çok sevdiniz ayrıldınız aklınız hala onda ..
ama dönmeyecek umut bitti..
yeni birisi ilaç olur mu:)
ama dönmeyecek umut bitti..
yeni birisi ilaç olur mu:)
eğer çok seviyorsan unutamazsın canım. uzun bi süre geçirmen lazım yoksa yine hüsranlarla karşılaşıyorsun. yeni ilişkilerbozuluyor hemen ama sen sorunu hep karşı tarafta buluyorsun fakat sorun tamamen senden kaynaklı oluyor. eyvallahın olmuyor bi kere o kişinin özellikleriyle sevdiğin kişiyi eşleştirmeye başlıyorsun.sen yıpranırsın... hayatta hiç bişeyim az olmadı senin kadar.hiç bişeyi istemedim seni istediğim kadar diye şarkılar mırıldanmaya başlarsın :)
Olur tabiki. Yeni biri olmazsa eğer anılar sürekli gözünde canlanır ve mazide yaşarsın.
Bende de açık kalmış sayfa Coşkun abim hala anılarrr diyor:)
Belki yaralarını hafifletir ama asla unutturmaz tamemen. Hele hele çok ecdiysen kalbinin en ücra bile olsa bir kçşesinde kalır muhakkak. Çok sevip de unuttum diyen yalan söyler ya da gerçekten de düşündüğü kadar sevememiştir bence.
aslında en iyi ilaçtır ama karşındakini kullanırsın pek yakışık almaz bencilcedir.
o zaman dediğini zaten yapamazsın güzel kızım. kendin için biraz gaddar olmalısın. harcanması gerekeni harcaman gerekebilir.
Cevap
23Cevap
öyle ilişki olmaz abi olmuyorda test ettim bizzat karşındakine hiç değer vermiyorsun hiç korkmadan konuşabiliyorsun davranabiliyorsun bide o sana deli divane aşıksa eyvah eyvah vay o kızın/çocuğun haline derim
hiç denemedim denemeyi de düşünmüyorum..yaşanan uzun soluklu bi ilişkiyse etkileri bi anda silinemez zaten..kendime ve baskalarına da saygılı oldugum için bi süre bu işlerden uzak dururum..kimseyi de kendi çıkarlarım için kullanmam..ama arkadaş olarak başkalarıyla takılabilirsin bu iyi geliyo cidden =)
Yeni gelene bağlı şöyle ki;
Coca cola dan sonra cola turka içersen her daim damağında bir burukluk, hüzün olur.
Cola turka dan sonra coca colayı denemişsen bugüne kadar kola içmemişim aslında ben dersin.
eğer gerçekten sevdiysen asla bir başkası onu unutturamaz.Ama eğer sadece bir hoşlantı ve güzel zaman geçirdiği için onu sevmişse yenisi unutturabilir.
Çokta güzel unutturuyor ben onu unutamam çıktığım kişiyide üzerim diyordum birde bakmışımki şimdi benden mutlusu yok herşeyde bir hayır vardır derler ya aynen öyle :))
her son yeni bir başlangıçtır ve hiçkimsenin yeri dolmaz değildir bugüne kadar hangimiz işte bu son deyip te defalarca yeni aşklara yelken açıp eskiyi silmedik ki zamanla herşey yoluna girer
ortam okyanus sen deniz misali oradan oraya gönülünü dolduracak birini arıyorsun gibi konuşmuşsun :))yada eski bir yara :)
hiç mi eski yara yok her bayanın vardır burada söylesen o nereden bilecek çekinme...
çok yakışıklı biriyse olur bence, yani aşktan çok göze hitap eden biri ve eskisinden yakışıklı biri olursa kesin unutulur, insan hep daha iyisini arar, bulamassa da yuze goze bulastırılır:D
olur neden olmasın, tabiki gerçekten hoşlanırsam sırf başkasını unutmak için insanların duygularını incitmem
inciten çoğunlukla kendi yarana derman araken baskasını hasta edenler yok degıl =)
ama dogru olan senın secımın +1
teşekkürler
5 yıl çıktık sonra ayrıldık bir 2 yıl sonra başak biri ile bir ilişkiye başladım. nişanlıyım :) ve şimddiiii sana söyleyecegim iyi ki ayrılmışız ve rabbime şükürleer olsun ki bu aşkı bana yaşamayı nasip etti..!
Kafanı oyalar önce.. Eskisini aklına getirtmez.. Ama her davranışını eski sevgilinin davranışyla kıyaslarsın.. Önce zorlanırsın ama sonra alışırsın.. Alışırsın demem de seversin..
evet hemde oyle bir hizli unutturur ki
hizina sen de inananamssin
bu senin yeni olanı ne kadar istemene bağlı .bende denedm ama olmadı .mantığn teselam olsada kalbn kolay kolay olmuyo :))
Geçici narkoz etkisi,sadece..Gelenin anlık büyüsünden hemen sonra,gerçekler kucaklar birden..
olurr olurr bal gibi de olurr. ben de o ilaçlardan biriyim ordan biliyorum! :D
herkes "FARKLI"dır.
eskisi için, yenisini kurban etme yazık
Çok saçma Bi Soru OLmuş K.b Eski Sevgilini Ne Derece Seviyodun Yeni seviglin seni Ne Kadar Pozitif etkiliyo Bir Çok Şeye Göre Değişir..
Zerre alakası yok. Giden zaten kendini unutturmuştur bile. Ki , yerinden fazlasını alacak birisi güneş gibi doğmuştur hayata.
Sen tamamen kendi açından bakmışsın olaya bir de seninle olacak birisi için düşünsene ne kadar gurur kırıcı Avunma aracı olması
Aklından çıkana kadar bekle. Duyguların karısıkken başladıgın hiçbirşeyın sonu olmaz. Zor ama sabretmk daha guzel
Ferrari den inip tofaş'a biniyorsan olmaz. Tam tersinde bal gibi olur, şahane olur
Umudu başkasında aramak kendini bi baska rüzgara bırakmak daha fazla acı verebiliyor hem sana hem de karsı tarafa. Onu sevemeyecegini anladıgın gün tüm bağlar kopuyor . karsındakini üzdüğün için vicdan azabından başka bir şey hissetmezsin bence.
hayır eskının yerını dolduramaz sadece hayatımı doldurur cunku bence herkesın yerı ayrıdır
çivi çiviyi söker ama delik genişler gider her çividen sonra :))
"Kanayan yaralarına, kan dursun diye başka bedenler basarsan, sadece mikrop kaparsın"
Gayet açık heralde cevabım..
Görmedim bende aynısını yazdım keske once okusaydım :P
dönmeyecek umut bitti ya cok farklı bır zamanda karşına cıkar ve sana hayatının yumrugunu atarsa ?
çok sevdiysem ve ayrıldysam yeni birisi ile de olmaz.yeni birisi bana çok sevdiğim aklımın onda olduğu birini unutturamaz aslaaa.
hemde ne biçim olur.gelen gideni her zaman aratmaz:)
olur. ama yeni başladığın ilişkiyi ağırdan alman tavsiye olunur. hem kendi iyiliğin için hem karşı tarafın iyiliği için.. hemen yüzgöz, mıçmıç olmayın derim. mutluluklar.
Olmaz kanayan yaralarına merhem olsun diye başka bedenler basarsan mikrop kaparsın.
eğer yeni sevgilim adriana lima olucaksa alayını unuturum :))
:D haaaaaaha
ilaç olmaz ama, güzel olur, fakat gelen gideni aratır...
Doğru kişiyi seçersen mutlu olursun.
attan inip eşeğe binmediysen unutturur.
Performansı iyiyse unutturur...
yaranın kabuk bağlamasına sebep olur.
olur olur :) gidene kapıyı göstermek lazm :)
daha iyisini bulduysan tabiki unutturur:)
olmaz her anında onu görürsün karşındaki kişide
eğer onu unutturacak biriyse neden olmasın
olurrrrr... bal gibi hemde...
umarim unutturur...
acini hafifletir
Tek kelime ile olur
kesinlikle ilaç:)
aynen öyle denemiş ve onaylanmıştır:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar