3 yıllık kız arkadaşım benden ayrıldı hala bir şansım var mı sizce?

Arkadaşlar merhabalar yardımınıza ihtiyacım var.3 yıllık kız arkadaşım 1 ay önce benden ayrıldı.Beni herseyden cok seven her istediğimi yapan benim ona karsı ilgisiz tavırlarım ve kotu davranışlarımdan dolayı ayrıldı.1 ay oldu ayrılalı ama ben bu 1 ayda max 1 hafta yazmadan durabildim.hemen hemen hergn mesaj attım aradım ve şu an benden dahada soğumuş durumda.Beni bitirdiğini söylüyor ve artık bizden olmıcagını söylüyor.Baska birininde olmadığına eminim hayatında.Sabredemeden duramadım 1 hafta dışında ve ben yazdıkça o daha cok sinirlendi . şu an cok vahim bir durum ortada benim suratımı bile görmek istemiyor.Sadece kafamı dinlemek istiyorum erkeklerden soğudum hayatımda kimseyi istemiyorum diyor.Sizce naapmalıyım is isten gectimi yoksa uzun bir süre yazmasam tekrar sansımı denemelimiyim.Ona yasattıklarımdan cok bıktıgınını söylüyor.Hep geçmişte yasadıklarımızı örnek veriyor . Kafam yeni dank etti cenk diyor bana.Anca özlerse veya siniri gecerseki gecmicek ümitlenme anca ozaman tekrar biseylere baslarız diyor
3 yıllık kız arkadaşım benden ayrıldı hala bir şansım var mı sizce?