Arkadaşlar ben salı gün psikolağa gideceğim. aslında ayrıldığım için değil sevgilimle sorunlarım olduğu için psikoloğa gitmek istedim. bi kere gittim sadece beni dinledi bişey demedi ilk seanslar böyle olucak dedi.3 hafta sonrasına randevu verdi.ve biz o süreçte sevgilimle ayrıldık.e doğal olarak biraz eksiklik ve özlem duygusu var içimde.psikologla konuşmak iyi geliyor mu deneyimi olan fikirlerini sunabilir mi?
Cevabın nedir?
ahh tam bnım soru kaç defa gittim psikiyatıra da gittim psikologa da gittim konustuk yani ben konustum o dinledi psikiyatır değil ama psikolog işe yarayabilir senı dinler aslında gözlemlerini söylüyo yani senın farkedemediklerini gercekten işe yarar git orada agla anlat salya sümük içindeki her şeyi anlat cunku başka kimseye her şeyi anlatamazsın digerleri yargılar seni ama o yargılamadan dinler
14 Yorumla
En İyi Cevaplar
erkek arkadasim benden ayrildiktan sonra gittim ve hala gidiyorum ilacda kullaniyorum. belki senin konusman onun dinlemesi sana cok basit gelebilir ama inan faydasini göreceksin. ayrilik bana cok koymustu ölüyorum sanmistim nefes alamiyordum hergün aglamaktan bitkin düsmüstüm, simdi cok iyiyim toparlandim... kimse icin üzülmeye degmez hayat devam ediyor.
02 Yorumla
sevgilinle aranızda olan problemlerin çözümü sizin elinizdedir . takıntı haline gelmiş ce psikologa gideceğim diyorsun bence gerekn bile yok hala konuşuyorken ilişkinizi nasıl kurtarırsınız diye düşünmelisin. ufak şeyler ile romantizmi canladırarak erkek arkadaşına içinden geçenleri anlatabilirsin en güzel tedavi bu :o)
18 Yorumla
+1 yılo kadar değerli sevenim yokmuş
055 Yorumla- +1 yıl
olsun giderim inan ki hatta onunla birlik de ilişkimizi kurtarmak için ama bı kız giderken dahi erkekçe terketmeyi bilecek (bu arada bunun erkeği kızı yok)
- +1 yıl
sanki beynimi okuyon haa korktum en iyisi kaçıyım ben
- +1 yıl
kaçmadım ben kimseden kaçmam benim de canım yanıyo ama erkekçe bırakmadı beni(para iiçin)
- +1 yıl
buna da şükür kardeş mutlu olsun boşver benden daha kötü şekil de terkedilenler var
- +1 yıl
sende öylesin merak etme nesli tükenenlerden:))
- +1 yıl
gerçekden bak korkuyorum haaa:)))
- +1 yıl
beyni mi okuyon senin gibi düşünmesem de az çok bende öyle düşünüyorum ünv ye mi gidiyon yoksa ben gibi hazırlanıyon mu
- +1 yıl
yaş kaç biraz egomu tatmin ediyim bakıyım ben 19
- +1 yıl
- +1 yıl
sağol kardesim sende
- +1 yıl
sonuna kadar haklısın kardeş meslek lisesi mi hangisi
- +1 yıl
meslek lisesi alan sözel mi
- +1 yıl
desene savcı olacan
- +1 yıl
inşallah artık bi torpil yaparsın bize
- +1 yıl
siz hukuk çular hep böylesiniz zaten işinize geldi mitorpil işinize gelmedi mi yok
- +1 yıl
ne konuşalım hemde senin bu saat de net de ne işin var git uyu yarın anneğe ev işlerinde yardım edersin
- +1 yıl
bu yorumu yapmadan önce hiç. öyle durmuyodun haa:))
- +1 yıl
ne biliyim on parmakda on marifet olan bir kız gibiydin (uzakdan öyle duruyo )ama kabül yanılmışım:(((
- +1 yıl
aferin oku tabi kocan yardım eder sana (vayy o kocanın haline):))))
- +1 yıl
gerçekler olacak dı derken
- +1 yıl
anlıyorum seni yaş 17 olup da 18 yazan genç kız
- +1 yıl
sakın 27 mayıs deme
- +1 yıl
senden hem 2 yaş büyüğüm hemde 2 gün:)))
- +1 yıl
sen mi büyük olmak isterdin yoksa bu arada lise 3 mü 4 mü
- +1 yıl
sakın yanlış anlama şimdi ben bunu diyecekdim sayfayı biz doldurduk:))dünden beri burda konuşuyoruz
- +1 yıl
napıyoruz o zaman hoşçakal mı
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
8Cevap
+1 yılkesinlikle ihtiyac duyuyorsan git. Benim bazi arkadaslarim vardi ayrirklari yüzünden depresif oldular. Böyle seyleri kolaya almamak lazim. Her insan farklidir, Bazilari icin kolay olur ayrilmak digerleri ise kaldiramazlar. Yardima ihtiyacin varsa bir kac seyans icin git kendinde cözüm yöntemleri bulmaya calis
01 Yorumlasevgiliden ayrilmak degil, üstesinden gelemedigin sorunlarin var ise gitmen senin icin iyi olur.
ilk baslarda birsey bekleme ama dedigin gibi sadece dinler.
daha sonrasinda da arkadasinla dertlesir gibi bir konusma olmaz. soru-cevap seklinde olur konusmalar.
iyi bir psikologsa sana yardimci olabilir.10 YorumlaGitmen senın ıcın ıyı olabılır sonucta o anlattıklarını bırıyle paylasmaz sana yardım edebılır.Eğer ben de ayrılırsam gıtmem gerekıcegını cok ıyı bılıyorum cunku en ufak kavgada sankı yasamak ıstemıyo gıbı oluyorum..
010 Yorumlaben gıtmedımde ayrıldıgım sevgılıme gıtmesını tavsıye ettım dengesını bulsun dıye bende cok acı cektım ama astım kendımle yuzlestım baskasına derdımı anlatıp yuzlesmek yerıne ama ıyı gelır ınsallah sanada
04 Yorumla- +1 yıl
dogumgunumde aldatıldıgımı ogrendıgımde 6 7 ayda unutmustum cok asıktım ve evlencegım ınsan gıbı goruyordum..dıger sevgılımı askerdeyken bekledım dondu ve hayalındekı kız olmadıgımı soyledı ınanırmısın sadece 4 gun agladım allaha dualar ettım hep ve bıgun ben bıle ınanamadım onun gıtmesının bana dokunmadıgına..zamana bırak bol dua et hayat devam edıyor kendıne deger ver o kaybettı sen degıl
- +1 yıl
Benim de sürekli bi depresif durumum yok sadece bazen duygulanıyorum biraz gözüm sulanıyo sonra bsey olmamıs gibi devam..tabi büyük bosluktaym o baska..
sen de kötü seyler yasamıssın canım ama anladgm kadarıyla güçlü birisin umarım bi daha hiçç böyle şeyler yaşamayz , tüm mutluluklar bizi bulur..(Amin)
tsekkrler yorum icin..
Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. aslında psikologa gerek duymadım yaşadığım olayları en yakın arkadşımla konuşrak dertleşerek halletmeye çalıştım ve başardm umarım o günler bidaha geriye gelmez !
010 Yorumla- +1 yıl
acın tazemiş hemen geçmesini bekleme bnce beyine kazınmış o güzel günlern hemen unutulması zor olur bunu başarmak istiysan önce kendini bu kişiden ayrıldğnı kabullendrmn gerkr hala geri döner mi diye umut etmicksn ve içinde kalan hislerni içine atmak yerne bryle paylaşmk senn adına çok iyi gelicektr ör. psikolog gibii
- +1 yıl
bende bu konunun uzmanı değilim :) ama şöle bii bakarsk 10 gün ayrılık acısı insanda ilkgünkü gibi taze kalır..şuan sen yalnız kaldğn için bu durumsadn sevdiğine bağlı olan kişiler ayrılklar herzmn onlara zor gelir o yüzden bu zaman denilen melet geçtikçe sennde duygularn ve hayat açın değişeck şuan acının tarumarını çek sonra hiçbişeyn kalmaz :)
hic pisikologa gitmedim fakat bir kac seans seni dinler senden bilgileri toplar durumu degerlendiriri sana bir recete yazar hepsi bu kadar :))
00 Yorumla
+1 yılhttps://www.dailymotion.com/video/x6rrg4_montla-syc_funbunu öneririm psikolog yerine =)
02 Yorumla- +1 yıl
rica =)
+1 yılGeçmiş olsun. Sakinleştirici ilaç alanlar biliyorum. Benım de danışmam lazım herhal.
03 Yorumla- +1 yıl
İnş. faydalı olur. Biraz da olsa kurtulursun düşüncelerden.
+1 yılGitmeyi düşünmedim değil. Ama psikolok değil, direk psikiyatr denemeyi düşünüyorum :)
01 Yorumla
+1 yılPsikologa gitmedim ama bir psikolog arkadasim sevgisiyle ayrilip benim yanima gelmisti
05 Yorumla- +1 yıl
Allah allah ne yazsam herkes sen bunu beklerdim diyor bu kadar farklimiyim ya :)))
- +1 yıl
Farkinda degilim ama sagol :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır ama ayrıldığım sevgilime gitmesini önermistim.
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhe askerde ayrıldığımda götürmüşlerdi de sadece ilaç vermişti insan yediremiyo sevgili yüzünden psikolağa gitmeyi ama git
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılilaç kullanma ama git konuş rahatlarsın en azından bu evreyi yardım alarak atlat
bu arada aşk acısı kalbe çok faydalıymış buda + yanı
Cevap sahibi+1 yılbence psikolağa gitme kendini biraz daha sosyalleştir unutursun bence en iyi çözüm bol bol sinema
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir çözümü olmuyor emin ol.
00 Yorumla
+1 yılbunalıma girmeyi tercih ederim. gerekirse tabi.
08 Yorumla- +1 yıl
güzel hemde cok güzel hersey geride kalıyor ama işte o an öyle olmuyor
- +1 yıl
yok geçmişte kaldı nerde mutluluk ben orda ugrasamam kmseyle
- +1 yıl
en iyisi emin ol...
- +1 yıl
yani:
+1 yılOlay kafada bitiyor!
03 Yorumla- +1 yıl
Ozaman git ve dene :) en azından denedim dersin :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem