Beni aldatan eski sevgilimden intikam alma peşindeyim?

3 aylık bir ilişkiydi. Ailesiyle çok sorunları vardı özellikle babasıyla bana hep anlatırdı dinlerdim bende iyi geldiğimi düşünüyordum. Kendisinin dostum dediği kardeşim dediği birisi vardı. 4 gün önce babasıyla tartışmış evden çıktı yanına gittim dışarda sabahladım onunla sabahta o bahsettiğim arkadaşı vardı onun evine gittik bir şeyler yaşadık. yaşadıktan sonra canım eski sevgilim alıcağını aldı sonra ayrıldık çok koydu bana kullandı resmen beni. ben çıktım gittim uzakta ağlıyorum deli gibi ağlıyorum ama sonra o arkadaşı geldi teselli etti beni baya eski sevgilimin çocuğa yazdığı şeyleri gösterdi yazmış ki işte bi kızla konuşuyorum şu an arkadaşını da sana ayarlicam. çocukta yazmış ki yaptığın ayıp kız senin için geldi kızı eve götür bari ne bok yiyorsan öyle ye beni iğrençliklerine katma demiş eski sevgilimde yanıt olarak bizene ya hadi ordan yazmış benim hakkımda. ben o eski sevgilimin yakın arkadaşıyla şu an konuşuyorum ama eski sevgilimden intikam almak için değil hoşlandığım için. dün de çocuk söyledi eski sevgilime ben bu kızla ciddi düşünüyorum diye o da tamam demiş güzel kardeşim işte her neyse bu çocuk benim için eski sevgilimi yani dostunu engelleyecek bir daha görüşmeyecek birisi bu da ona çok koyar hem onun tek dostuyla sevgiliyim hem de çocuğu elinden aldım sizce daha ne yapabilirim
Beni aldatan eski sevgilimden intikam alma peşindeyim?