3 haftadir ayriyiz ve ben watsaptan ikimizn resmini kaldirmadim kaldiramadim ve o benim her gun agladigimi aci cektigimi biliyo bana kaldir demedi ve sanirim uykular ona da haram hep sabahin 4 u 5 inde watsapa giriyo onun da vicdani sizliyodur demi o terketti beni hic sucum yokken 3 yillik iliskiyi bitirmek erkege de zordur oyle degil mi neden fotoğrafi kaldirmami istemiyo kaldir demiyo?
Cevabın nedir?
+1 yılEden kendine eder ve ettiğini bulur.
Sevgi esassa kalbinde, hatasından döner, sevgi sandığın kadar değil yandığın kadardır !
Bunu idrak edemiyor ve hatasından dönmüyorsa koyver kendi haline gitsin, etkiye tepkini ver, isterse yalvar yakar gelir ve dersin :
Hiç bir şey eskisi gibi olmuyacak, hatanın tekrarı yok, saygı ve seviyen sevginle aynı dozda olucak aksi olucaksa Allaha yakın bana uzak ol de..
Sende insansın kendine saygın olsun ve oluruna bak kalbinin esaretine bakma.14 Yorumla
Soran+1 yılCok guzel yorum tesekkurler kendimi toparlamaya calisiyorum sadece hersey göründüğü söylendiği gibi kolay olmuyo
- +1 yıl
Hastalandığını düşün, tek çare şudur : doktora gider ve tedavini olursun, iğnemi gerekli olursun ve ayrıca ilaç yazarsa içer ve kendini toplamak için kapanırsın evine ve ileşince benzer veya aynı rahatsızlığa kapılmama adına dikkatli olur ve diğer rahatsızlık verecek hastalıklar adınada temkinli olursun.
Seni hak edecek insan gelince anlarsın, yeterki bu insanları bil ve huylarını öğren ve hoşlandığın olurs abakışmaların arasında bak ve tebessüm et ona ve 4-5 saniye baktıktan sonra başını önüne ey inan yanına ambulans ve acil müdahale elamanı gibi gelecektir :) saygı, sevgi ve haddini bilerek yuva kurmaya gidersiniz :)
Balık baştan kokar kimse kimseyi 3 sene vb. bekletemez bekletiyorsa aniden ayrılmaz ayrıldıysa bu onun ilk ve son hatası olur geri dönerse !
Ve kısa vadede değişmez ve yuva kurmak adına adım atmıyorsa vaktini çalan şeytan olur ve uzaklaşırsın.
Hayat kısa, ve su misali akıp gidiyor, doğru insanı bulmak ve uyum için görüşmekte vakit alıyor, boşa harcamamalısın vaktini.
Soran+1 yılDogru söylüyorsun da hayata gecirmek kolay degil
- +1 yıl
Onun icin seni terketme dusunce ve uygulamasi kolay oldu !
Sende yavasca hayatindan onu cikar, baskasini aramaya basla, boylelikle kisa zamanda toparlanirsin.
Bu senin elinde. sen kendini dusunmezsen baskasi seni dusunurmu.
Bugunden basla, dua et zararin neresinden donersen kardir, tecrube ettin , bos degil uyum ve yuva kurma adina muhattap olana deger ver.
En İyi Cevaplar
ee yani onu da sen düşün yap diye bekliyordur. sana söylemesine gerek var mı? utanmayacak mısın profil fotoğrafından benim fotoğrafımı kaldırır mısın dese
011 Yorumla
Soran+1 yılAllah utanacak is vermesin sen utan seviyorum vazgecmiyorum bu kadar net
Soran+1 yılSen cok biliyosun herseyi kendine sakla
Soran+1 yılKendine saygısı olana nolmus ki bana onu söyle
- +1 yıl
ya insanın son kalesi gururdur. Sen şu an basit biri gibi davranıyorsun. tüm bunlar bittikten sonra utanacaksın bu yaptıkların ayağa kalkman toparlaman çok daha zor olacak özgüvenini kaybedeksin. sanıyorsun ki ben sana kötü ol diye söylüyorum alakası yok. şu an kendini şımartıyorsun unutmaya çalışmayarak ama sonrasında çok daha zor olacak.
Soran+1 yılBiliyorum kendime kötülük yapiyorum herseyin farkindayim utanacam yaptiklarimdan ama yyinede bilerek yapmiyorum boyle olmak degil güçlü olmak isterdim
- +1 yıl
emin ol fazlasını yapabilirsin şu an çektiğin acıları çekmiş ve sonrasında çok pişman olmuş biri olarak söylüyorum. bu günleri daha güçlü atlatabilirsin. Hiçbir şey dünyanın sonu değil belki bunu görmen imkansız ama onsuz da bir hayatın vardı. ondan sonra da bir hayatın olacak. Benim hep inandığım bu söz olacak yine sonunda
Allah der ki: "Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım." ve ekler:
"Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım."
ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur...
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya...
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya... Öldüm der durur, yine de yaşarsın...
Mevlana
Soran+1 yılBunlarin hepsini biliyorum ama ben onu Allahtan cok sevmedim asla Allaha dua ettim onla evlenmek icin kavusmak icin aglayarak Allaha dua ettim sonum olsun diye daha fazla gunaha bulasmayim diye yani ortada yapilan büyük haksizlik var bana karsi burada anlatamiyorum
Soran+1 yılBenim kisiligim de bisey yok ki ama sadece cok seviyorum ondan baska kimse girmesin hayatima korkuyorum kalbim onun ve onun kalsin uzaktan bile olsa bilsin sevdigimi
Gizli Üye(30-35)+1 yılben senin yerinde olsam tez kaldırırım o fotoyu. bnmde 4 yıllık sevgilim beni terketmişti suçum günahım yokken. erkekler için değmez brz aç gözünü. acını çek kimseye belli etme hele ona asla!! bn 3 defa hastanelik oldum 1 ay snra örendi. geride döndü bana. ama içnde hep kalıo beni bıraktı benden vvazgeçti bir kere neden dye...
04 Yorumla
Soran+1 yılBenimde hastanelik olmam yakindir zaten cok aci cekiyorum kesin bir hastaliga yakalancam o derece cigerlerim sökülüyo aglarken her yerim agriyo Allah kimseye yasatmasin suc benim bile bile gunah isledim
Cevap sahibi+1 yılnye terketti seni
Soran+1 yılSebebi yok durduk yere
Cevap sahibi+1 yılhemen o fotoyu kaldır hayatına devam et umursama sakın!!
Sen fotografi kaldirmadigin sürece o senin kadar aci cekmeyecektir. Agladigini uzgun oldugunu belli etmeye devam ettigin surece sana donmeyecek cunku onun ici rahat olacak ne de olsa bu kiz cepte diyecek. Mutluymus gibi onu umursamiyormus gibi davran gör bak o zaman bir yerleri tutusup sana geri dönmüyor mu
05 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum bunu yapmaliyim güçlü olmam lazım
- +1 yıl
İşe yarayacaktır inan bana ama bunu tek bir şartla başarabilirsin: eve kapanma. Arkadaşlarınla veya ailenle ol her zaman, hep bir aktivite içinde ol ki bu durumu düşünmeye fırsatın olmasın. Ona mesaj falan da atma, ilk başlarda o da atmayacaktır yani bir iki gün ama sonra hoopppp meraktan çatladığı için hemen geri gelecektir misal şöyle bir mesajla "Keyfin yerinde herhalde" gibi. Yani dediğim gibi acını kendi içinde yaşa ona yansıtma ki unuttuğunu sansın.
Soran+1 yılKeske bukadar güçlü olsam safim ben gerizekalıyim
Soran+1 yılAmin Allah yardimcin olsun dedin o yetti seninde yardimcin Allah olsun Allah kulunu unutmaz bilirim ben sabirsizim sadece
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
13Cevap
Kaldırmadığınız için duygularınızın devam ettiğini bilir. Acı çekiyorsunuz bu bariz ortada ama kendisi aynı derecede çekiyor mu derseniz? Bilmiyorum...
O içinizdeki umudun, beklediğinizin farkında ama.01 Yorumla
Soran+1 yılHerseyin farkinda zaten biliyo ona ne kadar asik olduğumu o da iyi degil mutlu degil cunku Allah izin vermez
+1 yılşu an imkansız geliyor unutmak ama baksana konuşuyorsunuz ama barışamıyorsunuz ona karşı Güçsüz görünme
03 Yorumla
Soran+1 yılElimde değil bu
- +1 yıl
Yanlıs anlama ama erkekler Güçsüz görünce daha da gider
Soran+1 yılBiliyorum
+1 yılsebepsiz kimse birkmaz kendini kandirma bence , muhakkak bir sebebi vardir yeni birisini bulmus sana soylemiyorda olabilir kafanda cok sey kurna genelde planladigin gibi cikmaz hayat.
06 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
zordueum ama bir kiz varsa bul gel bana anlatt onlar icin birseylee dusunuruz ;))
Soran+1 yılNasil bisey düşünürüz
- +1 yıl
sen onu bana bırak
Soran+1 yılYeni biri var mi bilmiyorum en kisa zamanda öğrenirim ama
3 4 yil uzun bir sure biraz zaman gecsin ya sana tekrardan doner ya da resmini kaldirmani ister
06 Yorumla
Soran+1 yılGeri dönecek diye herkes soyluyo kendi öz abileri bile insallah döner
Soran+1 yılHayırlısı iyilesiyim de aci cekmeden nefes alabiliyim yeter
Soran+1 yılYok gecmiyo iste keske iyi olsam heryerim ağrıyo ayaga kalkacak gücüm yok canim yaniyo düşünmekten hasta olcam boyle daha ne kadar sürebilir
gece 3te 4te whatsappda ya başkasıyla konuşuyorsa neden her şeyi kendinize yoruyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 4 te biriyle konusacak biri degil calisan biri ve gec gidiyo eve o saatte uyumasi lazim biri icin uyancak degil 3 günlük tanidigi insan icin ise yorgun uykusuz gitmeyi goze alamaz benim icin bile yapmadi bence kesinlikle vicdan azabi
+1 yılTelefonunu silmiştir belki. Ve sen kendi kendine havalardasındır?
04 Yorumla
Soran+1 yılSilmedigine eminim konusuyoruz
- +1 yıl
Nasıl konuşuyorsun?
Soran+1 yılMsjlasiyoruz
- +1 yıl
Çocuğa boş umut verme ya, ayrılmışsın işte daha ne istiyorsun canını acıtıyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa tabiki onun icin de zordur ama bitirmis iste terk etmis seni kabullen bunu. Kaldir o fotografi da guclu olmaya calis.
012 Yorumla
Soran+1 yılImkansiz
Cevap sahibi+1 yılMusluman misin
Soran+1 yılBunun ne alakası var inancla
Cevap sahibi+1 yılVideo atacaktim o yuzden sordum
Soran+1 yılElhamdulillah müslümanim ve zaten Allahtan baska kimsem yok
Cevap sahibi+1 yılhttps://youtu.be/6_d92C5olEU bunu bir izle istersen
Cevap sahibi+1 yılİşte Aşk Acısını Geçiren O Sohbet. İzle Kurtul! -…: https://youtu.be/P7XBtav_-0w
Buna da bakabilirsin. Ben de yakin zamanda sevgilimden ayrildim bizim de 2. yilimiz bitmisti. Bu videolari izleyerek aklimi basima topladim ben.
Soran+1 yılÇok guzel teşekkür ederim vazgecersem belki Allah onu karsima evlenmek icin cikartir dua etmekten baska carem yok ben ondan baska erkek eli degsin istemiyorum elime Allah korusun biliyorum oda haram bana ama son olsun
Soran+1 yılikinci videoyu daha sonra izleyim simdi herkes uyuyo rahatsiz olurlar
Soran+1 yılVideolar cok anlamli fakat hayata gecirmek cok zor
Cevap sahibi+1 yılEvet gercekten cok cok zor hele de boyle bor zamanda. ama ben en azindan haram olan bir seyi artik normal gormuyorum bunun icin mutluyum. Gozumuz harama o kadar alismis ki artik umursamiyoruz bile. Ben simdi sevgilimle yasadiklarimin vicdan azabini cekiyorum. Bundan sonraki hayatimda dikkatli olacagim insallah. Sen de uzulmemeye calis diyecegim ama biliyorum ki cok zor. Zor olmasinin sebebi ise senin onu cok sevmen ondan vazgecememen falan degil. Tabiki onsuz da cok mutlu ve iyi olabilirsin, olacaksin da. Ama unutma ki gayrimesru bir iliskinin neticesi siddetli azap cekmektir. Senin simdiki acinin nedeni bu.
Hani ucuz bir ayakkabi aldiginda o parayi vermek sana zor gelmez degil mi? Ama sonrasinda o ayakkabi kalitesiz oldugu icin ayagini vurur cok canin yanar ya onun gibi iste. Allah askina ulasmak cok cok zor geliyor bize ama kalbimizdeki sevme yetenegini bir sekilde kullanmamiz, sevilme ihtiyacini bir sekilde gidermemiz gerekiyor.
Cevap sahibi+1 yılBiz de ucuz ve gecici oldugu halde nefsimize kolay gelen bu aska yoneliyoruz. Sonrasinda da boyle aci cekmeye mahkum oluyoruz iste. Biliyorum soylediklerim su an cok havada kaliyor ama bir dusun bu konu hakkinda. Boyle bir suru video var verdigim linkteki kanala bir goz at.
Lutfen iyi olmaya calis. Rahatla biraz. Internetten aç yasin dinle. Bu aci mutlaka gececek. Rabbim sana cok daha iyisini verecegi icin belki de ayrilmissinizdir. Allaha guven yeter.
+1 yılSabahın 4ünde 5inde whatsappa girip başkasıyla konuşuyor olmasın sakın? :)
03 Yorumla
Soran+1 yılYok canim sabahin 4unde kimseyle konusmaz uykusu kiymetlidir 2 günlük insam icin uykuyu bölmez ayrica uyuyamiyo bana yasattiklari yuzunden vicdan azabı anlar misin?
- +1 yıl
Anladım ama şöyle birşey de var sana resmi kaldır dememesi pişman olduğu anlamına gelmez. Onun profilinde sizin resminiz var mı? Ben senin yerinde olsam kaldırırdım resmi. Eğer yazarsa sana kaldırmanla ilgili anlarsın zaten pişman olup olmadığını. Umarım söylediklerime kırılmazsın.
Soran+1 yılKirilmadim cok hassas dönemim sadece ama icimdeki duygulari anlatamiyorum anlamalari imkansiz Allah bilir anlar bir tek isteyerek bu durumda degilim
Sabah 4-5 ? Ucagi yeni inmis bir hostesin mesajina cevap veriyor ya da ona yaziyor olabilur mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHostesi nerden bulsun ya bir sacmalama
Fotografi kaldirmadikca her yere ask acisiyla ilgili cumleler yazdikca kendinr yaparsin sadece onlari bir kaldir yapma bak nasill merak ediyor
02 Yorumla
Soran+1 yılOrasini da biliyorum kendimde o gücü bulamadim
Belki seni yanlış anladığı bir olay oldu ama çok seviyisan bırakma peşini hic bir seven bos yere ayrılmaz belki kendi sıkıntıları vardır sana söyleyemedigi
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu da düşünüyorum bana soyleyemedigi bir sıkıntısi olabilir soylemiyosa napablirim
+1 yılfotoyu sen kaldir ayrilmissiniz sonucta gotunu kaldiriyon cocugun
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle yapiyorum
yapışıp kalan kızlar çok itici
ayrılmışsınız artık çocuk senle muhatap olmak istemiyor
o derece silmiş seni hayatımndan...00 Yorumla
+1 yılseverse zordur sevmiyorsa bir saniye bile aklına gelmezse
00 YorumlaBence biraz daha bekle ve git konuş ne yapmaya çalıştığını öğren içinde kalmasın
00 YorumlaBen uyumam zor gelir aklimdan cikaramam hala seni seviyor konus
00 Yorumla
+1 yılACI YOKSA KAZANMAKTA YOK... ÖLMEZSİN :):)
00 YorumlaEnteresan neden terketti?
00 YorumlaZordur tabi ya
Neden bitti ki00 Yorumlabiraz daha bekle bakalım ne olacak.
09 Yorumla
Soran+1 yılÖlüyorum beklerken
Soran+1 yılDeger mi?
Soran+1 yılKalıcı hasarlar varsa ya hasta olursam?
Soran+1 yılEminim ama ya baskasiyla mutlu olursa bu beni delirtiyo
Soran+1 yılOyle yapmaya çalışıyorum
+1 yılBaşkasına yaziyordur o adam.
00 YorumlaBelki de numaranı bile silmiştir.. :(
01 Yorumla
Soran+1 yılSilmedi
dilan sen misin :)
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Hey dilan
Soran+1 yılDilan falan degilim ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit Konuş merak ettiğin ne varsa. Sorun neyse çöz
08 Yorumla
Soran+1 yılkonustum olmadi
Cevap sahibi+1 yılOlmadı derken tam olarak ne olmadı? Barışmadık mı demek istiyorsun?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılYani barışmak istemiyorsa fazla zorlama derim. Resim konusuna gelince ben olsam ben de kaldır demem. Ne hali varsa görsün diyordur. Ya da oda acaba niye kaldırmıyor hala diyordur. Bilemicem
Soran+1 yılAma bende onun aci cektigine eminim
Cevap sahibi+1 yılTekrar Konuş o zaman. Ikna et onu
Soran+1 yılNaptiysam ikna olmadi
Cevap sahibi+1 yılYapacak bir şey yok o zaman
+1 yılHer dediğini yaptınmı?
06 Yorumla
Soran+1 yılFazlasiyla
- +1 yıl
Resmi kendi iradenle kaldır ! Kendi iradene sahip ol kendini kral sanmasın
Soran+1 yılSandi sanacagi kadar zaten 3 haftadir bir tarafı kalktı
- +1 yıl
İşte sana fırsat geç kalmış sayılmazsın kaldır resmi krallığı yıkmaya başla
Soran+1 yılKendimde o gücü bulamadim hala
- +1 yıl
Kendi kendine ben güçlüyüm dersen yeterli olur
+1 yılSana bakmıyor olabilir 😶
00 YorumlaDemez ki neden desin
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Soran+1 yılHaklısın
mantıklı olun bıraz
08 Yorumla
Soran+1 yılSu durumda mantikli düşünemiyorum
Soran+1 yıl:( agir bunalimdayim
Soran+1 yılOlmuyo
Soran+1 yılOndan baskasini istemiyorum hayal bile etmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit konuş o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorum
Cevap sahibi+1 yılBarışalım de
Gizli Üye(30-35)+1 yılAci cek die iste ;)
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem