Sevgilim çapkın, onu tek eşliliğe nasıl alıştırırım?

Bana çok değer veriyor farkındayım , bir nevi hareminin içerisinde gözde oldum, bende ona değer veriyorum ama muhtemelen yarın öbür gün ayrılmakta hiç sorun yaşamam geleceğimde olacak kişi o değil, hayatımdan çıkarmamamın nedeni ise kaderimde yazılı olan erkek hayatıma girene kadar, erkekleri tanıma ve anlama isteğim.(cinsel münasebetimiz yok ikimizde istemiyoruz)

Şu an için beni aldatmıyor ama ilgileri de kabul ediyor ve zamanını onlara harcıyor, mesajlaşıyor konuşuyor.ama benim kendisini izlediğimden henüz bir haber. Onu tek eşliliğe nasıl alıştırabilirim, çapkın bir erkek nasıl dizginlenir?
Güncellemeler
+1 yıl
Tüm yargılarınıza gülümseyerek memnuniyetle başlıyorum cümleye. anlamayanlar için ben ondan etkilendym için onlayım ama asıl amacım prensı bulana kadar kurbağa öpmek değil, hem doğru kurbağıyı seçme deneyimi hemde kurbağı prense çevirmek için nasıl öpüleceğini bilmek.

İki haftalık psikolojık baskı sonucu telefonları tamamen sustu, hiç bir kız ondan cevap alamıyor, çevresindeki herkese bir sevgilisi olduğunu anlatıyor, gögsü kabararak beni tanıştırıyor arkadaşlarıyla,
Güncellemeler
+1 yıl
Bunu nasıl mı yaptım;

1. Hata gördüğüm an kendisini sileceğimi iyi biliyor.Ve sildiğimi yazmadığımıda. kalbimi tam olarak kazanmadığının, savaşmak zorunda olduğunun farkında.

2. Çapkın olduğu için cinsel geçmişi çok, bn ise masumiyeti öğrettim, bir kızla gece boyu sex yaşamayı değil, gece boyu gözlerinin içerisine bakıp sarılıp uyumayı öğrettim, kabaran yeri ise cinsel organı değil kalbi oldu.

Bu süre zarfında iyi gittim ama devamı nası syereder bilmyrum eski hayatını özleyebilir.
Sevgilim çapkın, onu tek eşliliğe nasıl alıştırırım?