+1 yılUlan pust yasim 23 diyosun hayatim barlarda onume gelenle yatarak gecti diyosun
Be beynine sarap sisesi soktugum :))
Hikaye yazmadan once otur iki dakka bak fazla degil iki dakka kafa yor acaba bu hikaye yenirmi? Diye heryeri acik dolu heryerde pot kirmissin l*n dingil :)
Farzedelim gercek (hic inanasim yok da neyse)
1 bu zihniyete sahip bir dingil karim bana aynisini yapsa o cocugu olduresiye doverim. diyemez (derse karisiyla anlasirim kilina dokunmam ama sirf seni essek sudan gelesiye dovmek icin bile bile baskin yaptiririm)
2 23 yasindasin hayatin barlarda yata yata gecmis yeni evlisin cinsel hayatin monotonlasti diye aldatiyosun hemde kendi evinde hemde rus la...
La beyinsiz ne ara el deymemis gul gibi karina doydunda monotonlasti yatak odan?
3 velevki monotonlasti eee be zurriyetsiz bu yasta bunu bahane edip aldatan omrunun kalaninda ne yapmaz la? Ben solimmi o seni 40 kere affetse sen yuzsuzlugunden artik karicim sende katilsana bize der gozunun onunde yaparsin. mk :@
Daha fazla saymaya gerek yok
Sen o kadini haketmiyorsun
Ama sunu bilki karini taniyo olsam vallahi sirf o cocuugu olduresiye doverim lafini sana tikamak icin konusur anlasir (dunya ahret bacim olsun) sana afettim dedirtip aksaminda senden once evine gelir degil sarap beyninden vuracak sekilde gorunur ustunede hadi olduresiye dov bakalim der dilini bir tarafindan ceker cikarirdim ya...
Dedim ya hikaye berbat bu kitap satmaz
Gercekse bile ki tekrar soluyorum hayatta inanmam insallah tek celsede seni bosar bir guzelde benim gibi dusunen biriylede on numara intikamini alir senden.23 Yorumla
Soran+1 yıl1-) taksim xlarge bara girince elbet buluyorsun kiz
2-) kes sesini karimla ilgili konusma ben karimi cok seviyordum ama oldu iste bir seyler seni ilgilendirmez karimi seviyorum bitti bir hata yaptim onunla konustum ikna ettim sayilir bir kac gune gelecek eve
3-) oyle bir sey olursa o sarap sisesi nerelerine giriyo gorursun- +1 yıl
koçum öyle gizli profille klavye delikanlılığıyla erkek olunmuyo
bak ne kadar rahat şekilde profilim açık yazdım çizdim buyur gel adreste vereyim şarap şişeside benden hadi nereye giriyomuş bir görelim bakalım ;)
dip not: önce okumayı sonra okuduğunu anlamayı öğren ben karına laf etmedim aksine bir erkek olarak ondan taraftayım dünya ahret bacımdır.
umarım o eve geri dönmek gibi bir aptallık yapmaz
senin gibi bu haltları yiyip sonrada ben karımı seviyorum diye ortalıkta dolanan çok g*vat tanıdım emin ol
inşallah o eve dönmek gibi bir aptallık yapmaz
çünkü sen karını değil onun arkasından şerefsizlik yapmayı seviyorsun ;)
şimdi al voltanı kaybol birde utanmadan şurdan burdan kız kaldırılır diye anlatıyo beyinsiz şuursuz :D :D :D
Soran+1 yılikna ettim bile isine bak bide yapmayacagima soz vedim zor oldu ama baristik sayilirayrica rus olanla iliskiye girmedimki neden suclu olayim sadece o kizin orda olmamasi gerekiyodu yaptik iste bir hata bir daha yapmam barlara gitmemde yasaklandi bizim hatun tarafindan tum gece hayatimi bitirdi o rus ile iliskiye girmedigimi ogrenince yumusadi ama bir uzerime gizli kamera takmadigi kaldi
En İyi Cevaplar
Hem onunla öylesine evlendik çocuk istemiyoruz diyorsun, hem tek bir kızla yapamam diyorsun, sonra da onsuz yapamıyacağının farkına varıyorsun. Bence sen daha olgunlaşmamışsın, o kızın değerini şimdi inşallah anlamışsındır. Kendini affettirirsin ama ikinci kez şansın olmaz. Önce kendine gel, sahip olduğun şeylerin değerini bil, sonra git özür dile.
02 Yorumla
Soran+1 yılbir daha hayatta yapmam beni bir affetsin onun guvenini kazanmak icin elimden geleni yapicam haklisin galiba fikirlerim tam oturmamis
+1 yılEvliligi cocuk oyuncagi zannedip evlenmissin herseyi gec kucukken ailenin yaptigi hatalar yuzunden aci cekmissin aldatmanin kotu bisey oldugunu o yasta anlaman gerekirken sen onune gelenle yatmakda bulmussun bu isin donusu olmaz eski hayatin kisa surede onune gelecek
10 Yorumla
+1 yılKarin seni seviyorsa affeder ama yinede içinde sürekli şu sorular olur kocam beni aldatır mi yine? Bu saate kadar ne Yapıyor? güvenini geri kazandırman lazım karına ki bu sefer daha zor Olcak gibi ama bidaha böyle bir hata yapma..
06 Yorumla
Soran+1 yılbir affetsin her sey cok iyi olcak onun guvenini kazanicam oturucaz onla her seyi anlaticam ikimizde birbirimizi seviyoruz bidaha yapmam boyle bir sey aklimdan bile gecirmem
- +1 yıl
İnşallah öyle olur.. Karına bu konuda anlayış göstermen lazım vakit vermen lazım eve dönse bile sana karşı soğuk olabilir kırgın ve sinirli olabilir bu yüzden sabırlı olup birdaha böyle birşey olmayacağını söyleyerek değil de bunu göstermen lazım hareketlerinle.. Affet beni felan demekle affetmez olmaz yani zamanla güvenini sağlaman lazım..
Soran+1 yılinsallah oyle olur saol
- +1 yıl
Rica ederim :)
- +1 yıl
böyle bir durumda affedecek kadın var mıdır? ne kadar geniş kadınmış derim ben ona.
- +1 yıl
Ben affettim dediklerimin hepsi oldu içimde sürekli bir sıkıntı sürekli bir acı dayanamadım bir vakitten sonra ayrıldım ama bana kendine güven sağlayamadı bu sebepten ayrıldım insanlar gerçekten değişebiliyor ben buna inanıyorum..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Beyinen hareket etse zaten yanlıs yapmaz di yapmis bir hata adamin suçu yokki hep uçkur yüzünden oluyor bu nefsimize hakim olamiyoruz ... Dayi sen biraz zaman gecir ablaya bir cecek yaptir en guzelinden tövbe et bidahada asla boyle islere yeltenme. İki rekat namaz kil Allah yoluna git seytan yoluna bulasma
11 Yorumla
Soran+1 yılsaol insallah affeder elimden gelen her seyi yapicam daha iyi biri olmak icin cabalicam bir gunah isledim umarim allah affeder
+1 yılUmarım o da seni böyle bir çocukla aldatır piç kurusu.
41.media.tumblr.com/.../...8qXZ9i1rk8c1lo1_500.jpg52 Yorumla- +1 yıl
resim hazırmıydı aceba. D
Soran+1 yılkimse gorus paylasman icin kafana silah dayamadi. ben karimi seviyorum herseyden cok onu ikna edecegim
eşin artık sana güvenmeyecek affettim seni dese bile bu sevgisinden dolayı sana vereceği şanstır ve bir kereliktir
ama sevgiden de önemli olan güvendir çünkü güvenin olmadığı sevgi biter
sana tavsiyem artık böyle saçma davranışları bırak çünkü hem kendini hem çevreni yıpratırsın geçmişte kötü şeyler yaşadın diye kötü olmak zorunda değilsin aksine iyi olursan her şey iyi olur seçim senin10 Yorumla
+1 yılValla kardeşim karını aldatman hata, aldatıcağın kadını karınla özel anılarının olduğu eve getirmen en az onun kadar başka bir büyük hata. Toparlaman çok zor. Bir de aldatmanın bahanesi olmaz. Kendine güvenmıyorsan evlenmeyeceksin kimse alnına silah dayamadı.
10 Yorumla
+1 yılInkar yiğidin kalesidir yaptığının cevabı yok ama evdeki her zaman haklıdır Sıkma canını inşallah barışırsınız
17 Yorumla- +1 yıl
Yiğit olmak ve yaptığın şeyi bile üstlenememek, sorumluluk almamak. Kusura bakmayın efendim ben bu ikisini hiç mi hiç bağdaştıramadım.
