Karimi aldattim yardim edin?

ya yaptik iste bir hata rus bir kizla tanistim esim isteyken eve attim bendekide nasil bir sanssa tam o anda karim geldi agladi gitti simdi ben ne yapsam kurtulurum bu durumdan bana bir tavsiye verin biz kizla sarap iciyoduk daha baslamamistik belki kurtarabilirim durumu ama aklima bir sey gelmiyo o kizla neden sarap ictigimizi aciklamam gerek
Güncellemeler
+1 yıl
esimi birakmam onu her seyden cok seviyorum oda beni seviyo bensiz yapamaz giderken cok aglamisti biraz sakinlessin gidip ozur dilerim kapisinda yatarim ama birakmam ben onu birakamam
Güncellemeler
+1 yıl
ya arkadaslar benim hayatimi bilmeden konusmayin. bir kere yasadigim aile bu konuda kotuydu ben daha cocukken annem ve babam birbirlerini aldatmis sonra siddetli gecimsizlikle bosandilar bende babamin yanina gittim cocuklugum boyle olaylar ile gecti yasitlarim sokakta oynarken be evde babam ve annemin bagrismalarindan korkup saklanirdim yasadigim en uzun iliski iki haftadir ben hep kzlarla sadece ytardim snra onu tnidim sevdim bir anda evlndik ama ben evlilige alisamadim tek bir kdinla yapamadim
Karimi aldattim yardim edin?