Sevgilim artık beni sevmiyor mu sizce?

Çok iyi bir ilşkimiz vardı muhteşem başlamıştık herşeye kavgamız tartışmamız 6 ay boyunca hiç olmamıştı hergün dışardaydık beraber eğlenip beraber gülüp beraber üzülüyoduk herşeyimiz birdi ama artık öyle değil 2 yıldır çıkıyoruz ve ilk 6 aydan sonra o kadar inişli çıkışlı bir ilişkimiz oldu ki sürekli bir tartışma kavga içindeyiz ve şuanda öyleyiz.. Eskiden benle çok ilgilenirdi her dediğimi yapardı beni kırmazdı üzmezdi ama şimdi o kadar çok değişti ki artık beni umursamıyo gibi davranıyo geceleri konuşurken birden uyuyakalıyo öğlenleri pek fazla yazmıyo akşamları arkadaşlarıyla dışarı çıkcağını söyleyip gene yazmıyo ve ben bundan rahatsız olup onun kafasının etini yiyorum ve hiç susmuyorum çıldırtıyorum adeta onu bunun farkındayım ama bunu bana yaptıran kendisi.. Neyse konuya dönelim yeni bir işe başladı ve sürekli onu bahane ediyo işlerim çok yoğun senle o yüzden ilgilenemiyorum falan diye bu gerçekmi bilmiyorum. Sizce benden bunalmış sıkılmış olabilir mi 2 yıllık ilişki sonuçta sevgisi bitmiştir belkide bu beni çok üzüyo ama ona sormaya cesaretimde yok ya sevgim bitti derse diye napıcağımı bilmiyorum.. Eğer benden bunaldıysa bu düzelir mi zamanla eskisi gibi olur mu yoksa bir daha asla ısınamaz mı bana eskisi gibi.. Şimdi onun bana karşı sevgisi bitti mi bunları yapan adam sevmekten vazmıgeçmiştir? .. Kusura bakmayın hem biraz uzun oldu hemde düzgün cümleler kuramadım umarım anlatabilmişimdir derdimi yardım ederseniz çok sevinirim.
Sevgilim artık beni sevmiyor mu sizce?