• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Kaybedeceğinizi bildiğiniz halde sevgilinize doğruyu söyler miydiniz?

Kalbimiziktin
Kalbimiziktin Takip Et
Xper 6 Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1531
Yapay Zekaya Sor
Sevdiğiniz insan sizinle çok mutlu olduğu dönemde sonucunun ayrılık olacağını bildiğiniz bir gerçeği söyler miydiniz?
Kaybedeceğinizi bildiğiniz halde sevgilinize doğruyu söyler miydiniz?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
46 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• fairtail
    fairtail Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 58%
    +1 yıl

Her ne şart altında olursa olsun, gerçekleri söylemek gerekir. Ama en sonunda bu durumu söylememek şartı ile. Çünkü, ne kadar geciktirirseniz bazı şeyleri , bu sefer karşı tarafı umutlandırır ve hayaller kurar geleceği ile ilgili. Zaman ilerledikçe ilişkide arkadaşınız size bağlanacaktır. Ayrılacağınızı düşündüğünüz zamanı geciktirmeden söyleyin. Öbür türlü hayal kırıklığına uğrayabilir. Gerçekleri söylemez iseniz, bu sefer siz de kendi kişiliğinizden ödün verirsiniz. Bu da sizi siz olmaktan çıkarır. Siz gibi davaranmadığınız takdirde söylenmemiş birikimler bir başka durumla biraz daha kırıcı bir tarz ile söyleyebilirsiniz memnuniyetsizliğini. Hayatınızın her alanında, gerçekleri söylemenin takipçisi olun. Kaybedecekseniz de doğru ve dürüst olduğunuz için kaybedin. Hayat, çok değerli ve kısa. Anlamsız üzüntüleri dert edemeyecek kadar kısa.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Rusasigi
    Rusasigi Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Doğruyu söylerdim..
    galeri8.uludagsozluk.com/.../...3%BCnah_621378.png

19
    1 Yorumla
    • hammaamamia
      hammaamamia
      +1 yıl

La adamin bu resmi paylasmis bunu eksilemeyi tamam adama giciksinizda :D

Yorumla
  • ürkeksex
    ürkeksex Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

açıkcası gerçekten ne olduğu çok önemli. açık konuşmak gerekirse benimde başıma buna benzer bişey geldi. uzun süreli bir ilişkim var. bir süre aramıza soğukluk girdi 2 ay kadar o süreçte onun aslaa selam vermeyi bırak aynı ortamda dahi bulundugumu bilse beni öldüreceği biriyle birlikte oldum. gezdim görüştüm ettim tuttum.. sonra sevgilimle yeniden bir araya geldik. defalrca sordu bana ayrıyken benden gizli bişey yaptınmı diye hayır dedim. eğer aranızda karşılıklı bir tutku varsa zaten anlaşılıyor. şüphelendi. doğruyu söle diye çok baskı yaptı. söledim en sonunda itiraf ettim çünkü benim içim raht değildi. kaybetmeyi göze alarak yaptım bunu. sonra tabikide hiçbişey eskisi gibi olmadı güven kırıldı bikere. o yüzden zaman fazla geçmeden söyle

0
    0 Yorumla
  • pnraltan
    pnraltan Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 37%
    +1 yıl

Ayrılıkla sonuçlanacak bir şey yapmam zaten. Kendime yapılmasını istemediğim şeyi karşı tarafa yaşatmam haksızlık olur. Yapacak duruma gelmişsem o ilişki zaten tükenmiştir ve sürdürmek için uzatmam. İlişkim öncesi bir konu varsa ortada bu durum kimseyi ilgilendirmez susmayı tercih ederim. İstiyorsa ayrılabilir. Kimse kimsenin geçmişinden sorunlu tutulamaz hesapta soramaz..

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

272

Cevap

425

Cevap

• SevdiğimAğlamasın
    SevdiğimAğlamasın Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42 , eic 44%
    +1 yıl

İnsan sevdiğinden ne birşey saklamalı, nede ona yalan söylemeli. Başkalarından duyup rezil olacağıma, kendim herşeyi açık açık anlatırdım. Paylaşırdım onunla. Sonucu ne olursa olsun. Hem kendi adıma düşünüyorum da, benim sevdiğim insan bana bu şekilde birşey söylese onu anlamaya çalışır hatta memnun olurdum bu hareketinden dolayı. Çünkü demek ki beni gerçekten seviyor ve beni kaybetmek istemiyor ve o yüzden bana gerçekleri anlatıyor. Seven her insan böyle yapar. Emin ol...(Çok yanlış birşey olmadığı sürece sorun olmaz)

0
    0 Yorumla
  • banasorbakalim
    banasorbakalim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl

Söylemek gerek. Dürüstlük bir ilişkide en çok önem verdiğim nokta. Ama her şeyin bir üslubu var. Hemen söyleyemezdim yalan değil. Ama zaman geçtikçe ipuçları vere vere söylerdim. Direk daha beni tanımadan söylersem doğrudan bir ön yargı oluşmasına neden olacağı için. Sonra ilişki ilerlemeden daha doğru olduğunu düşündüğüm bir zamanda konuyu oraya getirip söylerdim. Elbette bana karşı taraftan niye daha önce söylemediğim hakkında bir soru gelirdi. Onun içinde biraz beni tanımanı istedim derdim.
    Ve aynen böyle oldu. Yaptığım bir yanlışı ilk gün söylesem her şeyin baştan biteceği bir yerde şu an beni anlayan biri var karşımda. Ama hala aklında soru işareti kaldığının farkındayım. Çünkü tamamen tanımasına da fırsat vermeden söyledim.

0
    0 Yorumla
  • Keysti
    Keysti Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Karadeniz Bölgesi, ismini Karadeniz'den alan, Sakarya Ovası'nın doğusundan Gürcistan sınırına kadar uzanan Türkiye'nin yedi coğrafi bölgesinden biridir. Türkiye'deki bölgeler arasında büyüklük bakımından üçüncü sırada yer almaktadır, ayrıca doğu-batı genişliği ve bu nedenle yerel saat farkı en fazla olan bölgedir. Karadeniz Bölgesi'nin en büyük ve gelişmiş şehirleri sırasıyla 1.250.076 [1] kişilik toplam nüfusuyla Samsun ardından Trabzon ve Ordu'dur.

Batı Karadeniz; Orta ve Doğu Karadeniz bölümünden daha düz olduğu için burada nüfus dağınık olarak serpilmiştir. Orta ve özellikle Doğu Karadeniz Bölümü'nde ise engebe ve yükselti fazla olduğundan dolayı nüfus toplu olarak dağılmıştır.

1
    1 Yorumla
    • hip-hoplife
      hip-hoplife
      +1 yıl

En mantıklı cevap buydu, hll +1

Yorumla
  • boncuksultan
    boncuksultan Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 70%
    +1 yıl

Söylerdim. Onu geçtim, sevdiğim insanın yanında en başta kendime karşı dürüst olamazsam huzur bulamam ben. Her şey bir kitap gibi apaçık ortada olmalı. Belki affeder diye umut ederim, vazgeçtiğim anlamına asla gelmez bu. Ama hayatını bir yalan üzerine kurmasını asla istemem.

1
    0 Yorumla
  • Ahmet-Kural
    Ahmet-Kural Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 31%
    +1 yıl

İnsanın ne söylediğinin önemi yok. Bugün evet der yarın hayır der.
    Bu yüzden net bir cevap veremem. Çok mutluysak bir sebebi vardır. Hem ne olabilirki sonu ayrılık olan gerçek, ve ben nerden biliyorum sonu ayrılık olacağını. Çok mutlu olduğumuz bir ana nasıl geldiysek öyle devam ederiz.

0
    0 Yorumla
  • Flamo_Mengue
    Flamo_Mengue Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 55%
    +1 yıl

Ne olursa olsun söylerdim. Sevgilimin de bana söylemesini beklerdim. Ayrıldıktan sonra dürüstlüğü nedeniyle ne olursa olsun iyi hatırlamak, sonradan başkasından öğrenip adi bir şerefsiz olduğunu düşünmekten daha iyi değil mi?
    Ki dürüstlük bazen affetmeyi kolaylaştırıyor.

0
    0 Yorumla
  • MisterNo
    MisterNo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 51 , eic 42%
    +1 yıl

Onu kaybetmek ihtimali varsa neden söyliyeyim. Hayat kazanılmış güzellikleri saçmasapan dürüstlük hisleriyle harcamaya değmeyecek kadar kısa... Geçmişte ne olmuşsa olmuş. Eğer onu aldatmadıysam, kandırmadıysam başka bir şeyi bilmesine gerek yok... Ben onu sevdiysem ve kaybetmeyi istemiyorsam bütün geçmişte yaşanmışlıkların canı cehenneme!

0
    0 Yorumla
  • Barankrblt
    Barankrblt Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 50%
    +1 yıl

Doğrudan şaşmamak gerekir. İnsan yaptığı hataların bedelini ödemeyi göze alıyorsa yapacak arkadaş. Yoksa yapmasın. Kaldı ki söylerim, bedeli ayrılmaksa bende bundan korkuyorsam eğer, hem içim rahatlar hemde doğru söylediğimi bildiği için beni affetme oranı yüksek olur. Affetmezse de haketmişimdir-,-

0
    0 Yorumla
  • Captanbeko
    Captanbeko Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl

Benim doğruluk takıntım var , kesinlikle söylerdim. Doğrularımla kıracağım ya da kırdığım insanlardan asla özür dilemem. Fakat şöyle bişey vardır , dost acı söyler derler ya? işte öyle değil , dost acıyı tatlı şekilde söyleyendir misali.. İlla sevgilini kaybetmemek için değil kim olursa olsun herkese eşit şekilde doğruyum. ben böyleyim..

0
    0 Yorumla
  • Kriton
    Kriton Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

Birlikte olduğum insanla böyle bir şey yaşamazdım. Fakat var sayacak olursam sadece sanal bir şey söylerdim. Benden ayrılacak olduğunda prensiplerimden öteye geçemez. Bir şeyi istediğim gibi yapamadığım için yapmam. Bu yüzden ona çok istediği bir şeyi yapmayabilirim

0
    0 Yorumla
  • kral05
    kral05 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 36%
    +1 yıl

eğer gerçekten vicdanım bunu söylemem gerektiğini düşünüyorsa kesinlikle söylerim çünkü bunu ona söylemeyerek belki onu sahte bir şekilde mutlu edebilirim ama ya kendimi benim vicdan muhasebem o gerçekten sonra kız benden vazgeçecek yani binevi kedime büyü ile aşık etmiş gibi hissederim kısacası gerçekler ne kadar acı olsabile (GERÇEK HER ZAMAN GERÇEKTİR)

0
    0 Yorumla
  • Jölepoağ
    Jölepoağ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 50%
    +1 yıl

Kesinlikle söylerdim sonuçta her insan her insana yalan söyler, peki sevgilin ileride belkide hayatını paylaşacağın kişi olucaksa neden ona yalanlar söyleyip diğer insanlardan bir farkını bırakmıyorsun. Öyle bir amacın varsa bütün insanlarla evlenebilir hayatını paylaşabilirsin :)

0
    0 Yorumla
  • kibrik10
    kibrik10 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 70%
    +1 yıl

Onun ayrılacağını düşünüyorsan söylemen çok saçma ayrıl gitsin.
    Benim merak ettiğim onun kararları ne zaman senin kararların oldu bu kadar mı yakınlaştınız bu kadar yakınlaşmışsanız nasıl ayrılacak diyelim ki ayrılacak o mu ayrılacak sen mi ayrılacaksın eğer o ayrılacak ise sen ayrılıyor olmuyor musun bunu söylediğinde?
    Onun ayrılmasını istiyorsan söyle eğer ayrılmazsa seni g*t eder en azından.

0
    0 Yorumla
  • barraquda
    barraquda Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 44
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı.

bir ilişkiyi kurtarmak adına beyaz yalan söylenebilir bazen.. bu tip kritik durumlarda.. kızı kaybettikten sonra ne anlamı var her şeyin? her doğru her yerde söylenmez kardeşim..

0
    0 Yorumla
  • Boşbuğaz
    Boşbuğaz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 30%
    +1 yıl

Cesur olmak gerekirse deli gibi seviyorum ama hala platonik takılıyorum. Bu gün elini 5 sn tuttum selam vermek amaçlı kalbimin akordu bozuk gibi ritim değiştirdiğini hissettim. Ben bu duyguyu sevgili olduktan sonra yaşayana çağından korkarım. Reddetmek rezil olmaktan korkmak naylon kişilerin işi

0
    0 Yorumla
  • cançekişensanat
    cançekişensanat Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 32%
    +1 yıl

ilişkinin başlayacağını anladığım an söylerim. Bitecekse o zaman bitsin. Eğer ilişki başladıktan sonra böyle bir yalan oluşmuşsa, o da sıkıntı değil. haaa geçmişten beri bir yalan varsa, en mutlu olduğun dönemde söylüyorsan, büyük ihtimalle o ilişki bozulur yavaş yavaş çatlar sonra yıkılır. ama etik olarak bitse de söylenmeli ki, hiç değilse ayrılırken bırakabileceğiniz tek iyi izlenim, doğruyu delikanlıca söylemek olsun.

0
    0 Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    Mentor Yaş: 42 , eic 52%
    +1 yıl

Dogruyu söylemedikten sonra
    icim icim yedikten sonra..
    onunla birlikte olsam ne cıkar?

17
    0 Yorumla
  • abcde000
    abcde000 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

Konunun telafisi olup olmayacağının önemi çok telafisi olacak bir konuysa ben başta olmak üzere salt çoğunluk söylemezdi emin ol. Ama konunun veya hatanın telafısı yok ise ben yine söylemezdim herhalde çünkü duyguları yogun yaşayan biriyim sevgi aşk hissettiğim hangisiyse ağır basardı. Konunun veya olayın telafisi yok ise bu göreceleşir çünkü bir kelimeden terkedende var dayak yiyip peşinden gidende...

0
    0 Yorumla
  • caNözüMm
    caNözüMm Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 42%
    +1 yıl

Söylerdim.. Benden öğrenmesi her zaman daha iyidir.. İlerde bir şekilde insanın ayağına dolanır çünkü aksi olursa.. Söylersem belki kaybetmeme ya da yeniden kazanma ihtimalim de olur, ama kendi öğrenirse o şansımı da tüketirim

1
    0 Yorumla
  • denizkaplani
    denizkaplani Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Elbette soylerdim zaten sevgi icinde yalan olayan gercekci bir tutku degilmidir daha sonra ogrenip uzulecegine simdi soylerimdaha iyi eger gercekten sevdiysw bunu anlar ve ayrilmaz sevgi cesaret gerektiren bir olay oldugu icin cesareti tplayip soylemek lazim bana gore

0
    0 Yorumla
  • bilgedost
    bilgedost Takip Et
    Xper 2 Yaş: 47 , eic 37%
    +1 yıl

evet. Daima doğruyu söylemek lazım. "Yalanla iman bir arada durmaz." Doğrular asla kaybetmez. Yalan söyleyense çok şey kaybeder. Üç kuruş kaybetmemek için bütün servetini kaybeden biri gibidir.

2
    0 Yorumla
  • bynitfaiyeci
    bynitfaiyeci Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29 , eic 70%
    +1 yıl

bir iliskide yalan varsa o ilişki bitmistir zaten. Sen herşeyi söylemiyorsan, doğruları anlatmiyorsan devam etmenin bir anlamı olmaz bence. Ben herşeyi en basta anlatırdım, sonra bir başkasından duyar aramız acılır korkardım yani.

0
    0 Yorumla
  • Merciless192919
    Merciless192919 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 35%
    +1 yıl

Hayir soylemezdim. Ne konusu oldugunada bagli. Eger cok kotu bisey yapmissam kendimi afedemiyorsam kaybetcemi bildigim halde soylerdim cunku artik yuzune bakamazdim. Ama degmicek kucuk biseyse soylemezdim

0
    0 Yorumla
  • aeronblack
    aeronblack Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 36%
    +1 yıl

çok acı bir gerçek olsa da kandırmak tansa söylemeyi tercih ederim ilerleyen süreçte daha çok üzülmektense söylemede daha iyidir. fakat zamanım varsa yavaş yavaş söylemeyi tercih ederim soğutarak o zaman hiç yaralanmaz.

0
    0 Yorumla
  • CHALLENGER3491
    CHALLENGER3491 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 59%
    +1 yıl

G. Deniz ARIKAN kuralları
    kural 1737489291: Sonuna kadar inkar.

Ama baktım ki kıvırıcak nişey kalmamıs. Ne yaparsan yap olmuyor. Anlatıcan mecbur napıcan. Uzgun ve pismansan anlar diye dusunuyorum.

0
    0 Yorumla
  • agathaa
    agathaa Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 49%
    +1 yıl

Söylerim... Söylemezsem yüzüne bakmam ki mutlu hiç olamam. Ama şu bir gerçek ne zmn birsey yalan söylesem kaybettim genel anlamda. Eşim benden bişey gizlerse ki kötü birşeyse gözümden hemen düşer, bende o yüzden bu konuda dikkat ederim.

0
    0 Yorumla
  • merci00
    merci00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 54%
    +1 yıl

Onu veya ilişkimizi ilgilendirmiyorsa ve bilmesi gereken bir şey değilse söylemezdim belki. Ama bilmesi gerekiyorsa ve söylemediğimi anladığı takdirde güvenini zedeleyecek bir şeyse söylenmesi gerekir.

0
    0 Yorumla
  • voluptuous
    voluptuous Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 35%
    +1 yıl

Onu kaybetmek istemem
    Yalan da söylemek istemem
    Joker hakkımı kullanmak isterim

4
    0 Yorumla
  • ben-kisaca-fd
    ben-kisaca-fd Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 34%
    +1 yıl

Anı yaşamak lazım. Bu gerçeği mutlu anımızda söyleyip büyüsünü bozmamak gerek. Ayrılık günü yeterince üzüleceğiz zaten, şimdi bunları konuşup veya düşünüp üzülmeye gerek yok.

0
    0 Yorumla
  • belatrix
    belatrix Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Eninde sonunda söylerdim ama zamanlamayı iyi ayarlamaya çalışırdım. Mesela çok mutlu olduğu dönemde söyleyemezdim. Onun mutlulugunu izlerdim ilk. :) Hem belki zaman geçtikçe söyleyeceğim gerçeğin o kadar da kötü olmadığına, yine bir şansımız olabileceğine bile inanabilirim, umut olabilir kim bilir. Belki sonucunun ayrılık olabileceği fikri bile değişir. Doğruyu ondan sonuna kadar saklamak, seven için mümkün olmayacaktır bence zaten. Kaybedeceğimi kesin bilsem de ona doğruyu söylerdim.

0
    0 Yorumla
  • Bayansevımlııı
    Bayansevımlııı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Ben söylerdim mantıklı düşünürse ona yalan söyleyemediğimi kanırmadıgımı bilmesi için yaptığımı ve sevdiğimi anlar işler hafifler sonra zaten kendi gelicektir

0
    0 Yorumla
  • fmelek
    fmelek Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Söylerdim. Çünkü seven insan sevdiğini her hali ile sevmelidir. Ve öyle kabul etmelidir. Sonucta bir ikisi de her şey güven temeline bağlıdır. Bu iki taraf için de geçerlidir. Eğer gerçekten seviyorsa yanımda olacaktır. Tam tersi ise de yolun açık olsun der ve yanından geçer giderdim.

0
    0 Yorumla
  • pelin88
    pelin88 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 78%
    +1 yıl

o gerçeği er ya da geç öğrenicek senin o öğrenmeden kendiliğinden söylemen daha iyi olur bence tatlı bir dille dile getirirsen tahmin ettiğin kadar sorun olmaz :)

0
    0 Yorumla
  • BlueRey
    BlueRey Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 75%
    +1 yıl

sözledimde ondan önce hayatımda baska kızlar ve o kızlarla yaşadıklarımı tek tek anlattım birinden bir şekilde duycana benden duysun ayrılsın dedim anlattım dediğim seyi işlh anlamıssınızdır

0
    0 Yorumla
  • timid61
    timid61 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 45%
    +1 yıl

Mutluysak ve ben sonunun terk edilmek olduğunu bile bile bir eşşeklik yapmışsam hak etmişimdir. Ama yine de alıştıra alıştıra söylerdim. O mutlu anımızda söylemezdim tabiki.

0
    0 Yorumla
  • prensesminiprenses
    prensesminiprenses Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Doğru söylediğinde nerede ve ne yalanı söylediğini hatırlamak zorunda kalmıyorsun. Bu yüzden en iyisi hatta sevdiğini kaybedeceğini bilsen bile doğruyu söylemek en iyisi.

Hiç olmassa sırf bu yüzden bile sana saygısı olabilir.

0
    0 Yorumla
  • gamseli
    gamseli Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 53%
    +1 yıl

Tabi ki söylerdim , çünkü bir gün ortaya çıkacaktır öyle ya da böyle.. Sen doğruyu söyle Belki de kaybetmezsin aksine dürüstlüğün için bence bir şansın daha olabilir , bir ihtimal...

0
    0 Yorumla
  • Anıll94
    Anıll94 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 42%
    +1 yıl

İlerde daha büyük sorunlara yol açacak bir şeyse tabi ki söylerdim söyleyeceğim şeyin önemine göre değişir söyleyip söylemeyeceğim ama söylerdim heralde

0
    0 Yorumla
  • hayben
    hayben Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 45%
    +1 yıl

Yalana devam edersen belki ileride daha çok üzülürsün şimdi söyleki ilk tepkisi kızmak olsada sonradan emin ol affedilirsin kendini affettirmeye çalışarak

0
    0 Yorumla
  • Enes9095
    Enes9095 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Eğer seviyorsanız söyleyin çünkü bir gün öğrenirse sizden nefret edebilir en azından bu şekil ayrılsanız bile her şey açık olarak biter. En önemli şey ilişkide doğruluk benim görüşüm söylemeniz yönünüzde karşınızdaki sizi seviyorsa zaten affeder :) umarım hersey iyi olur

0
    0 Yorumla
  • reizbilir
    reizbilir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 43%
    +1 yıl

kesinlikle dogrudan sasma ayrılsanızda en azından sana saygı duyar herzaman ama yalanın ortaya elbet cıkar ve o zaman ayrıulırsınız ve sana saygısı degıl nefretı kalır

0
    0 Yorumla
  • 00bbüüşşrra00
    00bbüüşşrra00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

belki söylemek doğru olandır. ama söyleyince ne olacak mutsuz olacaksınız o yüzden bir süre daha beklerdim belki daha sonra söylerdım kendimi söylemeye hazır hissedince ye kadar beklerdim ona da hiç birşey belli etmezdim

0
    0 Yorumla
  • Zevkle
    Zevkle Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl

Eninde sonunda öğrenecek ise bir başkasından duyup yıkılacak bir mevzu var ise ağzımdan duysun..
    Yok eğer duyma imkanı yok isa o yalan ahiretime sorgum olsun sevgilim dünyada ömrüm olsun..
    Zaten ölüp gidicez.. Mutlu ölelim..

0
    0 Yorumla
  • selcuk-06
    selcuk-06 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Bence bilmeye hakkı var diye düşünüyorum ilerde öğreneceğine ona tamamen güven sağladığımda söylerim giderse zaten hiç sevmemiştir. Seven insan söylediğin ne olursa olsun göz yumar.

0
    0 Yorumla
  • MisssE
    MisssE Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Gerçekler er ya da geç ortaya çıkar. Ortada bir yalan olduğu halde bir ilişkiye devam etmek en büyük delilik olur. Ve bu da aldatmaya girmez mi? Ne olursa olsun söylerdim.

0
    0 Yorumla
  • Paris16
    Paris16 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Kaybediceğimi bildiğim halde evet bir çok doğruları sevgilime söyledim tamam çok kavga ettik çok trip çektim ama sonunda yine bişi olmadı aradaki sevgi bağlarının güçlü olmasından dolayı.

0
    0 Yorumla
  • EvArkadaşı
    EvArkadaşı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 36%
    +1 yıl

Yalan üstüne hayat kurulmaz. Çünkü yalan söylediğin zaman destekli olması için daha fazla yalan söyler insan kayıp bile olsa sonu doğru olanı seçerim.

1
    0 Yorumla
  • KuruttunuzBeni
    KuruttunuzBeni Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

kadınlar iki yüzlüdür çıkarları için gece gündüz yalan söylerler. alttaki pembelilerin yorumuna baktım çoğu yalan söylerim diyor. ufak tefek yalanlar neysede bunlar en önemli konuda bile yalan söyler. sonuç ortada.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

eğer aşıksam söylemezdim nolursa olsun ne kadarım kaldıysa şahsen onunla geçirmek isterdim. mesela düşün allah korusun kansersin dediler 2 ay ömrün kaldı bunu sen sevgiline soyleyebilirmisin göz göre göre son gunlerimi şahsen mutlu geçirmek isterim tabi seviyorsam.

0
    0 Yorumla
  • sShnky
    sShnky Takip Et
    Bilge Yaş: 41
    +1 yıl

Dogruyu söylediğim halde inanmaması yanlış oldugunu gösterir ki gitmesinin bir önemi yok kalması hoş olmaz.

1
    0 Yorumla
  • Jiyanamin
    Jiyanamin Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 74%
    +1 yıl

Ileride o gercek basima bela olcagini bilirsem simdiden kaybetmeye razi olup soylerdim cunku mutluluk guvenden geliyor

0
    0 Yorumla
  • geceprensesiyim
    geceprensesiyim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 50%
    +1 yıl

söylerdim. yalanlarla yürütülen ilişkide belli zaman sonra o yalanlar karşınıza çıkar çünkü. çıkmasa bile vicdanınız sizi rahat bırakmaz.

0
    0 Yorumla
  • Hayalgözlüm_01
    Hayalgözlüm_01 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 53%
    +1 yıl

Sölerdim dogruyu söliyerek belki onu kayb etmeye bilirim ama yalan söledim sürece o yalan ortaya cikdiginda ayrilacagi kesin

0
    0 Yorumla
  • Rellnea
    Rellnea Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 57%
    +1 yıl

Evet, o affetmese bile hiç olmazsa iyi olarak kalırım aklında belki, sonra yalancının tekiyle çıkar ve geri döner. :D Kim bilir? :D

0
    0 Yorumla
  • Melek592
    Melek592 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 47%
    +1 yıl

Doğruyu söylerdim ben içim içimi yer hem iki insan birbiri için yaratılmışsa hiçbir yalan veya hiçbir doğru onları ayıramaz der söylerdim :D

0
    0 Yorumla
  • sametkaplan
    sametkaplan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl

Ben soylemesemde gozlerimden hareketlerimden filan anlardi kesin hem bence baska yerden duyacagina benden duymasi daha iyi olur onun acisindan

0
    0 Yorumla
  • sempatikdev01
    sempatikdev01 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Sevdiğin insan sırf doğruyu söylediğin için senden ayrılacaksa varsın bundan ayrılsın, ama şimdi sorarlar sen ne sebeple doğruyu söylemekten çekiniyorsun

0
    0 Yorumla
  • UndisclosedDesires
    UndisclosedDesires Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 56%
    +1 yıl

Ben hep kaybedeceğimi bildiğim halde sevdiğim kızlara onları sevdiğimi söyledim. Aha benim için en acı gerçek bu oldu.

0
    0 Yorumla
  • GözdeGökdeniz
    GözdeGökdeniz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 54%
    +1 yıl

Söylemedikçe ''Acaba bilse benle olur muydu?'' diye düşünmekten ilişkiden tat alamazdım ve söylerdim.

0
    0 Yorumla
  • MMorgana
    MMorgana Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32 , eic 56%
    +1 yıl

söylemezsem vicdan azabı cekiyorum zaten mutlu olamıyorum o halde onun icin söylerdim en azından yanlısımla dogrumla kabul ediyosa etsin

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (637)
Devamını Gör(682)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kaybedeceğinizi bildiğiniz halde sevgilinize doğruyu söyler miydiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kaybetmek pahasına doğruyu söyler misiniz? 42 cevap verildi
Kaybetmek pahasına doğruyu söyler misin? 90 cevap verildi
Sevdiğiniz birini kaybetmemek uğruna yalan söyler miydiniz? 11 cevap verildi
Sevgiliniz bilmeniz gereken bir gerçeği sizden saklasa kırılır mıydınız? 9 cevap verildi
Kaybetme ihtimaliniz olduğu halde , sevdiğiniz insana yalan söyler misiniz? 7 cevap verildi
Sevdiğinizi kaybetmemek için yalan söyler misiniz? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