Ailemden habersiz gitmek zorundayım yardım lütfen ?

Arkadaşlar ailem tatilde ve ben evde yalnızım erkek arkadasım 9 saat mesafede onun yolda yalnız gelmemesi için ben otobusle gidicem onu alıcam birlikte dönücez sizce bunu aileme çaktırmadan telefon acmadan nasıl yapabilirim ?

yaptıgım şey yalnışmı sonucta cocuk degılım ama aılem buna izin vermez 24 yasındayım ve erkek arkadasımı gidip almak istiyorum o yolu arabayla yalnız gelsın ıstemıyorum otobus veya ucakla gelemez arabaya mecburuz sizce nasıl yapmalı?

birde eve gelmek istiyo ona güveniyorum biz uzun yıllardır birlikteyiz ama kimse farketmeden eve nasıl gelebiliriz sizce bu doğru olur mu ?

lütfen fikirlerinize çok ihtiyacım var hemde hemen sizce bu sabah mı yoksa yarın sabah mı yola cıkmalıyım gece orda olucam ve gece ALLAH'ın izniyle dönücez sizce bunu caktımadan yapabilir miyim ?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar uçak 224 milyon tek geliş bide dönüşü düşünün bu adam bi depoyla yanıma gelebiliyor ve şöyle bişi var gelince nerde kalıcak ben eve almakdan korkuyorum o yuzden arabayla gelsın araba büyük orda uyur dıyorum zaten bir iki güncük kalıcak ne diyorsunuz ?
Güncellemeler
+1 yıl
ya bu arada eklemeyı unuttum ben gıtmessem arkadasıyla gelıcekmıs onu otele atar gelırmıs uff mecburen gıdıyoruz arkadasıylada bulusuyoruz zaten vaktimiz az
Güncellemeler
+1 yıl
son bır güncelleme arkadaşlar önemliiiii

hem bana o yolu tek gelme dıyor hem ayagım cekmıyo ya gelmeyı dıyor hem bız gelırız arkadasla sen dur dıyor hem sen gel dıyor hem para yok dıyor hemde gelme sorun olmasın sonra gelırsın dedıgımde ben gelmek ıstıyorum dıyor. sen gelıyorsun ben gelıyorum diye diye kafam allak bulak sonuda ben gelıyorum ya dedım gel aılemle cay ıcelım oyle yola cıkalım dıyor aılen bılmesın dedım ya cok sacma degıl mı hayır bende bunaldım ondan yanı
Ailemden habersiz gitmek zorundayım yardım lütfen ?