Soran+1 yılinsallah barisiriz
- +1 yıl
Kendi soruma cevap verdim zaten kendi kendimle çelişkiye düşmedim cürüm esnasında kalır inkar edersin ama suç üstü olursa Ayağım kaydı üstünemi düştüm diyecekti Yiğit olmak yaptığını kabul etmektir buna hukukta samimi ikrar derler
- +1 yıl
Biz burada avukat değiliz , şuanda yazılı hukuku değil sözlü hukuku , normları konuşuyoruz. Yaptığınız açıklamaya sadece şu cevabı veriyorum " Çevir kazı, yanmasın."
- +1 yıl
:) ancak böyle bir cevabı beklerdim zaten kazı çevirmiyorum eğer yapan ben olsaydım zaten kılıfı hazırlamıştım inkara gerek yoktu hukuk diliyle değil sokak diliyle yazdım avukat hanım anlaşılır olsun diye yine söylüyorum akıllı bir Erkeğin eşini ikna etmesi en fazla 1 saatini alır eğer bir saatte ikna edemiyorsa yol verip gitmesini beklemek daha hayırlıdır depresyon sinir ilaçları bunalımlar falan hikaye çünkü sevilmiş poponun günahı olmaz
- +1 yıl
Erkeğin eşini ikna etmesi en fazla 1saatini alır demişsiniz. Kadınların aklını küçümsediğinize mi yanıyım yoksa asıl " nakıs akıllı" olan bazı erkekleri gereksiz yere övdüğünüze mi yanıyım bilemedim. demişsiniz ki " ben olsam zaten kılıfını hazırlamıştım" o kılıf bu dünyada tutar belki ama diğer dünyada ne kılıf kalır ne sen kalırsın, Allahın azabı un ufak eder. burada çok rahat at koşturan erkekler eğer müslümansanız o halde Allah korkunuz vardır , o halde lütfen " şimdi yiğit olunda , yanlış şeyler yapmayın vesselam "
- +1 yıl
Polemik olmaya başladı
+1 yılAşık olduğun mis gibi helalin olan karını aldatmaya yeltenirsen böyle olur. Allah o kadını senden korusun. Geri dönmez de senin de aklın başına gelir inşallah
20 Yorumla
+1 yılUlen eşini herşeyden çok seviyonda bokmu vardı da rus garıyı attın eve kadın yıkılmıştırya ben olsam allahıma öldürürdüm seni
32 Yorumla- +1 yıl
He he
- +1 yıl
bir test edelimmi he he yi
+1 yılkarın seni aldatsa ne yaparsın onu başkasıyla şarap içerken yakalasan ne olur. bunu düşün buna göre hareket et. Hesabını veremeyecegın işlere kalkısma.
30 Yorumla
+1 yılKac yasindasin sen esinden kiz diye bahsediyosun. O beni aldatsa sevistigi cocugu doverim diyosun. "Cocuk" diyosun yani.
03 Yorumla
Soran+1 yıl23 agiz aliskanligi iste yeni evlendik
- +1 yıl
Sen daha gencligini yasayamadan evlenmissin. Sonra tabi baska kadinlari ister canin. şu an o kadin seni affetse bile sen yine yapacaksin
Soran+1 yılaslinda ondan değil yani ben evlilige alisamadim barlarda falan gezen bir insandim ben yani bir cok kadinla birlikte oldum cinsellik ve ask kavramlarinin farkli oldugunu dusunuyorum. her neyse kafam cok karisik kendimi cok fazla sucladim inanin bana herkesten cok ama eminim ben. onu seviyorum ben
+1 yılMadem onu bırakmazsan neden böyle bişey yapıyosun, onu ister bırak ister bırakma boşanma davası açtı mı napacaksın? Yoksa kadın cinayetlerine bir yenisini de sen mi ekleyeceksin?
07 Yorumla
Soran+1 yıloyle birisi deilim eger birisi ile birlikte oursa birlikte oldugu cocugu ondan uzaklastirmak icin her seyi yaparim ama o benden baska kimseyi sevemez biliyorum
- +1 yıl
Oo siz baya belalıyım diyosunuz işte buyrun sonra neden kadınlar öldürülüyor, şiddet görüyor. Zihniyet bu! hem aldat hem de boşanmasına izin verme, onun kendi hayatını yaşamasına mani ol , Allah rızası için biraz empati kur.
Soran+1 yılbosansin ben ona hic bir sey yapamam ama onu baska bir erkekle gormeye dayanamam eger birisiyle sevgili falan olursa o cocugu ondan uzaklastirmasini bilirim ama o oyle basit bir kiz deip onu bu yuzden seviyorum gordugum en iyi kalpli yardim sever tatli kizdi. ben onu seviyorum ve oda bana asik ama o allahin belasi rus her seyi mahfetti. her sey mukkemmeldi ilk defa mutluydum ben onun yaninda
- +1 yıl
Sosyol medyada bir terim var " trollemek" diye. efendim siz bizi trollüyo musunuz? Madem aşkı onda buldun Rus kızı neden evine getiriyosun, madem onun başka biriyle olmasını istemiyosun neden onu aldatıyosun, madem o basit bir kız değil o halde sen neden basitsin,. Ya bide yukarda demişsin ki " daha başlamamıştık", sanki bundan üzüntü duyuyosun sanki o rus kızla cinsel ilşkiye girmiş olsan ve karın bunu öğrenseydi şimdiye oranla daha mutlu olacaktın.
- +1 yıl
8 Mart dünya kadınlar gününde nelerle uğraşıyoruz..
Soran+1 yılbir git ya tamam yaptim bir hata kabul ediyorum ama ben esimi seviyorum sevgi ve cinsellik cok farkli konular
- +1 yıl
İnşallah bir gün bu başına gelir de o zaman anlarsın, gerçi sizin başınıza gelse aldatan kadın " o.." olur, sizde onu bin beter yaparsınız. Ama siz yaptınız mı " yaptık bir hata" dersiniz, tabi canım yaptık bir hata , zaten bu evliliğin tuzu biberi!
+1 yılBende bunu anlamıyorum işte. Seven insan aldatır mı diye düşünmeden edemiyorum.
50 YorumlaYorumlara göre karşılığı gelse eşine tepki göstermeyeceksin sert olarak , bu durumda oturup konuşun , açık evliliğe geçiş yapın , aşk duygu sevgi var ama bedeni özgürlük de var
02 Yorumla
Soran+1 yılbiraz sakinlesmesi icin zaman taniyorum telefonlarimida acmiyo arkadasiyla konustum surekli agliyomus kriz falan gecirmis depresyon hapi vermisler uyuyodur su an
Gerizekaglisiniz yaw ne sevgisi bu baska delige gir karimi seviyorum de allah topunuzun belasini versin kesinlikle affetmesin
00 Yorumlaya feyk soru ya da beyinsizsin bide durumu nasıl kurtarırım diyo acıyorum senin gibilere
07 Yorumla
Soran+1 yılyazmayin l*n o zaman ben neyin derdindeyim siz neyin derdindesiniz ismimi gizledikten sonra bile bu kadar tepki geliyosa acik kullanici yapsaydim ne olurdu kim bilir. ben karimi seviyorum nokta gerisi kimseyi ilgilendirmez cozum onermiyecekseniz yazmayin kimse kafaniza silah dayamadi
Soran+1 yılhayir kafasina silah falan fayamazdim. karim beni aldatsaydi eger aldattigi cocugu olduresiye doverdim once ondan sonrada gidip konusurdum onunla neden yaptin diye cunku ben ondan vazgecemem oda beni seviyor bir hata yaptik ama affettiricem kendimi
- +1 yıl
''öldüresiye döverdim''
peki zavallı karın hıncını kimden çıkarıcak? seviyomuş sevmek her zaman işe yarar mı sence. beni ciddi anlamda evlilikten falan soğutuyosunuz o kadın hep yanında olsun senin yaptıklarına bak ailemde şunlar oluyodu falan ben saklanıyodum bilmem ne keşke biraz ders alsaydın
Soran+1 yıleger oyle gececegini bilsem cikarsin benden hincini derdim ama kadinlar erkekler gibi dusunmezki kadinlar duygusal dusunur
- +1 yıl
bir saniye @asadfa musaadenle
La soran dingili
Esin ayni seyi yapsa cocugu neden olduresiye dovuyosun la?
Farzedelim ki eve attigin rus evli
Sarap icerken karin degilde o rusun kocasi basti evi
Olduresiye dovulmeyi goze alacakmiydin?
@asadfa yanlis anlama konuyu bir yere cekmiyorum ama bu dingil sicmis birde siviyo
Hem suclu hem guclu adama bak olduresiye doverim diyo ya hahaha :))(
Soran+1 yılkasiniyonmu? o rusun kocasi yoktu ayrica beninle birlikte olmak isteyende oydu
Eşin bir ltalyan erkekle şarap içmeden geçmez o öfkesi bence, birde niye kendi evinde yapıyorsun be arkadas
01 Yorumla
Soran+1 yılof ne bilim ben ya dusunmedim ben hic ayrintilari o saatte eve gelmezdi normalde
Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı. Sadece aldatma tercihinde ki kadindan dolayi tebrik ediyorum , diğer konularda ise Allah indan bul
21 YorumlaSeviyorsan niye elin karilarina bakiyorsun kardesim
40 Yorumla
+1 yılYazıkya monotonlaştı diyeni? Oda yapsa nolurdu ben anlamıyorum ya bu insanları boşa mı en iyisi
10 YorumlaParan mı yoktu yaa laa aldın eve arttın? ve herşeyden önce karınla beraber paylaştığın o eve nasıl başka bir kadın sokarsın cok yanlış ve cok cahilce.
02 Yorumla
Soran+1 yılyo ikimizinde maddi durumu iyidir ama ben islerimi hic gizli yapan biri deildim planlayarak aldatmayi vicdanima yediremedim ne olacaksa bir seferlik olsun bitsin dedim
Hatalı olduğunun sen de farkindasin. Karın birazcık sakinlestikten sonra karşına alıp tüm olan biteni anlatmalısın. Kadinlar genellikle aldatilmayi affederler.
02 Yorumla
Soran+1 yılsaol affeder insallah ben onu gercekten cok seviyorum o benim hep zor zamanimda yanimda oldu ben ona ne yaptim keskeallah canimi alsaydida yapmasaydim oyle bir sey
+1 yılAbi aynısını o kadın yapsaydı ona yapmadığın kalmazdı.
20 YorumlaO bir ajan gizli görevdeyiz de. Zeki Alasya'ya saygılar burdan.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılBirde hala seviyorum diyor neden aldattin ozaman empati yap bakalim sen olsan affeder miydin
32 Yorumla
Soran+1 yılsevistigi cocugu gebertene kadar doverdim sonra affederdim ve ona nedenini sorardim
- +1 yıl
Tabi tabi
Affetmez affetse giden guven geri gelmez her zaman suphe eder unutamaz gecmis olsun simdi debelen dur boyle
+1 yılsana ALLAH akıl versinde önce bizden yardım bekleme
33 Yorumla
Soran+1 yılyorum yazma o zmana sen benim neler yasadigimi biliyomusun?
- +1 yıl
karını aldatacak kadar ne yaşadın bee
- +1 yıl
Güzel isimmiş l*n olmayacak kızıma mı koysam bu ismi
+1 yılYardım dedin geldik
Seni artk kimse kurtaramazzzz00 Yorumla
+1 yılboşanman daha doğru.
zaten o kadını mahremine soktuysan sonuçlarını da düşünmüşsündür.20 YorumlaHadi l*n hodukk herşeyden çok seviyormuş
Aldattin ulan aldattin22 Yorumla
Soran+1 yılcinsellik ve ask cok farkli konular ben o kiza bilmiyorum cok alistim ben ona ama cinsel hayatimiz kotuydu o biraz nasil desem pasifti. Bu nedenlerle yaptim ama sonradan dusununce igrenc bir sey yaptigimi farkettim off ya offff :(
Ayy bide eve getirıp şarapmi içirdin yazık sana yandın sen
11 Yorumla
Soran+1 yılkarimi cok seviyorum o kadar seker bir kizki ama iste bilmiyorum
+1 yılSiz şu dünyada hiç bir insafı affı haketmiyorsunuz.. İnşallah salaklık edip seni affetmez.
13 Yorumla
Soran+1 yılaffetti bile bu seni ilgilendirmez hata yaptim farkindayim yaptigim hatanin bitti. sanki siz cok temiz kalplisiniz hepiniz cennetliksinizde insanlarin gunahlarini elestirmeye vakit buluyorsunuz once aynaya bakin hanfendi once kendinizi yargilayin. once kendinizi sorgulayin.
