Fake hesap açarak eski sevgilimi denedim ve öğrendiğim gerçeklerle dünyam başıma yıkıldı, ondan öyle bir intikam almalıyımki dünyası başına yıkılmalı?

İlk aşkı adına bir hesap açtım kız evlenmiş çoluk çocuk sahibi 15 yıldır görmüyolar birbirlerini fotograflarını buldum kızın kocasıyla cocuguyla boy boy koydum,sonrada eski sevgilimi ekledim. Ortak arkadaslarımızdan seni buldum dedim inandı. Eski sevgilim basladı ilk aşkı zannedip keske cocukluk yıllarımıza dönseydık cok mutlu olurduk falan dedim ben evliyim kocamıda cok seviyorum. Biliyorum cok mutlusun evlısın bana cok uzaksın falan dedi. Sana bir foto yollucam dedi cocukken kol kola cekılmıs fotolarını yolladı bak nasılız dedi. Keske hayatımızı secme sansımız olsaydı ded, öyle biriydi ki o benim yıllar gecsede unutamayacagım tek insan vazgecilmezim bana verdiği sevgiyi kimse vermemiş verseydi evli olurdum su an dedi ve biliyor musun tek kelimesine hayatımı değiştireceğim tek insan dedi bende o ben miyim dedim dilim varmaz elim yazmaz ama evet sensin dedi. Anneme hep derim dedi o gelsinde nasıl gelirse gelsin.'' insan ilk okul 5 teyken cocukken konustugu birine bunları hissedebilir mi? ve 15 senedir görmüyolar birbirlerini. Kendimi o kadar kötü hissettim ki. Benim onu ne kadar sevdiğimi bilirken bana bunları nasıl yaşattı? Bana hep beni hayatım boyunca bir sen gercekten sevdin beni dedi yalanlarla dolu hayatımdaki tek dogru ınsansın derdi.Cok sevdiğim icin mi bunları yasattı bana? Simdide utanmadan o bendim dedim onu unutamadın mı dedim yok öyle bişey diyor. Bu arada kendiside benden annesi istemiyor diye ayrıldı. fakat annesine evlenmıs bosanmıs dul kadını kabul ettırebılcektı demekki kıza dedi ya anneme hep derim o gelsin nasıl gelirse gelsin diye.'' intikam zamanı! yardım edın bana ne yapardınız benim yerımde olsanız. her turlu sansım var istersem görüşebilirimde her türlüsünü yapabilirim cünkü nefret ediyorum bana yasattıkları ıcın ondan acımıyorum ona!
Fake hesap açarak eski sevgilimi denedim ve öğrendiğim gerçeklerle dünyam başıma yıkıldı, ondan öyle bir intikam almalıyımki dünyası başına yıkılmalı?