+1 yılGeri dönerse eğer tekmeyi basmak istiyorsun ama ben senin yerinde olsaydım onu herşeyden engellerdim ve bir daha da asla asla asla benimle tek kelime bile konuşamazdı. Bazen en iyi cevap susmaktır. Emin ol tek bir cümleni bile haketmiyor karaktersiz... Pişman olmasını istiyorsun ama sana asla ulaşamazsa da bence iyi bir cevap olur. Tabiki yine sen bilirsin, herkesin tarzı farklıdır.
Kızın yorumlarını da silmesinin çok önemli birşey olduğunu sanmıyorum. Hala beraber olduklarını söylüyorsun muhtemelen kavga etmişlerdir bir anlık sinirle silmiştir... Zor olacak ama bence onu geride bırak. Seni yıpratmaya devam eder yoksa.01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama onu engellemek istemiyorum. mesaj atsın o msjını göreyim istiyorum. Kesinlikle dönse de affetmem
En İyi Cevaplar
zaten o adam senı 2 bucuk yılda ayrı sehırlerde kac defa aldatmıstır yavrum... ama araları bozuk olabılır hatta kesın ve net bence ayrılmıs bunlar bı donem sonra bu cocuk ona aıt herseyı kaldırmıs kı yenı gelene yer acılsın dıye sonra bunlar barısmıs hatta iki üç hafta once falan sonra kız yorum yapmıs sırınlık yapmaya calısıyo ama cocuk henuz ayrılıklarına neden olan tartısmanın etkısınden cıkamadıgı ıcın ya daaaa stratejı yaptıgı ıcın cevap yazmamıs yorumuna... kalıbımı basarım boyle oldu :)
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok mantıklı bir cevap :) büyük ihtimal öyle olmuştur. Kızla hala beraberler zaten. Peki sence neden beni silmiyo? Whatsappda kimseyle konulmadığına da eminim ama arada giriyo.
+1 yılKaç ay geçmiş bence sen unutamamissin kendine doğru bişeyler yorumlayıp hala belki sana dönmesini istiyosun benim anladığım bu..
Cunki bende istemis en ufak bir hareketini kendime yorumlamaya çalışmış yeniden olur mu diye çok düşünmüştüm..
Ama boşa:/ unutmaya ondan kalan herşeyi boşver...
Kendine iyilik yap ve birinin sana gaz vermesiini umut etme :/
Boşver unut donucek olan kendi gelir...
Yol belli yer belli!!!01 Yorumla
Soran+1 yılTek istediğim o pişmanlığını görmek. Affetmem kesinlikle ama içim rahatlar en azından
Ex'ten next olmaz.
Unut gitsin onu ve yaptıklarını.181 Yorumla
Soran+1 yılOnu unuturum ama yaptıklarını unutamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
herkes negatif yorumlar yapmis da ben oyle dusunmuyorum. sebebini ogrenmeden sevgilini niye baskasina verdin ki anlamiyorum. ne kadar mucadelesiz ruhlu bir insansin. 2,5 yillik iliski sebebi bile aciklanmadan biter mi? onu karsina alip konusacaktin ve soracaktin nedenini. neyse boyle yapamadin. o halde takip etmek yerine ilk adimi sen at ve ona sor niye terk ettin diye. hem belki 7 aydir onu unutamadigini anlayinca icinde bir seyler olacaktir. olmazsa da uzulme. sor ona nedenini muhakkak cevap verecektir bu yuzden su yuzden oldu ayrilmak istedim. sen de ona dersin ki ozur dile ve arkadas olarak kalalim. oda diler ve arkadas olarak kalirsiniz. niye bu kadar buyutuyorsun olayi?
03 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle mesaj atmam ona. Bana 3 gün falan mesaj atmamıştı. Kpss'nin açıklandığı gün mesaj attı, sen sınava girmiştin demi demişti evet demiştim biraz konuştuk sonra nerdesin kaç gündür dedim nenem vefat emişti dedi. Allah rahmet eylesin dedim. Keşke bir mesaj atsaydın dedim. Giremedim dedi. Özledim seni dedim üst üste 4-5 mesaj attım ondan sonra bidaha yazmadı bana. Msjlarımı görüyodu ama. En son whatsapptan uzun bir mesaj atmıştım hala sevdiğimi fakat vazgeçtiğimi vs. söylemiştim ama cevap bile vermemişti. 2 gün sonra engellemişti, yine bir 2-3 gün sonra kaldırmıştı engeli. Bidaha fa engellemedi
Soran+1 yılHala o kızla beraber. mesaj atıp kendimi küçük düşüremem :/
+1 yılKızlarda ki kin ve intikam duygusu yılanlarda bile olmaz yani seni bırakalı 7-8 ay olmuş hala bekliyorsun da bu bana geri dönsün ya da kazayla bir mesaj atsın da tekmeyi basayım kafasına yaşıyorsun sizce bu doğru mu? Zaten bu yüzden mutsuzsunuz ayrılık sonrası toparlanamıyosunuz kendinizi hayata Yeniden entegre etmede zorlanıyorsunuz hayatınızın en güzel çağı Ziyan olup gidiyor ama yine de aklınızın bir yerinde hep intikam yatıyor yahu müslüman adam zamana bırakmaz Allah'a bırakır boşverin gitsin şu alemde ne dertler var değmeyecek biri için yıpratmaya değer mi
50 YorumlaCanim benim sana bunu yapan insani once senin silmen gerekmiyormu facenden? Ve sen bu hayvan evladini neden takip ediyorsun hala , zaten hiç olmus yillar var ortada , ustelik ayrilik sebebiniz baska bir kiz. resmen bu aldatmaya girer. simdi bu cocugun amaci sana geri donmek olsa kabul edebilcek kadar gurursuz musunda merak ediyorsun? Hic sanmiyorum oyle biri oldugunu. Öyleyse bırak ne hali varsa görsün
13 Yorumla
Soran+1 yılTek istediğim o pişmanlığını görmek. Pişmanlığını gördükten sonra adını bile unuturum
belliki yakında sana dogru bir geri dönüş var. yorumları silmişse kızla arası bozulmuş olabilir seni bildigi halde sevgilinle çıkan kızdan ne bekliyosunki ne kadar uzun sürebilir ayrılmak üzereler belkide çoktan ayrıldılar ne olursa olsun sessizligini koru olurda o çocuk sana mesaj atarsa yapman gerekeni biliyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılTekmeyi basıcam. Hala beraberler ama. İnş geri döner
Aralari bozulmustur bir ara ama ayrilmamislardir.. Fakat iliskilerinde calkanti baslamis buna sevin :)))
Her iliski de kavga tarisma olur bazen ayriliga sebeb olur..
Senin artik intikam zamaninin keyfini yasa, kendine bak yikildigini asla belli etme..
Birkere face den sil onu.. Guzel fotolarini paylas face de ve genel olarak yayinla ki gorebilsin..
Hayatina devam ettigini gostermeye calis ve onu takmamis Moduna gir..
Kizla kavga ettiginde eskiyi ararlar hep birak o seni takip etsin..01 Yorumla
Soran+1 yılFacemde ekli ama hiç duvarına falan bakmıyorum. Genelde sayfaların durumlarına yorum yapıyorum. Anasayfada görüyodur zaten yorumlarımı. Mutlu görünüyorum anlayacağın. İnş geri döner de o pişmanlığını görürüm
Yorumlarin hepsini okudum senin cevaplarinida. Anlamadim takildim sey onun pismanligini gormek istemen. Gorsen ne degisecek hayatini biraktigin yerden al devam et yasamaya oda onu yapiyo. Onun pismanligini gormek icin misal 1 sene vs mi bekliyecen o gunu belki hic gelmiyecek o gun? Bos isle ugrasiyon hayat devam ediyo sende oyle et giden bosa gunler geri gelmiyo. Seni seveni bul asil o an pismanlik duyar neleri kacirdini. Yanlis yoldasin bos islerdesin
03 Yorumla
Soran+1 yılBelki de haklısın ama en azından pişmanlığını görünce içim rahatlar diye düşündüm.
- +1 yıl
Isin icinde sevip terkedilmek varsa böyle kallesce insanin icinden nasil cikar..
Zamanla olur belki ama o zaman ne zaman o da uzun surebilir..
Cünki aslinda bu iliski tek tarafli bitmis maalesef..
Seven e zor elden birsey gelmez sadece onun bir pismanlihi görmek bile acilari yok edip yoluna ancak o zaman devam edebilir..
Severek ayrilmak zor arkadaslar..
Soran+1 yılÇok haklısın @Sevdanl
Aklın kalbin hala onda aynı durumu ben de yaşadım silmemisti beni fotoğraflarimiz duruyordu instagramda falan geri dondu kac kere, sevgilisi de oldu hala da yazıyor ama zaman kaybundan baska bir sey degil o tipler sen de çıkart hayatından sil onu ne kadar sildim desen de hala var biliyorum yorumlar duruyosa dursun seni silmediyse silmesin sen sil bırak artık ben de boyleydim cok sukur biri çıktı karsıma çok mutluyum şu an darısı sana
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim yorumlarım yoktu onun fotolarında. Beni terkedip gittiği kızın yorumlarını silmiş. Ama ne faceden ne de rehberinden silmemiş hala beni. Tek istediğim o pişmanlığını görmek. Kesinlikle affetmem ama
Soran+1 yılBilmiyorum belki de
O istediği kızla birlikte olacak. Ama her an boşta kalırsa sana dönecek. Bu yüzden silmedi. Bu yüzden sadece seni silmedi. Çünkü geri dönebileceği bir tek sen varsın. Onu unuturum ama yaptıklarını unutmam derken, onu da unutamam diyorsun. Kendini ona oyuncak etme.
41 Yorumla
Soran+1 yılDönse de affetmem ama o pişmanlığını görmek istiyorum
+1 yılBunu bu kadar ince düşünüp kendine eziyet etme be gülüm. Nolucak pişman olsa. Nolucak sana gelse. Hayatında tuhaf bir gelişme gerçekleşicek aklın karışıcak ve belki de asla affetmem dediğin gelsede affetsem dir ama insanlara söyleyemiyosundur. Belkide sana gelince kalbinde o etki ettiği yerde bişeyler oynucak ve affediceksin. Sadece bırak çok zor değil. Sadece sil onu. Gururlusun ve bunu göster.
10 YorumlaSanal alem yüzünden ilişkilerin yıpranması kadar kötü bir durum yok. Yani düşünsene çok ciddi gidiyorsunuz olay baya bir süreç atlatmışsınız sonuç olarak farz edelim sosyal alem yüzünden tartıştınız ayrıldınız ve soranlara ne cevap vereceksiniz onu çok merak ediyorum. Lafım tabii ki de meclisten dışarı ya ama demek istediğim şey Sanal Alem veya diğer deyişle internet alemi yüzünden ilişkiler yıpranması biraz mantıksız değil mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama sonuçta terketti beni. Aileme bitti demekte bile zorlandım
Soran+1 yılİyi akşamlar
şimdiki sevgilisinden ayrılınca boşta kalmamak için silmiyor bir gün lazım olur diye :). dalga amaçlı demiyorum gerçekten böyle iki üç arkadaşımda böyle yapıyor silmiyor numaralarını, boşta kaldıklarında arıyorlar barışmak için ve sizde hemen bir iki lafa inanıp kanıyorsunuz niye ve böylece yine üzülen siz oluyorsunuz.
00 YorumlaBence takip etme daha fazla belli ki amaci kizlarla gonul eglendirmek oynamak olan birisi böyle birine kendini oyuncak etme ciddi insanlar arayin bulun ki sonu evlilikle bitsin hem kalbinizi kirdirmamis olursunuz hemde bu sekilde iliskiler gunah zaten kendinize zulm ediyorsunuz birakin bu tur iliskileri insana verdiği tek sey aci birinin hayatina bir kisi girmeli sevmeli evlenmeli mutlu olmali ayni kalbe 10 kisinin mezari sigmaz :( insALLAH uzulmuyorsundur :/
08 Yorumla
Soran+1 yılİkisini de Allah'a havale ettim ama yaptıkları aklımdan çıkmıyo. Ben 2,5 yıl boyunca sadece onu sevdim, yanımda olmasa bile tek bir erkekle dahi konuşmadım. Ama o kim bilir kaç kez aldatmıştır beni :/ olaylar haketmediğimiz bir sonla sonuçlanınca insan ister istemez üzülüyo.
Soran+1 yılTek istediğim o pişmanlığını görmek başka bişey değil. Affetmem kesinlikle
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yılO - yi ? Anlamadım
+1 yılPeki seni rehberinden silmedigini nerden biliyorsun? Demek ki iliskiden skilip o kizla birlikte oldu ama belki de aradigini bulamadigi icin o iliskisini de bitirdi senin de onu takip ettigini dusunup gizliligi vs kaldirdi ki olaylardan haberdar olabil diye. Olamaz mi? Olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılO kızla hala beraberler. Son görülmesini sadece kişileri görebiliyo. O yüzden biliyorum silmediğini
+1 yılbiz kızlar cok severiz umutsuzca sevdiğimizin bizi terkeden hemde bir başkası için terkeden insanların ne yaptığını takıntılı gibi takip etmeyi... bende senin gibi takip edip kafamda kurardım eskiden şimdi ise o insan yine benle ve o yaptıklarımla kendimi üzmüşüm sen hayatına devam et hakkında hayırlısı o ise bir gün yollarınız kesişir
17 Yorumla
Soran+1 yılO mu döndü sana
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılNe kadar süre sonra peki
- +1 yıl
10 ay ama hersey güzelliğini yitirdi aşk dışında o da ilişki yürütmeye yetmiyor bu saplantıdan kurtul git süslen püslen gez dolaş istediğin gibi
Soran+1 yılArada aklıma geliyo işte
- +1 yıl
boşver gelmesin sallaaa
Soran+1 yılUnutucam yakında
Belli ki o kızla da araları bozuldu, silmediği yorum da gözünden kaçmış ve farkettiği an onu da silecek.
O değil de adam iki sevgili eskitmiş ve yoluna devam ediyor, senin hala onda saplı kalman sence de artık biraz gereksiz değil mi?24 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama o kızla hala beraberler. Dönse de affetmem sadece pişmanlığını görmek istiyorum o kadar
+1 yılNeden eski sevgilini sen silmedin ki?
yani biraz cok sacma durum olmus acıkcası.
Sil gitsin76 Yorumla
Soran+1 yılSilmek istemedim. Tek istediğim pişman olup mesaj atması. Kesinlikle affetmem, tekmeyi basarım
- +1 yıl
KIasik türk kızı akıI yok ki.
- +1 yıl
Puahahaha tekme yemek acıdır.
- +1 yıl
kesinlikle sil gitsin... çünkü o sildiği zaman sana daha ağır gelecek... takibi de bırakmalısın bence...
+1 yılBitmiş artık giden gitmiş içinde birşeyler kalmasına halen neden izin veriyorsun.
Sonuçta gelip sana ihanet etmiş.
Artık unut gitsin.
O da bir anısı vardır belki bırakmıştır pek ayrıntıya girip içine dalmaya gerek yok.
Çünkü eline birşey geçmez, yok'tan başka.10 YorumlaHadi meraktan takip ettin.. Peki bundan bir anlam çıkarmaya mı çalışıyorsun yani dur tahmin edeyim kızın yorumlarını kaldırdı sildi ilişkisi bitti şimdi bana geri dönebilir diye salya akıtıyorsun değil mi? Çok akılsızsınız.. fazla da yorum yapamıycam
17 Yorumla- +1 yıl
En mantikli yorum aci ama gerck bu
Soran+1 yılKızla hala beraberler dediğin gibi bişey çıkarmadım. O kız da yaşadıklarımı yaşasın istiyorum. 7 aydır sürekli Allah'a havale ediyorum ikisini de
- +1 yıl
@Ensevdiğimşarkı Ee Hayat tecrübesi :) www.kizlarsoruyor.com/.../q2837273-5-yil-once-aldatip-terkeden-kizin-5-yil-sonra-bana-yolladigi-itiraf
- +1 yıl
Son sözünü öğrenip Sessizliğe gömülecektin..7 ay boyunca beddua edip sayfasını takip edeceğine kendine yeni bir sevgili yapıp yoluna bakacaktın.. :) ama hoşlandığın biriyle yeni bir Aşka yelken açacaktın :) yani sırf unutmak için sevmediğin birini kullanırsan hem karşındakine hem kendine yazık edersin.. Ve herşeyi daha kötü hale getirirsin.. unutmak için sevilmez , sevdiğin zaman unutursun
Soran+1 yılBen gerçekten mutlu olmak için biriyle oldum ama o da ayrılmak istedi ve bitti. Zaten sevmemiştim onu, bitmesi iyi oldu. Seviyorum ama yürümüyo dedi bitirdi. Ama bu ilişkim öyle değildi. Çok seviyodum. Hiçbir zaman beddua etmedim hep Allah'a havale ettim
- +1 yıl
Bak işte mutlu olmak için biriyle oldum ama sevmiyordum diyorsun eğer bunu gerçekten içten ve samimi bir şekilde itiraf ediyorsan böyle saçmalıkları nasıl yapabiliyorsunuz? Hem Sevgi karşılıklı olmalı.. sevmiyorsan karşı tarafada Ümit vermeyeceksin.. Bu farklıydı demişsin , emin ol o da aynı senin gibiydi! O seni sevmiyordu ama senin Yaptığın gibi birlikteydi.. aldattı demişsin ya.. Seven insan aldatmazdı ve Sevseydi seni bir başka kız için terketmezdi..
Soran+1 yılGerçekten mutlu olmak istedim onunla. Kısa sürdü ilişkimiz, o ayrılmasaydı ben ayrılmazdım. Çünkü gerçekten alışmıştım ona. Tam güvenmiştim, bu beni bırakmaz demiştim ki bitirmek istedi. Ben istemedim bitmesini. Ona da söyledim ama olmuyo dedi. Belki o da başkasını bulmuştur.
- Sağlık konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılKızla ayrılıp barışmışlardır. Şimdi de araları açık olabilir.
Fakat o değil de... o kadar detay vermişsin ki... aradan aylar geçmiş ve bu denli stalklamak... iş kötü. Çok zor ama bence onu takip etmeyeceğine dair totem yapmalısın.110 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum ama her defasında yenik düşüyorum kendime :( tek istediğim o pişmanlığını görmek. Kesinlikle affetmem ama
- +1 yıl
Hay aksi ya :/ yok bir yerden çıkacak emin ol. Karma affetmez. Ama sen kendini harap etmeye bir son ver. Önümüzdeki aya kadar bakma bari ya da sadece arkadaşın baksın. Böyle böyle kafayı yiyeceksin :/
Soran+1 yılArkadaşıma da sürekli bakmasını söylüyodum ama artık onu da yormak istemiyorum. Hem whatsappda son görülmesini göremiyo diye ben bakıyorum. İnstagram hesabını da sürekli gizliyo, bugün yine kaldırmış gizliliği. Biyografi kısmında hala o kızın adı var. Tek bir mesaj atsın yaa çok şey mi istiyorum :/
- +1 yıl
Ooov benim de böyle bir dönemim olmuştu ya... ama bir şekilde o bakmayı kesmen lazım. Vallahi karın ağrıların son bulmaz.
Çocuk mesaj atar mı? Evet atar. Ancak o kızı bir şekilde tamamen kaybederse atar ama işte o da boşluktan olacak. Yani anlayacağın şu an asla ciddi anlamda pişman olmayacak, hatta bütün bu yaşadıklarınhiç anlamayacak bir adam için hayatından zaman yiyorsun. İşte bunları kabul et, acısıyla dibe vur. Sonra zaten yükselmeye başlayacaksın.
Soran+1 yılmesaj atsın da ne için olduğunun bir önemi yok. Nasılsa tekmeyi basıcam :/ ama inş mesaj atar. İnş onu zamanla tamamen unuturum
- +1 yıl
Aman sakin ol. Olur da mesaj atarsa çok nefret dolu konuşma bari, yoksa totosu gereksiz yere kalkar.
kolay gelsin :)
Soran+1 yılPeki :) saol
- +1 yıl
Aynı şeyi bende yaşadım önceleri çok umursuyodum ama artık umursamamaya başladım sonra hayatıma başka biri girdş ve eski sevgilm dönmek istediğini söyledi ben naptım kabul etmedim çok da güzel oldu :D
Soran+1 yılNe kadar süre sonra dönmek istedi peki ? @Kelebenkada
+1 yılHala bide onun pesinden mi kosuyorsun?
aynisini bende yasadim.
her gun ne yaptigini control felan ederdim,
bende aldatildim,
ama takan kim?
asil aldatildigin gun
kocani baska bir kadinla bastigin gundur.
gul gec bu olanlara07 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyodum onu. 2,5 yıllık sevdiğimdi. Alışamadım hala yokluğuna ama tek istediğim o pişmanlığını görmek. Kesinlikle affetmem
- +1 yıl
aynisini bende gecirdim bak altini cizerek soyluyorum
sonra noldu biliyormusun?
kardes dedigim kisiyle gordum onu.
yani yanindakine kardes dedim ben.
Hersey olacagina varir
bende 3 sene boyunca unutamamistim,
sonra insan unutmasada alisiyor.
Soran+1 yıl3 yılda mı unuttun ? Baya uzun sürmüş :/
- +1 yıl
evet 3 senemi aldi,
en komigide su o 3 senede bana 130303 kez tekrar donmustur
tekrar kazigini attip gitmistir.
herzaman aglayan taraf uzulen taraf ben oluyordum.
Sonra arkamdan konustugunu duydum,
pesimden geliyo felan dedi 3 sene boyunca.
hani bunlara alisirsin zamanla.
ben ne zorluklari atlatimda bu rahatliga geldim.
simdide mesala biri beni birakip gitti,
engelmis felan beni her yerde
ha koymadimi? tabi koydu.
ama 3 saatimi almadi acisi gecti,
insan 1 aciyi tatimi oburleri pek acitmiyo.
sende alisicaksin inan bana..
Soran+1 yılAma ben affetmem ki onu :( tek istediğim o pişmanlığını görmek. Eskisi gibi olmadığımı anlasın istiyorum. Keşke benimki de dönse
- +1 yıl
nolcak o pismanligi gorunce?
bence cok isterdim o beni terkedenin pismanligini gormek,
yemin edim ona mesaj atmamak icin kendimi cok zor tutuyorum.
ama insanin bir gururu olmazsa hep ezilir.
askta gurur olmaz dogru, ama gurursuzluk seni yer bitirir.
bosver pisman gorupte nolcak,
simdi acitir.
ilerde alisirisn..
Soran+1 yılBittiğinden beri yüzsüzlük yapıp tek bir mesaj bile atmadım. Takip ettiğimi bile bilmiyodur
beni saplantı haline getirmiş bir şizofren vardı 7 yıldır benimle uğraşıyordu gittim savcılığa verdim en az 8 yıl ceza yatacak dersini vereceksinki kim olursa olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılburada şikayet edilmesi gereken kişi ben miyim ?
+1 yılSana yapılanı anladım ve cidden kalleşmiş ama kız daha kalleşmiş o bir kız ve düşünmeliydi. Eski sevgilin eminim pişmandır kızın fos çıktığını anlamıştır ve çelişkidedir sana da yazıcak görürsün
01 Yorumla
Soran+1 yılİnş dediğin gibi olur da yazar
+1 yıladam hayatini yadiyo niye pisman olsunki kabullen artik bazi seyleri o asla pisman falan olmayacak seni dusunse seni aldatmazdi ac artik gozunu aptal olma
04 Yorumla
Soran+1 yılbir ihtimal belki olur diyorum. Dönse zaten affetmem
- +1 yıl
adam yanliz degil pisman falan olmayacak sen hayatina bak bosver
Soran+1 yılİnş olur
- +1 yıl
iyi otur bekle belki olur afferim
Yeni bir kızdan hoşlanmaya başlamıştır, onun hayatına girmek için profilinde bişey tutmak istememiş olabilir. Seni nasıl terkettiyse şu an ki sevgilisini de terkedebilir, karakter meselesi..
17 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olabilirsin
Soran+1 yılWhatsappda son görülmesini falan sadece kişileri görebiliyo. Arkadaştan baktım onda hiçbir şeyi görünmüyodu. İnş pişman olur. Faceden de silmemiş.
Soran+1 yılO sinirlenince bile silen biriydi.
+1 yılAnlaşilan hala seviyosun ama başkası için gitti diyosun bakma bence zor olabilir ama bakma bırak ne hali varsa görsün dönse pişmanım dese herşey eskisi gibi olurmu sanıyosun olmuyo geldiği gibi yol ver gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılTek istediğim o pişmanlığını görmek. Dönse de affetmem
+1 yılO kadar uzun bir zamanda unutamadın mi boşver unut gitsin araştırma bakma onunla ilgili hiçbir şeye takma kafana önüne bak
01 Yorumla
Soran+1 yılSeven biri için unutmak zor :/
Çünkü seni el altında biliyor zaten senin onu sevdiğini biliyor o kızla ayrılınca sana dönecek sen de kabul edeceksin diye zannediyor bosver o öküzü Hayır gelmez ondan yanlış içinden doğru çıkmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama dönse kesinlikle affetmem
+1 yılÇocuk seni elde tutmaya çalışıyor. Sakın ona hâlâ bir şeyler hissettiğini sezdirme. Tatmin olacak kendince, tatmin olmasına izin verme
05 Yorumla
Soran+1 yılHayatımda başka biri olduğunu düşünüyodur.
- +1 yıl
ya da girmesine izin vermek istemiyor?
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
hayatına başka birisinin girmesini istemiyor hep aklında olmak istiyor
Soran+1 yılKeşke pişman olsa da mesaj atsa
eski eskidir bitmiştir sonlanmıştır ve tekrar başlamamalı
bu kuramlara dayanarak hala niye takip ediyorsun ki bu adamı
sorunlarınmı var
salla gitsin hayatına bak00 Yorumlasil bence kardeşim kızda oğlanda karaktersiz besbelli gelse geri döncekmisin ki? ne iğrençlermiş geçmiş olsun canım
03 Yorumla
Soran+1 yılSaol canım. Hayır geri dönmem, o pişmanlığını görüp tekmeyi basmak istiyorum
Soran+1 yıl7 ay oldu ama ne faceden ne de rehberinden silmemiş hala beni. İnş döner de tekmeyi basarım
İşte bir ilişki bittiğinde yapılması gerekmeni yapmış. Öyle bakıp bakıp acı çekmekten çok daha mantıklı.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim yorumlarım yoktu fotolarında, beni terkedip gittiği kızın yorumlarını silmiş
+1 yılyerinde olsam silerdim. Mutlu etmeyecekse meşgul de etmeyecek. Bu hayatı birinin gelip seni üzmesi için yaşamıyorsun.. Sen izin vermedikçe de mutsuz olmazsın. Şimdi tam zamanı facebook ve rehberini açıyor o budalayı siliyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma tek istediğim o pişmanlığını görmek :/
Gecmis olsun , uzucu bir olay ama bnden sana bir nasihat inadina mutlu ol , olamassan bile onlara ve dusmanlarina sakin belli etirme.
03 Yorumla
Soran+1 yılMutluymuşum gibi görünüyorum. Ama nereye kadar böyle devam edecek bilmiyorum :/
- +1 yıl
Nerwye kadari yok , unutacaksin zamanla, biz ne sevdiklerimizi unuttuk kaldi ki sevgili unutmayacaz , anamizi babamizi aslin da Allah iizi bile unutuyoruz tovbe estrafullah , neyse sen sen ol onlara belli ettirme de zamani gelince otomatimmen nayatina geriye kalan yerden dewam edersn , belki boyle hayirlisidir. Karsina daha iyi biri ciknsewecegin daha cok mutlu olabilecegin yaw en basiti iste ne guzek kurtulmussun boyle serefsiz ruhlu adamdan o kiza da dua et seni bunadamdan kurtarmis, tencere tawayi bulmus.
Soran+1 yılİkisini de Allah'a havale ettim. Ne halleri varsa görsünler
+1 yılAdı üstünde eski sevgili sana ait hiç bir şey kalmasın diye hepsini silmiş ama kalbinden silebilirmi o bilinmez
13 Yorumla
Soran+1 yılBenim yorumlarımı değil kızın yorumlarını silmiş. Benim yorumum yoktu fotolarında
- +1 yıl
Araları bozulmuştur ya da öyle istemiş olabilirler
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılHala umidinmi var ya baska sinin tenine dokunmus sevgilim demis senden ayrildktn sonra baska guller koklamis yani daha senin neisiin olur cizik atip yeni bir sayfa acican siz kizlari anlamak zor umit beklkleme daaaha unut
12 Yorumla- +1 yıl
tesekkur ederim
+1 yılEtkisisi üstünde kaldığına göre canın çok yanmiş sen de onun canını yakmak istiyorsun ama unutma ava giderken sakın avlanma :-D
10 Yorumla
+1 yılKızı oyuncak gibi kullanmış bence ne mal olduğunuda anlayınca basmış k... tekmeyi sanada birşey söylemeye yüzü yok srnden bir adım gelirmi bişeyyler gelirmi diye bekliyorda bilemem artık ordan sonrasını
07 Yorumla
Soran+1 yılKızla hala beraberler
- +1 yıl
Kaçan kovalanır umrunda olmasın boşver. acil hayatına birini al ama öyle önüne geleni tabiki adam gibi birini ununla vakit geçir aklına dahi getirme eskileri
Soran+1 yılDenedim olmadı
- +1 yıl
Unutmandın mı yoksa denediğin kişi mi olmadı
Soran+1 yılDenediğim kişi oldu
- +1 yıl
Ama unutamadın değil mi.. aşk bittiyse eğer ilk unutan kazınır bunu untma erjekler biraz kalpleri katı olduğu için ilk unutan biz oluyoruz malesef kızlar biraz duygusal bu konuda
Soran+1 yılHaklısın
belki ondan da ayrılmıştır senin istediğin böyle olması zaten tahminimce
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama hala beraberler
Soran+1 yılİnş unuturum
+1 yılSorun bu yani sana donse kabkabulleneck misin kafani bulandirma hayatina bak.
02 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmem
- +1 yıl
Keyfine bak yaz geliyo tadini cikar
sen sıl at oyle bırı pışman olsa nee farrkederr takıp etmeyıı bıraak kendıne yazık edersıın
04 Yorumla
Soran+1 yılSilebilsem silerdim :/
Ah Be Kardeşim unut gitsin. Seni uzenlerden uzaklas. Unutmak için çivi civiyi soker bunuda unutma
05 Yorumla
Soran+1 yılDenedim olmadı. Onu düşünürken başkasıyla yapamadım
Soran+1 yılDeğmez ama tek istediğim o pişmanlığını görmek. Dönse de affetmem zaten
Soran+1 yılPişmanlığını görsem en azından içim rahatlar. mesaj beklemem
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1. senden sıkılmıştır 2. sana tekrar gelmek istiyodur ya da kzın yorumlarından utanıştır belki senin rsmi görmen için gizlilği açmıştır yorumları silmiştir.
01 Yorumla
Soran+1 yılİhtimallerin hepsi de olabilir. Zaten dönse de affetmem. Sadece o pişmanlığını görmek istiyorum
Farkinda muisin kendi kendine kilif arayip psikolojik olarak onun sana donecegine inaniyosun. Kaldirsa bile senin icin degildir bacim.
01 Yorumla
Soran+1 yılTek istediğim o pişmanlığını görmek.
Seni birbaskası için terkeden adamı mı düşünüyorsun hala? S*ktir et gitsin , unut artık
01 Yorumla
Soran+1 yılO pişmanlığını görmek istiyorum. Kesinlikle affetmem ama
sen yeni aşklara yelken aç artık, onu görme duyma bilme daha rahat edersin
03 Yorumla
Soran+1 yılO pişmanlığını görmek istiyorum sadece
Soran+1 yılSanmıyorum ama inş dediğin gibi olur
Bence bitmiş gibi görmenizi istiyor, size dönmek istiyor olabilir...
011 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsaydı diğer yaptığı yorumu da kaldırırdı :/
Soran+1 yılBilmiyorum valla bir fikrim yok
Soran+1 yılFacede zaten ekli.
Soran+1 yılYok yapamam. Tepkisi nolur bilmiyorum çünkü
Soran+1 yılYok yapamam. Hala beraberler
Soran+1 yılBekliyorum
+1 yılHayatta kimse için üzlmeye degmiyor arkadasım ve eski sevgili olmaz eski hiç bir sey olmaz sadece kendini avutursun mesaj gelsın diye arasın sorsun bu da senin psikoloji bozar benden sana soylemesi arkadasım
00 YorumlaBence senin yeni bir ilişkiye ihtiyacın var :) o çocuğu unut bence sen her ihtimale karşı (aksilik olursan yalnız kalınarak aranacak kiz modu) Rehberindesin. sen etrafına bak çok çirkin değilsen o çocuğu unutturabilecek birini bulabilirsin
13 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin değilim ama kimseyle çıkmak istemiyorum
Soran+1 yılYok sanmam
Sağlık konusunda 394 cevap paylaştı. Niye kafana takiyrsun eski eskide kalmis pisman olucagini mi saniyursun?
03 Yorumla
Soran+1 yılBelki olur
Soran+1 yılHayır sadece o pişmanlığını görmek istiyorum. Kesinlikle affetmem
Sağlık konusunda 654 cevap paylaştı. Onla arasinin kotu oldugunu duymak istiyorsun.
Umarim oyledir.
Umarim pisman olur.01 Yorumla
Soran+1 yılİnş yaa. Çünkü kız aldatılmama göz yumdu resmen
Sana haber vermeden çekip gittiyse ondan sana hayır gelmez hiç düşünüp zamanından çalma önüne bak.
05 Yorumla
Soran+1 yılTek istediğim o pişmanlığını görmek
Soran+1 yılAma ben bittiğini kabullenmeden önce 3-4 gün arayla yazıyodu. En son kabullendim işte
Soran+1 yılAmin saol
+1 yılAdam seni postlamaış hala neyin karın ağrısı bu başka kızla takılmaya başlamış senden snra gıttıgı kızıda postalamış hala pişmanlık mı beklıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılO kızla hala beraberler
Cevabı sen veriyorsun işte eski sevgilin artık aranızda bir şey kalmadığı için tabi ki. Bilmem anlatabildim mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim yorumlarım yoktu fotolarında. Beni terkedip gittiği kızın yorumlarını silmiş ğ
+1 yılnolur nolmaz diye seni cepte tutmaya çalışıyor sakın yeme
01 Yorumla
Soran+1 yılArtık onunla olmaz zaten
+1 yılSeni çok sevmiştir ve artık hatırlayıp da acı çekmek istemiyordur :))
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim yorumlarım yoktu fotolarında. Kızın yorumlarını silmiş
sana bunu yapan birisini hala takip etmen çook yalnış benceee
00 YorumlaEski sevgili eskide kalmış. Seni terketmiş. Bence sende onu silip hayatından çıkarmalısın...
00 Yorumla
+1 yılBu saatten sonra geri dönüş olamaz zaten sen olanları unutmaya çalış ve yoluna bak sadece onun pişman olmasını bekleme sakın tamamen yoket onu.
12 Yorumla- +1 yıl
Bende yapamamıştım bir ara senle aynı durumdaydım zaman sadece herşeyin ilacı
Cunku yenı asklara yelken acmak ıstıyor oradakı yorumları goren yenı sevgılının dırdır etmesını ıstemıyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Ufacık olaylardan dağlar kadar şey cıkartmayın artık allah askına biraz akıllı olun seni terk etmişse neden hala takip ediyosun?
15 Yorumla
Soran+1 yılPişmanlığını görmek istiyorum sadece
Soran+1 yılHaklısın ama silmek istemiyorum :/
Soran+1 yılHaklısın. İnş zamanla silerim.
- Devamını Gör (124)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat