Bu tamamen sizin hayatı nasıl yaşadığınıza bağlı bir konudur; eğer hayatınızı zenginleştirir ve kendinize yeni ilgi alanları bulabilirseniz eski sevgiliyi en fazla 3 ay içinde unutursunuz.
Ancak saplantılı ve takıntılı bir yapınız varsa ve sürekli eski sevgiliyi düşünüyorsanız bu durumda onu unutmanız zor olacaktır. Hayata yeniden başlayabilenler için eski sevgili konusu sadece bir deneyimdir ve bazı dersler alarak hayata devam edebilirler.
Önemli olan; takıntı yapmamak ve yaşanan bazı anıları geçmişte bırakma gücüne sahip olmaktır.
Sevgiler, AY
Adil Yıldırım’a ulaşıp kendisine direk sorularınızı sormak ve kendisinden daha detaylı yanıtlar almak için Adil’e Sor uygulamasına üye olabilirsiniz.
Sorulan soruları Adil Yıldırım en detaylı şekilde analiz ederek yanıtlamaktadır. Adil Yıldırım'ın diğer görüşlerine buradan ulaşabilirsiniz:Diğer Görüşler
Vallahi ben kendi kendime bana aşık bir kadını uzaklaştırdım, şimdi 10 yıl oldu, onunla tamamen zıt başka bir kadınla evlendim iki çocuğum var ama eski kadınımi düşünmeden geçirdiğim tek bir gün bile yok. Cehennem azabı nedir bilmiyorum ama herşeyin tadı saman gibi şimdiki evlendigim kadın için ve çocuklarım için de çok üzülüyorum ama elimde değil ben o pişmanlık kuyusundan çıkamıyorum, yapamıyorum. hiç ayrılamam derken kavuşmak hayal oldu misali hiç bir iz hiç bir ses yok. Bu beni tüketiyor bunu hissediyorum ama direnemiyorum. Özür dilerim her şey için çok özür dilerim
Insan eski arkadaşlarımı bile unutmuyor ki sevgili ile daha çok şey paylaşırsın unutulmuyor zaten sadece yokluğuna alışıyorsun ve aklına gelmiyor o kadar
Neden unutulması gereksin ki? Eski sevgiliyi unutmak amacıyla yapılan davranışlar bana anlamsız geliyor. Çekilen acıyı en aza indirmek için tabiki de yeni şeyler denenebilir, kafa dağıtılabilir ama şunun bir farkına varalım kimse unutulmaz unutulamaz. İyi ya da kötü hayatınızda bir dönem olan bir insanın size kattıkları unutulamaz. Bu yüzden kendimizi unutmaya zorlamaktan çok alışmayı öğrenmek gerekir.
Eğer gerçek aşksa ciddi anlamda unutulmaz bence 974 gün birini bekledim her gün ağladım sonunda mı o akşam evlendiğini ve bir de çocuk beklediğini kendi ağzından duydum sanırım her ne olursa olsun bazı şeyler mazi olarak kalmalı...
herkes geçici ama geçmişte bir kişi vardır ki seni diğerlerinden daha çok seven önemseyen hep seni sevmiş işte o kişi unutulmaz 2 seneoldu ben unutamadım :)
Tabiki unutulur yenisi geldikçe eskisi unutulacak, acısada acımasa da unutulacak, fakat bu ilkler ve sonlar için geçerli olmayacaktır. İlkler ve sonlar hiç unutulmaz, daima bizimle yaşarlar...
Merhabalar,
Bu tamamen sizin hayatı nasıl yaşadığınıza bağlı bir konudur; eğer hayatınızı zenginleştirir ve kendinize yeni ilgi alanları bulabilirseniz eski sevgiliyi en fazla 3 ay içinde unutursunuz.
Ancak saplantılı ve takıntılı bir yapınız varsa ve sürekli eski sevgiliyi düşünüyorsanız bu durumda onu unutmanız zor olacaktır. Hayata yeniden başlayabilenler için eski sevgili konusu sadece bir deneyimdir ve bazı dersler alarak hayata devam edebilirler.
Önemli olan; takıntı yapmamak ve yaşanan bazı anıları geçmişte bırakma gücüne sahip olmaktır.
Sevgiler,
AY
Adil Yıldırım’a ulaşıp kendisine direk sorularınızı sormak ve kendisinden daha detaylı yanıtlar almak için Adil’e Sor uygulamasına üye olabilirsiniz.
Sorulan soruları Adil Yıldırım en detaylı şekilde analiz ederek yanıtlamaktadır. Adil Yıldırım'ın diğer görüşlerine buradan ulaşabilirsiniz:Diğer Görüşler