10 yıllık sevgilim, canımdan öte canım 10-15 gün önce nişanlandı, kan kusuyorum?

10 yıl önce dershanede tanıştığım ve beraber olmaya başladığım kişi 4 aylık ayrılık sonrası nişanlanmış. Özlemiştim ve barışmak için aradım ismide meltem ben nişanlandım dedi beni kandırıyo kıskandırmaya çalışıyor sandım nişanlandığı şerefsizin ismini söyledi baktım facebooktan gerçekten nişanlanmış Allahım ne büyük, ne tarifsiz acıymış o günden beri içimde tarifsiz büyük bir sancı var. Aileme söyledim nişanlanmasaydı isterdik şimdi olmaz diyorlar. Melteme söylesem hemen atar nişanı ama günahınada girmek istemiyorum malum benim ailem nişanlanmış bir kızı istemiyor sen 10 yıldır berabersin 4 ayda nasıl nişanlanır iyi olmuş boşver diyorlar. Meltemlede konuştum araya akrabaları girmiş isteyenleri çok ısrar etmiş babasıda istemeyerek vermiş. Meltemde senden umudu kesmiştim acımı dindirmek seni unutmak için evet dedim diyor ve sürekli ağlıyor. Ne yapıcam ne olacak bilmiyorum. Sigarayıda günde 3 pakete çıkardım artık ne olacaksa olsun anasını satıyım. Biz onunla karı koca gibiydik, sevgili hafif kalır. Nişanlısıda benle aynı liseden mezun, aynı yerde oturuyoruz, aynı takımı tutuyoruz, aynı sigarayı içiyoruz, oy verdiğimiz siyasi parti bile aynı benim çin malı çakmamla nişanlanmış, özellikleri sana çok benzediği için nişanlandım diyor. Halbuki ben üni. mezunuyum nişanlısı lise mezunu güvenlikçi küçümsemiyorum durumu anlayın diye söylüyorum. Çok daraldım, nefes alamıyorum artık. Ne olur bana bir yol çizin birşeyler söyleyin çok çaresizim. Hayatımda ilk defa kendimi böyle savunmasız hissediyorum. (28 yaşımdayım)
10 yıllık sevgilim, canımdan öte canım 10-15 gün önce nişanlandı, kan kusuyorum?