AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
427Cevap
Bunun altında bekaret yatıyorsa söylerim diyenler kaybetme korkusundan söyleyemiyor.
Ne kadar gerekli olduguna bagli o söylicegim..
Konusuna göre degisir..
En kötü doğru, en iyi yalandan iyidir. 3 günlük hayatımı yalanlar üstüne kuramam!!!
kafamı yastığa koyduğumda vicdanım rahat deılse uyuyamam. ne olursa olsun sonucu soylerım
yalanlarla yaşmaktansa doğrularla kaybetmeyi tercih ederim...
Tabi ki söylerim eğer zaten beni gerçekten seviyorsa bana güveniyodur yanımda olur.
Herşeyin sonu var zaten her ilişki evlilğe gitmiyor sonuçta. Gerek yok bence mutluyken bozmaya
Söylemem. Herkes herşeyi bilmek zorunda değil... Doğrucu olacam diye durduk yere hem onun hemde kendi düzenimi bozamam kimse kusura bakmasın
Soylerdim tabii ilerde buyuyecekse o an bitsin daha iyi mutsuz olmaktansa ama eger seviyorsa zaten geri doner ve ben de ugtasirim donmesi icin
Gerçekten seviyorsam doğruyu bilmesine hakkı var her halükarda söylerim
Elbette söylerdim yalancının mumu yatsıya kadar yanar ve ona guvenmeyıpte ne yapacagım?
Ben söyleyemem çünkü geçmişim yüzünden sevdiğimi kaybetmek istemem
Gerçekten yapacağını söylediğin için tebrik ediyorum. Ama yanlış yaparsın.
tabiki hayır zorda kaldığımda ustume yalan soyleyen yok :D ve kısır yalan atarım başka yalan doğurmaz :D
Öyle ya da böyle kendisi ögrendiginde de kaybedeceksin ben dürüstlügün ve dogrulugun hep kazanacagına inanırım. Söylerdim.
söylerdim sonuçta yalanla yürüyen ilişki her türlü biter daha da kötüsü olabilir
Kesinlikle söylerim bilmeye hakkı var ayrılmak gibi bir sonucu olsa bile :)
Ortada sevgiliyi kaybedecek kadar bir yanlış varsa, işin o boyuta gelmesi bile saçma.
Bütün kozlar başta dökülmeli ki, ileride sorun olmasın..
Soylemezdim. Ben bugune kadar hep dürüstlükten kaybettim.
Ya bir gün o doğruyu başkasından çok daha farklı şekilde duyarsa bu daha yıkıcı olmazmi
Sevdiğin kişiyi yalan söylediğin zaman kaybedersin..
kesinlikle.. yalanla onunla birlikte olacağıma doğruyla onsuz olurum..
söylerdim kaybediceksemde dürüstlüğümden kaybedeyim
Kaybetmek veya kaybetmemek için değil doğru olan şeyi yapmak için söyle..
Ztn cogu zmn bundan kaybettim desemde kaybetmedim karakterli durusum oldugu icn kendimle gurur duyuyorm ;)
Her an kaybetmek korkmaktansa Bir kere söylerim Kalmak gitmek ona kalır
Başıma geldi, söylememiştim, yalanımı devam ettirmiştim. Pişman oldum tabi.
Sonucu nasıl oldu?
Gerçeği söyleyemezdim, konuşmayı kestim
kesinlikle evet doğru asla yanlışa götürmez lakin yalan hep hüsrana ve yanlışa sürükler...
doğruyu söylemek size kaybettirmeyecektir... umarım bu doğru sözüne kıymet veren karşıda insan vardır
evet ben sevdigime asla ve asla yalan söylemem, onunda bana yalan söylemesini istemem. bir yanlis yaptiysam kesinlikle söylerdim ama ciktigim biri yok su an ondan serbestim :D
Eğer söyleyeceğim seyde suçlu ben isem söylerim içimde tutmam.
Fakat elimizden olmayan bir sebeb varsa gizli tutabilirim. ama ne kadar sure tutarım bilmiyorum
Kısmen söylerdim. Yani bir olayı tüm detaylarıyla anlatmak yerine birazcık değiştirip kendi tarafımdan anlatırdım. İlerde bu konu açıldığında ben sana anlatmıştım diyebileyim en azından.
ben soylerdim ama cogu kiz her halti yer senle sonra ayrilinca erkek arkadasima bunlari soylerim zaten kabul etmezse ben ayrilirim der ama oyle bir seyi solemezler
Söylemediğim halde , bu zaten ilerde karşısına çıktığı zaman ben yalan söylediğim için Erkekliğimden utanırdım.. Tabiki söylerdim ama en azından Delikanlı gibi söylerdim..
bence söylemeli insan çünkü yalan eni sonu ortaya çıkacak bişey hem olumlu bir tarafıda varki sonradan kaybedecegin güven ya da kişiyi en bştan kaybedersin..
öğreneceği ihtimaliyle söylemek zaten ayrı bir mesele ama çoğu konuda, kesinlikle öğrenmeyeceği bir şeyi bile söylerdim saklamanın verdiği rahatsızlığık çok kötü bir şey bence
söylerim beyaz da olsa siyah ta olsa yalanı sevmem :)
Dürüstlük daim kalması lazım reyis gerisi fasafiso =)
doğruyu söylerdim diğceğin şey ne bilmiyorum ama seviyorsa anlayışla karşılayabilir
Ben söylemezdım. Burdaki çoğu kişide söylemezdi emin ol. Ah ben sevebilsemde yalan söylesem..
ben sylemezdım bıtıcegını bıle bıle yapmazdım kendı sonumu getıremezdım
söylerdim sevgilimden sakladığım sır beni günden güne eritirdi
Gerçeklerin eninde sonunda ortaya çıkmak gibi bir alışkanlığı vardır. Zor olurdu ama söyledim
yalan elbetki ortaya çıkar. söylerdim ne yapayım sonradan öğrense daha çok kötü olur aramız
Soylerdim. cunku insan her zaman yalandan kaybeder.
Söylerim hatta en baştan söylerim ki bir orta yol bulalım. Bulamazsakta eyvallah der giderim :)
Doğruyu söyledikten sonrasının planını yapar öyle söylerim (: pat diye dalmam konuya
Yapmisligim vardır. İlk basta sıkıntı yaratsa da sonradan daha iyi oluyor.
Söyledim ve kaybettim sıkıntı yok ama açık net biriyim asla gizlemem.
Mevlana der ki; Herşeyin doğrusunu söyleyin ama her doğru şeyi söylemeyin
Kaybetmek için hep kötü rolü oynuyorum kazanmaya oynamıyorum
Tabiki söylemezdim ayrılcağımızdan eminsem niye söylüyüp onu kaybediyim ki belki yaşlanınca anlatırdım:D
Kadınlar doğruları duymaktan nefret ederler! Sana geri dönücem dese bile bile doğruyu söylemem... çok net...
söylerdim. çünkü ilişkilerde öncelike sevgiline karşı dürüst olman gerekir. Zaten çok seviyorsa seni terk etmez.
beni aldatan bir kadın gerçegi söylese ve pişman oldugunu söylese afdilese affederim çünki gerçek bir erkek affeder bu yüzden bende söyledim.
ben söylemeyi tercih ederim benu herşeyimle kabul etmeli :) hatalarım ve iyilerimle onun olmalıyım D:
benu :D :D
benu ne ya :D
yanlış yazmışım şimdi fark ettim sorry :D :D D:s
bir ilişki nekadar mutlu ve güzel olursa olsun ondan hiçbir gerçeği saklamazdım. Eğer okadar kötü birşeyse bunu ona yapamam seviyorsam.
Evet söylerdim sonucu ne olursa olsun hiç bir insan bir yalanın içinde yaşamamalı o yüzden kaybetmek olsada dogru söylerdim
Yalanlar söyleyerek kazanıp sahte mutluluk yasamak mi !!! Bosversene doğruların la kaybetmek daha iyidir !!!
gerçek önemlidir. insanın içini yansıtan aynadır. belki bizi daha çok sevebilir. gerçekleri söyediğimiz için. en azından dürüst olma yolunu seçtik.
Sonuç ne olursa olsun söylerdim. Daha sonra ortaya çıktığında ilişkide güvenin tamamen biteceğine benden duymalı. Benden duyup bitmesi daha doğru
Kesinlikle söylerim.
Keşke herkes bunu yapabilecek kadar güçlü olsa.
Ne yazık ki değil, maalesef değil!!