Eşimden boşanmak istiyorum, artık ondan hoşlanmıyorum, hatta nefret etme derecesine geldim, çok ezdi, vurdu, sövdü, şimdi biraz daha iyi ama bu o yaptıklarını bana unutturamaz. zamanında bana çok zülm etti, hakkımı helal etmiyorum. yüzünü bile görmek istemiyorum nasıl ondan kurtulabilirim. Bir kadın olarak ne yapmam gerek bu süreçte?
Cevabın nedir?
Eşin yanaşırsa, Anlaşmalı boşanma en iyisi olur şayet tek tarflıysa dava açmak durumundasın. Eğer eşin vücut bütünlüğüne yönelik bir saldırı yaptıysa "pek fena muammele" sebebiyle dava açabilirsin. Devamlılık aranmaz burada bir defa fiziksel şiddet yeterlidir. Eğer onuruna haksız ve ona hakaret amaçlı yapılan bir davranış varsa "Onur kırıcı davranışétan dava açabilirsin. olayın üzerinden 6 ay geçmişse sorun olarak öne sürülemez ama buna gerek bile yok çünkü sen yukarıda affettiğini söylemişsin eğer affettiysen bu davranış hükümsüzdür. Bir daha yapana kadar tabii ki.
Bunların hiç birine bulaşmadan dava açmak istiyorum diyorsan "evlilik birliğinin temelden sarsılması" adı altında açabilirsin. şiddetli geçimsizliğin yeni adıdır. Kusur şartına bağlı değildir. Fikir ve duygu ayrılığı gibi sebeplerden açılabilir.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Eşinin kusurlarını hayatı çekilemez kıldığını belirtirsen daha çabuk çözülür. Aksi takdirde hakim 3 yıla kadar deneme süresi verebilir davadan sonra.11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden ötürü.
En İyi Cevaplar
Siddetli gecimsizligi ve yasadiklarinizi anlatarak basvurun hic korkmayin... Cocuk var dayan diyenlere de umursamayin... Bosanmak güzel bir sey olmayabilir... Fakat siddetin icinde gecimsizligin icinde birbirinden nefret eden iki kisinin arasinda yetisen o cocuk cok saglikli olmaz... Sizden ne görürse ileride onu yapacak... Bende ayrildim...2 cocugumla ne zorluklara gögüs gerdim ne acilar cektik... Cok sükür hepsi azaldi... Ve cocuklarim siddet gösteren ANnesini döven küfür eden evde kavga cikaran bir Baba görmüyorlar... Ayni sekil senin evladinda en azindan siddetten uzaktaa seninle güzel bir ahyata merhabe deer...
36 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibi düşünen bayanları takdir ediyorum.
- +1 yıl
Bende sizinle aynı durumda ayrıldım. Yalnız çok zor da olsa biraz yaşları büyüyüp te bunu bitiriyim dedim. Ama keşke tüm gençliğim ve içimi tamamen öldürüp tüketmeden daha öncesinde bitirseymişim bu işi. Zor, çevrenin hala eleştirdiği ve başta kadınlar olmak üzere hor görerek baktıkları bir süreç ve kişi olarak algılanacaksınız. Ama tüm bu zorlukları atlatıp feraha ve yeniden yaşamaya başladığınız da... ben ne kadar doğru bir karar verdim ve iyi birşey yaptım diyeceksiniz... kendinize güvenin ve verdiğiniz karara sahip çıkın...@erdbeere sizi de kutlarım bu mücadeleden başarıyla çıkmışsınız.
- +1 yıl
@Erdbeere :) sizi etiketlemeyi başaramamışım. Ve diğer arkadaşı @NationalGeographic, teşekkür etmek istedim. Bu kadar çok kişi eşinden boşanmak isteyen bir bayana, ' yapma, iki kere daha düşün çocuk varsa' ya da 'dua et allah kalbine sevgi versin yeniden ' derken... suz çıkıp cesurca, bu bayana miral vermeye ve desteklemeye çalıştığınız için. Hiç kimse, onuru ve gururu zedelenmiş, sevilmeyip, dövülmüş ya da tartaklanmış bir kadının ruh halini bilemez. Zorla güzellik olmaz. Kötü muamele eden de kötü sonuçla karşılaştiğında bunu kabullenmeyi bilmeli.
- +1 yıl
teşekkür ederim @mesmerize
- +1 yıl
@mesmerize Tesekkür ederim... Azda olsa ayni düsünceceye sahip insanlar varmis.. Birbirimize yeterince destek ciksak moral vermeye calissak bazi seyler daha güzel olurda insanlar dayan et... Cocuk var vs vs diyorlar... Zaten bu erkekler niye oluyor.. Basta evde böyle bu tarz seyler görüp kadina deger görmedikleri icin dengesiz büyüyorlar.. Siddete yatkin sinirli agresif kadina deger vermeyen erkek cocuklari yetisiyor... Cocuk icin dayanilan evliliklerden bu tarz erkekler cikiyor istee... Ama anlayan yok..
- +1 yıl
ata erkil toplum olmamızdan dolayı, erkeklerin kadınlar üzerinde her hakka sahip olabileceği düşüncesiyle yetişiyo çocuklar. Sonrası malum. Kadımlarımızı çok fazla hırpalıyolar. Düşünmüyolarki onlarda insan. Onlarında duyguları var. onlarında düşünceleri ve özgür iradeleri var. Özelliklede nikahtan sonra kadına ait herşeyin sahibi olduğu düşüncesine kapılıyolar. Ne kadar yanlış bir anlayış... Bu tavırlar devamında çatışmayı getiriyo... sonuç hüsran. Sizin gibi dirayetli kadınları herzaman takdir etmişimdir. @mesmerize @Erdbeere
merhba ilk önce geçmiş olsun, her evlilikte olan durumlardır, lütfen gururlu davranma iyi düşünün , illaki boşanacagım diyorsanız? kanunen kadın eziktir muhtaçtır, savunmasızdır, bunun için herzaman kadın 1/ 0 önde başlar kadın istedikten sonra boşanma çabuk olur, erkek ister kadın istmezse bu boşanma gerçekleşmez, çocuk var mı peki? varsa cinsiyet söylermisin birde yaş, sonra hakim ya da hakime soracak ilk size dinler zaten en büyük sıkıntın ne dir kocan diye soracak, dövme varsa zaten , bu iş bitmiştir, birde psikolojik baskı kuruyorsa , derinlemesine anlatırım isterseniz, istersen özelden yazabilirsiniz yardımcı olabilir izliyeceginiz bu yolda
31 Yorumla- +1 yıl
Bana ulaşabilir misiniz
+1 yılÇocuk var mı?
19 Yorumla
Soran+1 yılVar
Soran+1 yılYanlışlıkla eic seçtim, sadece yorum yazacaktım
- +1 yıl
Boşanma lütfen.
Soran+1 yılNeden peki?
- +1 yıl
iyi bir çocukluk geçirmedim ben bu yüzden.
- +1 yıl
Siddetin icinde sevgiden saygidan uzaakta bir ailenin icinde büyüyünce o cocuk cokmu iyi olacak? Aksine ömrünce hafizasinda cirkin seyler kalacak... Benim ailemde 1 gram huzur yok kardesimle hic huzur görmedik... Evliligimde öyleydi... Cocuklarimi aldim cektim... Simdi cok güzeliz cok zorluk cektik ama sükür Rabbime sinirli siddetli bir baba görmüyorlar...
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı
- +1 yıl
boşanmalısın. insan 7sinde neyse 70inde o. bosanmazsan cocuga kotuluk etmis olursun. bosan ama tekrar evlenme bence
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
29Cevap
açık açık konuşman gerekir bence ama bir yandanda senden önceki nesli düşünebilirsin yıllar geçtikçe sevgi saygı oluşur ondan sonrada kopmayan aile bağları. ama genede artık dayanamıyorum diyosan en mantıklısı çekip konuşmak bu böyle devam etmez demek tabi bu adam zamanında sana şiddet uygulayan biri olduğu için temkinli yaklaşman gerekir evden gitme kararı aldıktan sonra mutlaka kendini korumalı ve mümkün olduğu kadar yalnız kalmamalısın sonuçta yaşadığımız yer türkiye ve dünya genelinde kadın cinayetleriyle ün kazanmış bir ülke.
10 Yorumla
+1 yılcanım merhaba seni çok iyi anlıyorum bir kere eşinden soğudun zamn tekrar bir sevme gibi bir olay olmuyor hatta yaptığı en küçük hatalar hareketler bile göze batmaya başlıyor. cocugun olsun olmasın evliliği zorla yürütmenin hiç gereği yok unutma her insan yanlız ölüp tek başına hesab verecek kaç yaşındasın bilmiyorum ama uzun yıllar var önünde sevmeyen adamla bir ömür geçmez kendine yazık edip yıpratırsın ve olan sana olur. Boşanınca dul olurum diye hiç düşünme evlenmek kadar boşanmakta hakkımız insanların dedikodularından korkma güçlü olmaya çalış inan cok daha iyileri cıkıyo insanın karşısına ama bir parça dahi olsa ümidin varsa herseyin düzeleceğinden affederim diyebiliyosan da bozma yuvanı
10 Yorumla
+1 yılbayanı dövmek ezmek küfür etmek değersiz görmek sadece seks objesi olarak görmek hangi bakış acısı nasıl bir düşünce anlamış değilim neden bayanlarımızı bu kadar hor görür değer vermeyiz sevmeyiz hep kullanırız bu insan senin eşin olmuş sana çocuklar vermiş sana hayatını vermeye kalkmış senle bir ömür geçirmek için ama sen kalk döv küfür et aldat nasıl bir dünya anlamış değil ilk önce bu konuda ailenizle konuşun ailenizin size destek olacağına inanıyorum sizin böyle acı çekmenize gönülleri elvermez onların desteği ile size acı veren sevmeyen döven küfür eden değerinizi bilmeyen bu insandan boşanıp hayatınızı mutlu bir şekilde çocuklarınızla geçinmenizi isterim ilk başlarda zor olur ama bu zorluk evlilik süresince çektiğiniz zorluk acının yanında bir hiç kalır şunu da unutmayın ilk ve tek boşanan siz değilsiniz
41 YorumlaSalak salak yorum yapan bir avuc dangalagin yazdiklarini okuyorum. Ben de bosanmak uzereyim 2.5 yasinda kizim var. Nereden bu noktaya geldik ne oldu da bitiyo? Size yorumlamasi kolay. Gelin de yasayin bunlari. Hanginiz benim yerimdesiniz? Hanginiz ustteki kadini anliyosunuz? Kimine kotu koca denk gelir kimine ne kotu kaynana. Benim gibiler ise talihsizdir. Iyi hicbir sey denk gelmez. Ev al araba al ustune yap. Gezdir tozdur yaranama. Bir de yetmezmis gibi kaynananin hakaretlerine deli deli hareketlerine maruz kal. Sokayim boyle hayata. Ben yasamiyorum artik verin misketlerimi..
63 Yorumla- +1 yıl
La karinla mi evlisin kaynananla mi ne karisiyomus o
- +1 yıl
@mesmerize lütfen yorumumu görürseniz bana cevap verir misiniz boşandıysanız çocuğun velayeti sizde mi kaldı eşimden ciddi bir şekilde şiddet görüp ağır tehditler alıyorum çocuğunu göstermem dediği için 4 yıl katlandım ama artık sona geldim bıçakla tehdit ediliyorum bunu ispat edemiyorum sadece seni ittim diyor ya da sadece bağırdım diypr darp raporu almam için hiçbir şekilde beni rahat bırakmadı hep gözetimi altında kaldım raporda alamadım ne yapacağımı bimiyorum artık çocuğumun hasreti ile kalmaktan korkuyorum 3 yaşında kız evladım var velayet annede kalır mı 😢
+1 yılçok üzüldüm okuyunca gönül ister ki hiç bir insan boşanmasın mutlulukları devam etsin bir ömürsün ölünceye dek ilişkileri ama maalesef olmuyor :( bu evlilik kurumunun kıymetini değerini en önemlisi eşimizin değerini bilemiyoruz bir bayanı dövmek küfür etmek nasıl bir karaktere sahip bir insan davranışı bu şerefsizlik adice bir yaklaşım anlaşamıyorsan sevmemiş isen medeni şekilde ayrıl insana evlilik boyunca neden eziyet ederler küfür ederler tehdit ederler döverler sevmek mutlu etmek güzel sözler söylemek varsa acı ızdırap içinde yaşamaktansa eşinizin size kötü davrandığını dövdüğünü ailenize söyleyin konuşun bir mahkemeye baş vurun inşallah sizin için her şey hayırlı olur çok geçmiş olsun buradan bir şey söylemek istiyorum kimse boşanmasın sevginin evlililiğin sevdiğinin eşinin kıymetini bilsin bunu bulamayan bir çok insan var bu mutlu bir eş yuva kurmak isteyen...
10 YorumlaAilenizin yanına çocuklarınızı alıp gidin. Dikkatli ve temkinli olmaya çalışın. Bir boşanma avukatına gidin ve burdaki gibi hatta detaylı durumunuzu anlatın. Dayak, vurma, kırma ve darp durumlarında evden uzaklaştırma oluyor diye duydum. Ama böyle biri, bunları söylediğinizi duyarsa iyice delirebilir. En doğrudu, avukata gitmek ve onun göstereceği yolu izlemek. Ama yakınlarınız mutlaka bu zorlu yolda yanınızda olmalı.
30 Yorumla
+1 yılCocuk var bosanmak istiyorsun once bir kadin siginmaya bas vur ya da ailenin yanina, ama kendini korumaya al canini yakmasin, bir avukata bas vur, ona mektup gider, alt yapisi böyle baslsmis olur, uzun yolculuk ama devamli siddet varsa zaten bosanmaya hak verir sana
10 Yorumlayorumlara bakıyorumda ne kadar kolay boşan dıyorlar. kucucukde olsa bır umut arayısı olmalı cevre ahalide biz nasıl bır mıllet olmusuz. ben boşanmış aıle cocugum şartlarımız gereği imkansız denilecek herseyı basardım ama gel görki kimseye demedıgım kımseye hıssettırmedıgım o boşlugu yaşamayan bılemez
31 Yorumla- +1 yıl
Katiliyorum
+1 yılKarşına al sakince seninle anlaşamıyorum. Aşk ve sevgi bitti sana karşı seni sevmiyorum. Üzgünüm ama sorunsuzca ayrılalım de. Boşanma dilekçesini imzalat ve boşanın.
11 Yorumla
Soran+1 yıldedim. bana mühlet ver iyi olacağım deyip duruyor, inanmıyorum çünkü bunu kaç defa yaptık denedik en fazla 1 ay sürdü gene aynıgene aynı
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı kaderi paylaşıyoruz :( bn eşimden şiddet görmedim ama sevmiyorum onu çocuk yaşta zorla evlendirildim çok inat burnunun dikine bir adam :( bir kere gittim yavrularımin hasretine dayanamadım geldim geri şimdi çekiyorum işte 2 yavrum var onlar için çekiyorum :( yoksa her gece nefret ettiğin bir adamın koynuna girmek koyuyo insana :,(
13 Yorumla
Soran+1 yılYaaaaYaaaa, nereye gittiniz peki, neden boşanmayi denemediniz? çocuklarida alabilirsiniz öyle...
Cevap sahibi+1 yılÖz annemin yanında kaldım 2 ay boşanmayı çok istedim ama olmadı :/
Soran+1 yılNeden olmadı?
+1 yılbir erkek eşi olsun başka bir kadın olsun hiç bir zaman küfür etmemeli dövmemeli böyle bir eşle uzun bir süre yaşamak katlanmak ne kadar zordur o kişi için onu görmek aynı yatağa girmek sevgi mutluluk için yuva kurma hayali ile evlilik yapılırken nelerle karşılaşıyor insan çok acı üzücü :( ailenizle konuşun desteğini alın size acı veren üzen değerinizi bilmeyen bu insandan uzaklaşın mutluluğa yelken açın
30 Yorumla
+1 yılEee başa gelen çekilir derler. Bence boşan çocuk aile içi şiddet görmesin ve aklı basmaya başladığı sıra ayrılsan baba acısı çeker. Ancak boşanırsanda bir rürü sıkıntı seni bekliyor. Eğer çalışmıyorsa ve üniversite mezunu felan değilsen boşanma ya bilemiyorum geçmiş olsun. Ama senden bir isteğim var ne olursa olsun bedelini o çocuğa ödetme
10 YorumlaSon bir kez avukatlarınızla birlikte masaya oturup konuşup anlaşacaksınız ve her konuda anlaşıp mal paylaşımı yapıp anlaştıktan sonra avukatların doğrultusunda tek celsede boşanacaksınız. Avukatların hazırlayacağı boşanma dilekçeleri boşanma davasını daha kolaylaştırmalı uzatmadan tek seferde boşanmanız için.
00 Yorumlaallah yardimcin olsun arkadasim.. umarim hersey istedigin gibi olur. herseyin hayirlisi
11 Yorumla
Soran+1 yılAminnnn
Valla sna git ailenle otur kons demicem anacim. olmuyo bizde babamdan cok eziyet gorduk annemde gordu aileyi katmicaksn ilerdede gecmio insan bazen keske sovmesede dovse dio o ole dili olan asla huyundan vazgcmio olece hayatina devam edersn sen cekersin bosansan bir dert geri dnmek var ucunda laf cekmek var bosanmasan olene kadr beklemek var annem 22 senedir cekio artik hepimz kapadik. kulaklarimizi bosandida noldu mecbr geri geldi 2 cocukla allah sabir versin.
00 Yorumla
+1 yılBu kadar sabretmissin kardeşim bak birazda düzelmiş eski elemleri aklına getirip üzülme onu sevmek için dua et bunu allah rızası için yaparsan rabbim sana güzel kapılar acar ve bu durum senin ahiret hayatini bile guzellestirebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleger mutsuzsa ve artık katlanacak gucun yoksa boşan , hayata bır kere gelıyorsun kimse aşağılanmayı hak etmez ne kadar zor birşey oldugunu bende az çok biliyorum, eski erkek arkadaşımda aynını yapıyordu bana üstelikte ben o kadar da değer veriyordum , ayrılınca ohh be diyorsun o kadar rahatlıyorsun ki.
10 Yorumlaaslında dövüp sövdüğü dönemde gitseniz şahanede bir tazminat alırdınız. ancak olayın kadınlaırn için baya travmatik oldugunu bildiğimden arkanıza bakmadan cekin gidin ve bir avukat tayin edin şiddetli gecimsizlikten boşatsın sizi bir daha yüzünü görmeyin olsun bitsin.
10 YorumlaÖncelikle Allah sizin ve çocuklarınızın yardımcısı olsun... ama anladığım kadarıyla siz bu boşanma işini zaten kafanıza koymuşsunuz sadece nasıl soylemeniz gerektiğini bilmıyorsunuz bunu sordugunuza gore ya esınıze karsı bır korku ya da daha kotuye gtmeden nasıl halledebılırım dusuncesındesınız.. eğer çocuklarınız varsa ve esınız dedıgınız gıbı degsmeye basladıysa cocuklarınızın hatrına bıraz daha sabır gosterın... zor olsada. s
10 YorumlaAğız kokusunun boşanmada çok etkili olduğunu duymuştum. Hatta öyle bir dava bile olmuş adam karımın ağzı kokuyor gibi bir bahaneyle karısından ayrılmış ama emin değilim araştır yinede bir.
10 Yorumla
+1 yılCok zor seyler yasamissin ama. keske bu duruma gelmeden anlasarak bosansaydin bir an once kurtul ben oyle yaptım :)
12 Yorumla
Soran+1 yılBoşandınız mı
- +1 yıl
Bosanma asamasndaym mahkeme sürüyor zor bir surec
+1 yılBoşan ya çocuğu napıcaksın boşver güzelim kadınsın hayatına bak daha yaşın genç / annemin kafa yapısı.
10 Yorumlaöncelikle şunu belirtmek istiyorum öyle birinin zıttına gitme. vuran döven el kaldıran adamdan anlayış beklemek yersiz olur. büyükleriniz halletsin bence eğer gerçekten eminsen al sileni yanına ve uygun bir dille anlatın ona
20 YorumlaEğer o yaptıklarından pişmansa bence boşanma çocuğun da var ona da çok zarar vermiş olursun ama o yaptıklarından pişman değilse boşanabilirsin bu zülmü de çekmeye hakkın yok sonuçta.
00 YorumlaŞiddet hep görmüsşün anladifim kadariyla. peki o zaman bosanmak icin neden bu kadar bekledin?, neden cocuk yaptin mesela? Ve simdi eskisi gibi degil diyorsun. Bosanmak icin neden duzelmesini bekledin?
00 Yorumla
+1 yılAl karsina konus anlasmali bosanmaya ikna et. Yoksa siddet gordum falan diye baslarsa mahkeme adami evden uzaklastirma vs gibi sacma seylerle uzayip gider
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmadı, kabul etmedi
+1 yılöncelikle kocanla konuş boşanmak istemesse çekişmeli boşanma davası aç dava süresince bahsi geçen şahısla aynı evde durma durursanda aynı yatakta yatma iyi bir avukat tutarsanda mahkemeyi kazanırsın hakkınızda hayırlısı olsun inş.
10 Yorumlasıddetlı gecımsızlıkten mahkemeye basvurun ve bıze anlattıgınız gıbı anlatın.. kadın ısterse daha kolay bu işler..
00 Yorumlaen kolayı anlasmalı olanı bu kanunlara guvenmedıgım ıcın yok sıddet yok zorla tecavuz ettı dıye mahkemeye basvuranları tv ve medyada ızlıyor okuyoruz , senın ısıon gercekten zor
02 Yorumla
Soran+1 yılÇoook zor gerçekten ya, beni öldürecek diye de korkuyorum, adam sinirli psikopat gibi
+1 yılEğer evliliğin için elimden geleni yaptım bu konuda vicadanım rahat diyorsan içinden geldiği gibi davran ama şunu unutma ortada evladın varsa ona en az hasar verecek biçimde yönet bu süreci
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. konuşacaksın bu yaptıklarını unutamadığını ve artık ona sevginin bittiğini söyle bilmiyorum çocuk var mı inşallah yoktur yoksa daha iyi
08 Yorumla
Soran+1 yılVar ama kabul etmedi öyle
Soran+1 yıldua edin lütfen
Soran+1 yıl2 çocuk var
Soran+1 yıl:(((
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlisin eşin var çocuk var ya bence hatalar yapmış olabilir aldatmadıysa sadık ise şans vermelisin eminim seni çok seviyordur sadece biraz romantik hoş zamanlar geçirin işine yarayacaktır unutma kolay kurulmaz bir yuva
00 Yorumla
+1 yılEşyalarını topla evden ayrıl bosanma dilekçesini direk eve gönder böylece yüzünü görmemiş olursun
00 Yorumlasize zararı varsa dövmüş ise derhal boşanın bayana el kalkmamalı bence
10 Yorumla
+1 yılAl karşına konuş en temizi bu bu işlerin kolayı zoru yok maymun etmeyin birbirinizi
00 YorumlaAyrılmak istediğni söyleyip bir nabzını yokla önce, inşallah psikopatın biri değildir de başın ağrımadan biter.
04 Yorumla
Soran+1 yılbir kere dedim, delirdi, gözü karardı adamın, korktum gerçekten beni öldürecek diye yaklaşamadım daha
Soran+1 yılOff ya çok zor bir durum, nasıl davranacağımı bilmiyorum
İş yerine boşanma celbini yolla sürpriz olsun hıyara Allahın verdiği emanete hıyanet etmek şerefsizliktir
03 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl olacak peki
Soran+1 yılTeşekkür ederim, soruşturacağım
Nasıl boşanacağına yorum yapmam fakat.. ayrılırsan koruma polis talep et devletden, madem şiddet var diyorsun.. ne olur ne olmaz
00 Yorumla
+1 yılHanımefendi kadınsınız herşeyden önce gözlerinizle anlatın sonra bedeninizle en son dilinizle umarım anlata bilmisimdir
10 Yorumla
+1 yılhayatının en önemli kararını nasıl verceğini de mi bize soruyorsun ne yazık
00 Yorumla
+1 yılSoğuk davran yatakları ayır fazla sohbet etmemeye çalış falan zaten cinsellik falan mesafe koyarsan ne oluyor der elbet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanlaşmalı boşanmaya çalış, tek celsede biter.
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah canım ya, dua edin de bir an önce kurtulurum bu adamdan.
Cevap sahibi+1 yılboşanma davasını açmadan da evden uzaklaştırma talep edebilirsin.
+1 yılHala ayni mi davraniyor? l*n madem adam adam degil nediye cocuk yaparsiniz
00 Yorumla
+1 yılÇocuk warsa yapma kin tutma. öncelikle eşine mutlu olmaya çalışın
00 YorumlaSevişmek bana göre değil seks yapmayı sevmiyorum hayatım boyımca sadece çocuk için yaparım karar senin de
00 Yorumla
+1 yılBen bils3m bosanmak evlenmekten zor hic gurmezdim bu ise
00 Yorumla
+1 yılBen yardım edeyim. mesaj at bana
03 Yorumla
Soran+1 yılBurdan olmaz mı kendimi ifşa etmek istemiyorum
- +1 yıl
Ben erkek değilim ya nolcak. İfşa olcak bişi yok. sen bilirsin yardım dedin edicem dedim ne diim
Soran+1 yılTeşekkür ederim
çocuk küçükse boşan derim
10 Yorumla
+1 yılseni sevmiyorum desen?
00 Yorumla
+1 yılMahkeme.. avukattan bilgi almalısn
10 YorumlaVakit tamam seni terk ediyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmaz
bu durumlarda sadece cocuklara uzuluyorum :(
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeverek mi evlendin?
11 Yorumla
Soran+1 yılGörücü usulü
+1 yılkocana de ki ben annemın evıne gıdıyom bb
01 YorumlaDüzelmiştir belki, düzelmeye başlamıştır.
00 YorumlaValla bilemem Kocani en iyi sen tanirsin
00 Yorumla
+1 yıldava aç
03 Yorumla
Soran+1 yılHmmm olabilir ama korkuyorum
- +1 yıl
neden korkuyorsun en doğal hakkın sevmediğin sana değer vermeyen biri için acı çekmek istersen o ayrı
Soran+1 yılBeni çok tehdit etti, korkuyorum burnumdan getirecek diye
boşanamazsın sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldava ile
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama korkuyorum
+1 yılKactane çocuğun var
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > En kolay boşanma şekli nasıl olabilir, kadın nasıl yaklaşmalı, ne demeli?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler