Ozluyorum mesaj atamiyorum unutamiyorum donsun istiyorum ama adim atmak istemiyorum napacam ? Siz hic sansinizi denediniz mi kizlar? Eski sevgilinize mesaj atip sonra geri donmek istiyen oldu mu..?
Cevabın nedir?
+1 yılHerkes kendini vazgeçilmez sanıyor, benim gibi seveni bulamayacaksın gibi çok iddialı vazgeçilmez olduğunu düşünüyor öyle değil mi? Ne kadar aptalca bir mantık. Soruyu soran arkadaşım sadece seninle alakalı değil herkes için geçerli bir durum bu. Ya neler var neler bir bilseniz bir anlasanız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılne kadar zaman gecti ayrilik sebebi neydi o kisi baskasiylami bunlar cok onemli ayrintilar
030 Yorumla- +1 yıl
7 ay gecti şu an kimseyle cikmiyor benden sonra iki kisiyle cikti iliskisi bir hafta surdu digeride bir gun... Ayrilma nedenide ben sana guvenmiyorum artik dedim oda bitsin ozaman dedi istemedim bitirme dedim guvenmeden biyere varamazsin dedi zaten sevgimde bitti sana karsi dedi ve bitti...
- +1 yıl
sevgim bitti dediyse geriye donmez baska tatlarda almis bisver birak hayatini yasasin sende bul birisini takilma gecmise
- +1 yıl
tamamda geri donse gene gidecek ozaman gene uzulmeyecekmisin peki
- +1 yıl
sevgisi bitmisse eskisi gibi olmaz bis beklentilerle kendini avutma bende yaptim bu hatalari olmuyo o kisiyi ikna ediyosun firsatini bulunca gene kaciyo napcan yapacak bisey yok
- +1 yıl
tamam belki pişman olacak ama bes sene sonra bunun sana ne faydası olacak
- +1 yıl
ya o acı çekmeyecek başkasıyla olacak gene mutsuz olursada bir başkasıyla olacak öyle gececek zaten seni sevse seni bırakmazdı peşinden koşardı ben aynı kızın peşinden koştum ikna ettim gene gitti zaten ben sevmiyodum sen peşimden geldin dedi o yuzden bir baktmki tüm emeklerim boşunaymış sende boşver belki sensiz daha mutlu olcak senin karsınada tam istediğin gbi bir adam çıkıcak imkansızmı
- +1 yıl
yani takıntı yapma o mutlumu deme boşver takip etme bakma ben acıp bakmadım çunku başkasıyla şu an ben onu son halıyle hatırlamak istiyorum başka adamla görmeyi kaldıramam bosver sakın acıp akma sorma sorgulama
- +1 yıl
hapistemi adam hapisteki adamı napıcaksınki
- +1 yıl
sucu neki bilmem yasin genc sabikali adami napicaksn
- +1 yıl
hangi suctan girdi
- +1 yıl
sabikali adam is bulamaz toplumdan dislanir bosver hayatina bak
- +1 yıl
ailen verecekmi seni sabikali adama
- +1 yıl
sacmalama ogrenmeyeceklermi salakmi onlar sorusturmayacaklarmi saniyosn bu h8kaye gercekse eger yaptigin cok mantiksiz yasin kucuk ona veriyorm ben hakk8nda hayirlisi olsn
- +1 yıl
tabiki hapse giren evlenebilir ama sen cocuklarinin babasinin sabikali olmasini istermisin bufun hirsizlik yapan yarinda yapabilir yapamazmi yapar vurda sen kendini dusuneceksin sen kendini seveceksin
- +1 yıl
sabikali adam is bulmasi zor heleki hirsizlik gibi bir sucsa eger hayatin boyunca problem ve gene isleyebilir bu sucu daha kucuksun okuyosan oku okumuyosan meslek sahibi olmaya bak kimse vazgecilmez degildir
- +1 yıl
kimse altin kaplama degildir ya da elmas degildir guzelin guzeli iyinin iyisi mutlaka vardir bir yerlerde
Kolay kolay unutamam insanları hep bir dönüş yaparım eğer tam kestirip atmadıysam. Kestirip attıysam da bitmiş olur benim için. Sevgili konusu değil genel olarak insanlara karşı böyleyim.
03 Yorumla
+1 yılattım özlediğimi yazdım biliyorum mesajıma cevap vermiceksin ama özlediğimi bil yazdım pişmanmıyım hayır sonuç mavi tik ve bitti daha fazlada gurursuz olamam
016 Yorumla- +1 yıl
1 ay oldu dönmesini beklemiyorum özlemimden gebersem bile bidaha adım atmam ona gerçek bir sebep yok bahaneler uydurdu ve gitti
- +1 yıl
3 ay dönermi bilmiyorum elimden geleni yaptım ilk sevgilimdi ondan nefret ediyorum acı çekiyorum ben o hayatına devam ediyo ben yapamıyorum
- +1 yıl
dönmez biliyorum beklemiyorumda tek istediğim birinin şu acıyı içimdn söküp alması kendimden bile sıkıldım artık ağlamak istemiyorum
- +1 yıl
bakalım ya ondan sonra başkası olurmu bilmiyorum benden hoşlanan ilk erkekti ve ben 0 yaşındayım ilk kez çıkma teklifi aldım düşün durumum o kadar vahim
- +1 yıl
20 yaşındayım
- +1 yıl
yok canım ya ondan değil hem asosyalim hem çirkinim işte
- +1 yıl
öyleyim galiba neyse hayata dönsem iyi olacak gibi ama bakalım zamana bıraktım
- +1 yıl
20 yaşndym
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
24Cevap
+1 yılAtma uzaklas biraz telefondan baska şeylerle uğraş müzik asla dinleme. Askta gurur olmaz diyenlere bakma seni sevseydi birakmazdi zaten. Hiç boşa mesaj atipta egosunu kabartma.
22 Yorumla- +1 yıl
Biraz mantığınla düşün.
+1 yılMerhaba,
Adım atan ezik olmaz. O adım atsa sen ters konuşsan veya iyi konuşsan, o senin gözünde ezik mi olacak? Kim adım atarsa atsın. Sen adım at ne olacak?12 Yorumla- +1 yıl
Hadi bakalım.
- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılözlüyorum evet. unutamıyorum evet
Yine görmek istiyorum onu evet
ama mesaj atmak ya da bir adım atmak istemiyorum
geberiyorum böyle.
napacan bende ki inat beyle13 Yorumla- +1 yıl
tarafımdan bir ayrılık bulunmamakta
ayrılıyoruz kelimesi cümle içinde bile değil.
bir anda gitti elektrikler.
aramadım aramadı bu kadar basit. - +1 yıl
aynen oyle... şu an bile yatak yorgan uyumaya calisiyorum karanlik bir odada... ben aglamakli konusurken tel kapandiktan sonra mesaj atıp bir daha beni arama dedi uzerine... ertesi gun kalktim cicek yolladim is yerine. daha da ses cikmadi... 6 gundur geberiyorum ama yavas yavas olsun... ben yapacağımı yaptim daha da gurursuz olamam...
Kasma kasma kasma kasma
https://www.youtube.com/watch?v=LFA-9nyRfbk
Kasmadan da olur işte
Özlüyorsan duramıyorsan
İçine atıp susma böyle10 Yorumlakotu bısey olarak algılama ama fazla gurur g. te vurur derler bence dene sansını bı bakarsın olur sevınırsın bı bakarsınız olmaz dersın kı en azından denedım
02 YorumlaKaç kere daha yaşayacaksın? Mutsuz olacağım diye evden de çıkma o zaman. Adım atınca senden ne azalacak? Gurur mu?
05 Yorumla- +1 yıl
Ezik mi? Duygularını ifade ettiğin için böyle düşünmesi çok mantıksız. Vazgeçilmez olduğunu düşündüğünde yapacaklarından korkuyorsan, sen de bunu hissettirmeden konuş. Seni çok özledim bana geri dön demek yerine, git bir yerde otur iki laf et, konuşun. Nasıl bir insan ki bu, vazgeçilmez biri olduğunu söylediğinde havalansın ve seni üzmeyi kolay görsün. Nasıl biri ki bu, sen ona gittin diye seni güçsüz ve ezik görsün. Sakin olun, biraz mantıklı olun. Dünyanın sonu değil sevmek.
İşte tipik bir inatçı insan aynı ben özlesem de söylemem
05 Yorumla
+1 yılozleyip mesaj atamiyorsan sen esittir ben demektir.
03 Yorumla- +1 yıl
benim platonikti sonrada ondada oldu bana karsi biseyler. ama kalbimi cok kirdi. cam sanayi a. s. degil buda. kirilinca duzelmiyor.
Unut bence üzülürsün bide terslerse pişman olursun yazdığına çok yakar canını, ama dersen ki içimde kalacağına bu riski göze alırım yaz o zaman
01 Yorumlaat onca zaman çıkarken milyontane mesaj attın neden çekiniyosun ki aşkta gurur olmamalı eğer ki ümidin varsa
04 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı.
+1 yılÖzlemek güzel de ulaşamamak zor olan. Haklısın. :):
00 Yorumla bırak kendi gelsin sen döndürürsen sorunlar kaldığı yerden devam eder
07 Yorumla- +1 yıl
zorla ısrar ederek dil dökerek gururunu hiçe sayarak döndürmek sana birşey kazandırmaz yapacak birşey yok döndürmek için sadece pişman olup gelmesini bekleyeceksin olay taze ise sabret biraz daha zaman geçsin oda gurur yapıyor olabilir 1 hafta daha geçsin arkadaş gibi yazarsın baştan nabız yoklarsın
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir ;)) iddali olduu :) ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrıldım özledim ama mesaj atmam dönemem mutsuz oluorm değerimi bilmedikçe.. seviyorsan ve aklında kalacaksa gurur yapma yaz
00 Yorumlaşu an mesaj atmasan ilerde mesaj atmadigin icin cok pisman olacaksin. Ve keske mesaj atsaydim diyeceksin ama hersey için gec olacak :) cok mu edebiyata kaçtı ne
06 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrılalalı 1 sene oldu özledım sen sensız yapamıyorum desın dönmeyıp daha cok sevmeyen adam degıll :s
00 Yorumla
+1 yılyapacağın en guzel sey dua etmek dır sabırla beklemktır nasıpse senın ıcın hayırlı ıse olur zaten :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAt ya icinde kalmasin belki donecek ve şu an bosuna aci cekiyosun umarim keske daha once mesaj atsaydim dersin...
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnsallah da neden 2ay?
Cevap sahibi+1 yılOvvv uzuldum..
Cevap sahibi+1 yılİnsallah canim bol sans sana..
+1 yıladam terketmiş sevmemiş hala zırlıyosunuz ne kadar aptalca
010 Yorumla- +1 yıl
evet atma aptal olma unut başkasıonı sev
- +1 yıl
koycaksın işte yoksa ezilen kullanılan acı ceken sen olursun eski sevgilinde keyfine bakar
- +1 yıl
sen sevsen nolcakki hani
- +1 yıl
ee o zaman?
- +1 yıl
iyi bakam
+1 yılbiraz yüzsüzlüğe giriyor ama evet kendimi tutamayıp mesaj atmışlığım olmuştu
03 Yorumla- +1 yıl
konuşuyoruz işte ama her zaman aynı tepkiyi alır mısın bilmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bu gece atcam dayanamıyorum artık çok severek terketmiştim zaten
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamam canım dua et lütfen
Cevap sahibi+1 yılGizliden cıksana iki dakika özelden yazayım sana dertleselim
Gizli Üye(30-35)+1 yılsu an bende ayni durumdayim birkeresinde attim dondu dahada atmam
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılen iyisi bos vermek canim
Cevap sahibi+1 yılben bana donse bile icimdekini kusup defol dicem yani kopek gibi pisman etmek istiorm sevmesine seviorm ama eskisi gibi degl
Gizli Üye(30-35)+1 yılsözde eski sevgili belki adam kendisine yeni bir tane sevgili bulmuştur özlemene hiç gerek yok deymiyor
00 YorumlaAt mesaj utanma bende senden bekliyorum ilk adımı :)
00 Yorumla
+1 yılneden atamıyorsun ki?
031 Yorumla- +1 yıl
@яєѕт- sen neden atamıyorsun :/
- +1 yıl
@яєѕт- mesaj kutum açık oradan da atabilirdin :/
hep bahaneler işte :( - +1 yıl
@яєѕт- o zaman yeniden hesapla ve mesajımı at :/
- +1 yıl
yahu nasılsın falan diye bir mesaj at gelecek tepkiye göre konuşmaya devam edersin yani adam nasılsın dedin diye azarlayacak değil ya
- +1 yıl
@яєѕт- değil :/
- +1 yıl
@яєѕт- yahu karşında ki insan senin kanlı düşmanın değil ki nasılsın naber falan diye mesaj atsa adam ne yapacak? ne diye azarlayacak? iyiyim sen nasılsın falan demesi muhtemel o yüzden böyle kamil kamil duracağına keşke dememek için şansını denese ne kaybeder?
- +1 yıl
ya verirse? mesaj atmadan nereden bileceksin? ileride keşke dememek için atmalısın kaybedecek birşeyin yok ve nasılsın dedin diye rezil falanda olmazsın
- +1 yıl
@яєѕт- burada sanki bana alttan alttan laf soktun gibi geldi :/
- +1 yıl
@яєѕт- ben olsam senin gibi düşünüp beklemek yerine hamle yapardım :/
- +1 yıl
@яєѕт- hamleni bekliyorum :/
- +1 yıl
@яєѕт- bana bir adım gelene ben 10 adım giderim /:
- +1 yıl
@яєѕт- ürkütmem merak etme :/
- +1 yıl
bende onun için kafalamaya çalışıyorum dur ses etme soran :/
- +1 yıl
@яєѕт- haklı ama meşaş atmadığından oluyor işte hep senin yüzünden insanlar mağdur :/
- +1 yıl
@яєѕт- insanları madur ediyorsun :/
Belki o da senden bir mesaj bekliyordur
03 Yorumla
+1 yılözlüyorsan mesaj at ara bişey yap...
03 Yorumla- +1 yıl
inan bana seni o kadar iyi anlıyorum ki.. ama denemekten zarar gelmez eğer sewiyorsan herşeye değer...
+1 yılOzluyorsan mesaj at sonra pisman olursun
00 Yorumlabir karar vermeli tabi.
00 YorumlaYaltm ama pişman oldm.
06 Yorumla
+1 yılafedersin ama hiç birşey yazma o zaman
01 Yorumla
+1 yılBazen kendi yoluna bakmak en doğru olanıdır.
00 Yorumla
+1 yılyazacaksa o yazsın bosver
00 Yorumlaileri görüşlü olmalısın
00 Yorumla
+1 yılkeşke atsan mesaj çok isterdim
00 Yorumla
+1 yılaşkta gurur olmaz. yaz gitsin
00 Yorumla
+1 yılAtma kendini alcaltma
00 Yorumla
+1 yılAtma kanka
01 YorumlaAptalsın
03 Yorumla- +1 yıl
Kardesim sevmesen soru sorarmiydim az mantik bu devirde sevini bulmak zor evet ama bunu bana degil ona demen lazim o gonul eylendirme cabasindaysa ben napsam bos anladin mi atmak istiyorum ama azarliyan bir tip hic bir insan ezik bir duruma dusmek istemez oyle bir yerin dibine sokiyo ki insani geri kafani kaldirmaya korkuyo insan
Ben bidaha atmam onu bilmiyorum =)
00 Yorumlakesinlikle atma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim oldu oyikide donmedim
00 YorumlaAtmayıver ölmezsin
00 Yorumla
+1 yılat hiç yılma
00 Yorumlazor iş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılat mesajı
00 Yorumla
Devamını Gör(31)