Çok uzun soluklu bir ilişkinin ardından bu yılın ilk aylarında ayrıldık, ayrıldığımız dönemde fazla görüşmedik. Ama bir şekilde tamamen kopamadık. Toplamda 6 ay ayrı kaldık. 2-3 hafta önce barışmak istediğini söyledi, bu arada ayrılık süresince hayatımıza hiç başka birileri girmedi. Birbirimize olan sevgimiz de bitmemişti. Ben de barışmayı kabul ettim, zaten seviyordum, daha önce terkeden taraf oydu. Onun adımıyla tekrar başladık. İlişkimiz süresince beni çok yıpratmıştı, bu sefer herşeyi düzelteceğini iddia etti, inanamadım ama sevdiğim için şans verdim. Sadece 2-3 hafta sürdü ve bu süreçte eski hatalarını düzeltmek adına hiçbir çabası olmadı. Beraberken çok iyiydik, çok güzel anlaşıyorduk ama benim yanımdan gittiğinde yani iş yerinde veya arkadaşlarının yanındayken bambaşka biri oluyordu. İki gün önce dayanamadım ve bitirdim; onu hala sevdiğimi ama onun hiçbir çabasını görmediğimi, ilgisizliğinin devam ettiğini ve ayrılmak istediğimi söyledim. Bunu rest çekmek için yapmadım, o an gerçekten bitirmeye kararlıydım. Ben bitirmek istediğimde şaşırdı ama hiçbir şey söylemedi sadece "peki kendine iyi bak" dedi. Hiç mi umursamadı acaba? Hiç mi üzülmedi, aylar sonra onca vaatle döndükten sonra bu kadar kolay mıydı? Şimdi bu duruma üzülüyorum, aramızın düzelmesini istiyorum ama adım atacak gücüm kalmadı, ondan bir adım gelmesini beni aramasını onunla görüşmemizi nasıl sağlarım gururumu kırmadan?
Güncellemeler
+1 yıl
Neden herkes bu kadar acımasız yorumlar yapıyor?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer