya melankolik oluyorum ya🥲
Ne kadar sürdüğü önemli
Dünyam yansa belli etmem içimde yaşarım.
Senin dünyan yanıyorsa herkesin yansın 😒
😍❤
Hayat devam ediyorcuyum
Nasıl devam ediyor işte melankolik dimi :D
Çok uzun bir süre cidden içim burkuldu shdj
Ah kıyamam, dermişim 😒😒
ahahsja gıcık uyuz :D
Yes be djdjs
melankolik yanımda halt etmiş 😄
Hadi ya 🥺
Gider 1.5 iskender yer yoluma bakarım
Oh yarasın 😃
Ehehehehe beraber olsun yavrummmmm 😘😘
Ama sen iskender ye ben dudaklarını yiyim nasıl fikir 😜
Öhö öhööö :D
Aaaaa iftardan sonra seninle işimiz var demiştiiikkk sen hele şöyle bi yamacıma gel bakiyimm 😘
Uuu 😃 geleyim
Full melankoli, full arabesk :D
Çaaal Müslüm babaaa hsjs
Normalim..
Umursamaz biri olmadım hiç bir zaman
Umursamaz görünümlü melanokoliğim
Kişiye ve süresine bağlı
Çok sevdiğim biriyse umursarım
Ayrıldığım kişiye göre değişir
Hayat bir şekilde devam ediyor acı tatlı reis
Biraz öyle biraz böyle
Hiç ayrılmadım ki 😂😂😂
Umursayacak bir kalbim vardır tabi 😅
Hatırlamıyorum, uzun zaman oldu sevgili olayları.
Melankolik
Hep öylesin akdjka
Jdjdf
Hayat devam ediyor ölmedik şükür
her zaman melankolik duygusal 🥲
Nerede trak orada bırak
Melankolik
Melankoli
Kaderime razı 😅😅😅
Umurum da olmuyor pek.
Melankolik.
Beyin fonksiyonlarım ölmüş oluyor