Eski sevgilimle aramı nasıl düzeltirim?

Eski sevgilimle geçen sene Nisan ayında çıkmaya başladık ortak arkadaşımız sayesinde haziran ayında okulum bittiğinde ayrıldım ben ondan o orduda ben istanbuldayım daha sonra kasım ayında karşılaştık ve aralık ayında yeniden çıkmaya başladık ama hep bir güvensizlik vardı aramızda ikinci barışma evresinde bir kere gittin yine gidersin şeklinde ve çok seviyorum aşığım bunu görmek istemiyo çünkü 5 ay gibi bir süre ayrı kaldık inanmıyo haliyle ve düzeltme imkanım olmadığını söylüyor hala konuşuyoruz hemen hemen her gün her saat hatta instagram da ve facebook da var sürekli takip ediyor mesela whatsapp à girip ona yazmadan çıktığımda tartışıyoruz kimle konuşuyorsun diye atar yapıyo kimle konuşuyosan git onunla konuş ben rahatsız etmiyorum diyo ama bu konuyla ilgili bir şey dediğimde umut bağlama artık biz diye bir şey yok olamayız Diyo bir yere giderken hesap soruyor niye giderken haber vermeden gittin diye mesela sonra bunun gibi bir çok şey bunlar bana umut veriyo hala sevdiğini düşündürüyor ama sevmediğini söylüyor bişiler yapmalıyım bence canım acıyor bu durumda olmaktan.. Ne yapabilirim?
Eski sevgilimle aramı nasıl düzeltirim?