- +1 yıl
Ne kadar geniş insanlarsınız yazık. Ben kendim hakkımda şöyleyim böyleyim demedim.
Soran+1 yılbu sizi ilgilendirmez oturduk saatlerce konustuk o bensiz yapamaz zaten gelirsek size bu dunyada aldatmadan daha kotu gunahlarinda oldugunu unutmayin her insanin hata yapabilecegini unutmayin bir insani yargilayabilmek icin onun beynini okuyabilmeniz gerek okudugunuz iki paragraf ile benim hakkimda elestiri yapma hakkina sahip oldugunuzu sanmiyorum. iyi gunlet
+1 yılSitede aldatan aldatana trolluk fantezileriniz bitmedi. Eger gercekse de ben olsam bosardim direk
12 Yorumla
Soran+1 yılyazmayin ozaman ben yaptigim hatanin farkidayim ama karimi seviyorum
- +1 yıl
O zaman o da seni aldatsin odesmis olursunuz
+1 yılBuzlu bademlere gelesice..
Gül bir hatununu aldatırsan sonuç bu olur işte.02 Yorumla
Soran+1 yılgulusunu bile ozledim dunyalar tatlisi ne kadar agliyodur allah belami versin ya :(
- +1 yıl
Amin canım.
Konuyu açtığını kategori de tam da durumunu ifade ediyor, artık durumu toparlayamazsın tut ki bunu yaptın (çok zor) güven problemi olacak...
00 Yorumla
+1 yılbence gerçekten sevsen böyle bir hıyarlık yapmazdın geç yapamıyorum evliliği falan laflarını benim babamda annemi çok kez aldattı ama ben senin yaptığın gibi şeyler yapmıyorum?
10 Yorumla
+1 yılAyni sey sana yapilsaydi sen ne yapardin?
Yani karin seni alsatsaydi...
Affeder miyidin?21 Yorumla
Soran+1 yılaldattigi adami doverdim ve ona neden beni aldattin falan derdim ama cildirirdim. ya o oyle bir sey yapmaz ben zaten onun iyi kalpliligine asik oldum karimi seviyorum kazanmak icin her seyi yapicam
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşan l. n rezilsin
Eşini üzüp aldatmayı düşündün
Boşanın bu eşin için en iyisi10 Yorumla
+1 yılBence önce neden aldattığını otur düşün. sen aynı şeyi görsen ne hapardın empati kur. şu an eşinin neler yaşadığını düşün. sen aldatılmak ve onu görmek istermiydin? Bunun cevabını bul bence
00 YorumlaNeyse sakinim. Gerçeği söyle anlamıştır zaten. Yalan söylesende farkeder bari dürüst ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin karin gercekten kadinsa seni affetmez.! Ins karini baskasnn altinda gorursun
50 Yorumla
+1 yılBence gidip herseyi anlatin affedip affetmemek ina kalmus
00 Yorumlakusura bakma ama sana akıl veremeyiz bu konuda. ayrılır senden.
00 YorumlaPismansan her yolu dene. Cunku onu sen taniyorsun ne sever falan
00 Yorumlayaz kızım 200 torba çimonta 2 kamyon kum... :D:D:D
20 Yorumla
+1 yılAffetmez. Gecmis olsun
10 Yorumla* gizleyin günahınızı gizleyin !!!
öffff10 YorumlaBeter ol inşallah. İradesiz.
20 Yorumla
+1 yılBen olsam affetmezdim yazık
10 YorumlaKendini öldür kesin yöntem affeder
20 Yorumlatöveb et.. önce allaha sonra eşine yalvar.
00 YorumlaKarinda baskasinla yatsin ödeşin :)
11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzelsin kız:)
Soru fake soran arkadasa tavsiyem psikolog
12 Yorumla
Soran+1 yılya guncelleme uapsam aciklicam ama yapamiyorum KİMSE GORUS YAZİN DİYE SİLAH DAYAMADİ KAFANİZA. bana cocum lazim NEDEN HERKEZ ELESTİRİYO COZUMU OLMAYAN YAZMASİN BE benim bedduaya teselliye ihtiyavim yok adam akilli gorusleri alim silerim soruyu
+1 yılneden böyle bir şey yaptınız
02 Yorumla
Soran+1 yılseks hayatimiz kotuydu monotonlasti bende yaptim iste bir hata :(
- +1 yıl
yapmamalıydınız neyse olan olmuş artık bence ona gidip herşeyi söyleyin
+1 yılSıçtın. Aldatmanın bahanesi olmaz ona zaman ver
10 YorumlaÖl sen ya
29 Yorumla
Soran+1 yılneden benimde kendime gore hakli sebeplerim vardi karimi seviyorum ben kotu bir insan deilim ne olucak bir seferlik baskaiyla yatmissam ben hala ona asigim
- +1 yıl
Nolcak bir sefer başkasıyla yattıysam mı? Utanmadan hala aşığım mı diyon bide ne aşkı l*n sdolan olmuş atı alan üsküdarı geçmiş karın dönmez bidaha sen de rus kızla evlen yapamadığın şeyleri yaparsınız bu nasıl mantık ya bir seferlik karın başka adamın altına yatsa bişey olmaz gel bu sefer de benim altıma yat bir seferden bişi olmaz mı dicen
- +1 yıl
Der bu dingil bide utanmadan o boyle bisey yaparsa o cocugu olduresiye doverim diyo hahha
Ulan varya seytan diyo bul su pustun karisini konus anlas (dunya ahret bacim olsun ) kilina dokunma ama sirf bu serrefsizi essek sudan gelinceye kadar dovmek icin karin baskasiyla beraber deyip ayagina getirt :@ - +1 yıl
Şeref yoksunu insan aramaya mı gitcen @theextrame
Soran+1 yılfloryada oturuyorum karimida ikna ettim sayilir seni ilgilendirmez isine bak bu kadar cesaretliysen adresi mesaj atabilirim?
Soran+1 yılcinsellik ve ask cok farkli konular cinsellik bir zorunluluk bir nevi acliktir sehvettir ama ask sevgidir cinselligin daha otesidir ask sevgidir cinsellik ile bir tutulamayacak kadar kutsaldir ask
Soran+1 yılher insan hata yapar belki bir defa belki on defa onemli olan hatayi kabullenmekse eger bunuda yaptim rahat olun karima acikladim durustce her seyi ikna ettim sayilir onu. insanlar kendi baslarina gelmeyen konulari surekli elestirirler bakmazlar aynaya. kotu insanlar olmasaydi eger iyi gozukmeye calisan insanciklarda olmazdi. asil korkulmasi gereken iyi veya kotu insanlar değil eline firsat gecmeyen iyi insanlardir. soyle dusunun hanfendi burada beni elestiren insanlar benim kosullarimda kendilerini tutmayi becerebileceklermiydi? korkmalisin o iyi gozukmeye calisan kotu insanlardan bu insanlar her yerde. zenginleri elestirirler, patronlarini elestirirler, ailesini elestirirler kisacasi elinde guc ve imkan olan herkezi elestirirler ama bu insanlarin cogu elinde o imkanlar olmadiklari icin kotuluk yapamazlar. insanlar cok ikiyuzlu bir aynaya bakabilselerdi anlarlardi asil kimin sadakatsiz oldugunu
nasıl böyle birşey yapa bildin
00 Yorumla
+1 yılBekle geri döner sen o kızla evlen hahah
00 YorumlaBayanlar herseyi af eder aldatmayi af etmez
20 YorumlaSen istiyor dujj verecek 100 dolar
00 YorumlaAçıklayamazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCocuk var mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılne cocugu be bu yasta onunla anlasarak evlenmistik cocuk istemiyorum sadece seni istiyorum demistim oda yasadiklarimi bildigi icin kabul etmisti
Cevap sahibi+1 yılCocuk yoksa karin sana dönmez soyleyim :)
Soran+1 yılbiz birbirimize cok alistik o benim her seyimi bilir biz artik ayri kalamayiz beni affedicek ama ne zaman onemli olan o ben onu birakmam
Cevap sahibi+1 yılDaha oncede aldattin mi
Soran+1 yılyeni evli sayiliriz ben alisamadim evlilige
+1 yılAyrılsın kurtulursun
02 Yorumla
Soran+1 yılhayir onu seviyorum yapamam
- +1 yıl
Onu seviyosun ama baska kadini eve atiyosun helall 👏
- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri