Mecbur hissedip de gitmeniz gerekti mi karşı tarafın mutluluğu için?
https://youtu.be/TYf7tQEGUGM
https://youtu.be/TYf7tQEGUGM
Ben değil ama sevdiğim adam iyiliğim için gitmişti benden. Başta inanmamistim seven gitmez diyordum. Ama gerçekten seven, sevdiği için gider bile. Onun bensizken kendini içkiye verip geceleri yatmayip gözlerinin sistigini bilirim. Hala ayrıyız, hala birbirimizin kalbindeyiz biliyorum.
Çok zor imtihan, en zorlarindan.
Kesinlikle oyle..
Evet ama vakit dolduğu için. Bir insanın belli bir zaman aralığındaki halini severim. Bir zaman sonra sen ne eskisi sen ben de ne eski ben olurum.
Cevap
18Cevap
Benimle de mutlu olamayacaksa ölsün 😄
Yani elimden geleni yapıyorum, hala memnun olmazsa benden giderim.
Hayır seviyorsam zaten ayrılmam. anca ölüm olur o şekilde
Allah kimseyi böyle bir sınav ile sınamasın. Çok berbat bir şey ve bunu asla da yapmaz. Allah sevenleri , aşk ile bir birlerini seçenleri destekler ve her türlü sıkıntılarını da gideririm diye buyuruyordu. Kimse severken ayrılamaz, ayrılmamalıdır da. Bu zulümdür, olmaz yani...
Evet. canım acıya acıya ayrıldım, çok zor bir durum
Anca yasayan ve empati yapabilen birinin anlayacagi turden bir durum zaten. Yorumlara baksana, hemen seven gitmez triplerine girmisler.
Kesinlikle öyle. Yaşamayanın anlaması çok zor ama ahkam kesmeleri çok kolay.
Severken de gitmek zorunda kalabiliyor insan
@sudesiyahseven sen bu hayattaki en değerli en kıymetli en özel en masum en vicdanlı en merhametli en cesur en hamarat en becerikli en akıllı en zeki en bilgili en ileri görüşlü en bebeksi en iyi kalpli ve teytemiz ve bembeyaz kanatları olan bir meleksin. Kimse senin gibi olamaz. Hep derim hiçbir kız senin çöpe attığın sümüklü mendilin ve kesip attığın tırnak olamaz. Sen tanıdığım en güçlü kızsın 🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍
Seni sevmeyen gebersin ölsün cıy cıy olsun 🧸
Cok cok cooook tesekkur ederim güzel insan 💜 Canimsin sen.. İyi ki varsin💜
Beni sevmediğini söylediği için sevgime ihanet etmek zorunda kaldım...
Evet gerekti ne kadar büyük bir boşluk yarattığını iyi bilirim
Gitmek demeyelim de kabullendim diyelim onun iyi olması için herşeyi kabullendim.
Aslında bazen gidene zordur. Çünkü sevdiğin insanın iyiliği herşeyden daha önemlidir.
Ama onu düşünecek kadar cok sevip nasıl onsuz dayaniyorsun, seven bırakmaz diyenler peki?
@oykumercan123 Ben de severken gittim. Bu duyguyu iyi biliyorum. Bazen karsindakinin mutlulugu icin vazgecmen gerekebiliyor. Bazen de karsindaki sen mutlu ol diye seni itebiliyor. Olayların arkası cok karmasık olabiliyor. Severken ayrilmak cok zor bir sey.
@sudesiyahseven bunu yapabilen insanlara helal olsun çünkü her yiğidin harcı değil. Başta inanmazdım ama cidden hiçbir şey dışardan bakildigi gibi olmuyor.
Tesekkur ederiz❤️🔥
@oykumercan123 onun canı yandığı halde yanında durmak sevmek değildir bence ya da ona iyi gelmiyorken yanında durmak gitmek zordur evet ama sevdiğin kişi iyi olacaksa dayanacaksın
@oykumercan123 seven insan gitmez diyenler de bence düşünmüyor seven insan da gider ama bide giderken sevene sorun ölmekten beter oluyor
@blackman98 cok haklısın kardeşim, peki cok ozlesen dayanamazsan geri döner mıydın? Sevdiğim adam geldi çünkü..
@oykumercan123 onun iyiliği için gittiysem dönemem galiba işin ucunda o var çünkü
Anladım, teşekkür ederim 🙏
@oykumercan123 ben teşekkür ederim iyi günler 🙏
İnsan severken ayrılmaz hangi zamanda yaşıyoruz
İhanet varsa aklında başka biri varsa ayrılır
Ona iyi gelmeyecek bir hayat stilin vs varsa, daha mutlu olmasi icin itmen gerekebilir. Empatiden kacmak icin hemen giden sevmiyordur demeyin.
Evet yaoacak bir sey yok hemen hayatınızin normal. akışına devam etmelisiniz ki modunuz düşmesin
Daha o aşamaya gelemedim desem.. yani bir sevgili yapma aşamasına.
Karşı taraf için değil ama kendim için ayrıldım. Zarar veriyordu bana
Ona zarar veriyor mu bilemem ama ben incindiğim için bıraktım. Yine de tek bir lafına dönmeye hazırdım o uzun ayrılık mesajına tek bir mesajla kabullenerek cevap verdi. Umursamadığı o kadar belliydi ki ama hala kabullenmek istemiyorum belki bir sebepten yaptı böyle diyerek kendimi avutuyorum.
Öylesi daha iyi emin ol. Ayrılmak istediğimi söylediğimde o kadar kötü şeyler dedi ki 3 yıl nasıl yaşadık hiç bilmiyorum ayrılırken tanırsın demişlerdi doğruymuş
Kapıma gelip babamla konuşmakla tehdit etti. Kapında intihar ederim felan dedi o kadar kötü bir zamandan geçirdi ki beni. Emin ol bu senin için çok daha iyi yıpratmadan bitirmiş bundan sonra önüne bak atlatmaya çalış
En çokta böyle bir karaktere sahip olduğu için istemiştim onu. Kırıcı değil, yıpratıcı değil, dürüst diye
Biliyor musun onun için bir çok çizgimi aştım hem de daha flört bile değilken bunlar onun için sıradan şeyler olabilir ama benim için önemliydi ve hiç değilse küçük bir mesajla nedenini sorgulamak ya da ikinci bir şans dilemek veya ne biliyim günler geçtikten sonra hiçbir şey olmamış gibi bir mesajla yakınlaşmaya çalışmasını bekledim.
Özel değilse ayrılma sebebin neydi
Buraya yazamam
Mesaj atabilirsin anlatmak istersen
Sende benim gibi mesaj özelliğini kapatılsın🙃
Kapatmışsın*
Simdi yazabilirsin galiba
evet çoook seviyordum ve güven saygı tutku espri hepsi vardı ama bitti işte hala aklıma gelince bi kalbim ağrıyo
galiba şu anki sevgilimden ayrılmam gerek ikimizin de mutluluğu için. ama seviyoruz birbirimizi
Bazen sevdigin icin fedakarlik yapmak gerekiyor.. Hakkinizda hayirlisi olsun 🙏
Severken evlendin mi
Hayir
En son ki ilişkim böyleydi ve ayrıldık
ayrıldım ama aldatıldığım için
Yok öyle bir şeye de inanmam
Hayır, giden sevmemiştir zaten
Çok sığ bir düsünce. Benimle mutlu olamayacaksa, bensiz mutlu olsun diye ayrilirim ben mesela.
Benimle mutlu olamıyorsa bir başkası ile mutlu olması ayrı bir konu bence ama severken çekip bir başkasına gitmesi bu sevmediğini gösterir sığ bir düşünce değil bu kadar da iyiyimsellik bence midesizlik olur bana göre kimse kusura bakmasın herşeyin bir yolu yordamı bir erbabı terbiyesi var
Baskasina gitmek icin terk etmekten bahsetmiyorum ben. O daha mutlu olsun diye itmekten bahsediyorum.
Evet 😞 acıyor hala
Oho çok
Hayır
evet ayrldım
Severek ayrulduk ona yaniyrüm😄
Evet
Geç sıradaki soru
Olmuştu öyle bir şey
Ayrildim zalim yar cektim gittim
Zor iş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?