3 yıllık kız arkadaşıma çok yanlış bir şey söyledim. Beni bi' arkadaşımla aldatıp aldatmadığını sordum. Ayrıldı benden. Geri kazanma şansım var mı?

Sadece bir anlık bir düşünceyle söyledim, zaten saçma bir şeyden dolayı kızgındım, canını yakmak için böyle bir şey söyledim. Niye söyledin deseniz bilmiyorum yani. Ona güvenim sonsuz çünkü. Söylediğim gün bana sarıldı, öyle bir şey olmayacağını söyledi. Olmayacağını da biliyordum zaten ama dedim ya bir nevi trip attım. Tamamen aptallık. Gel gör ki son bir yıldır çok fazla sorunum olduğu için kendi içime kapanıp herkesi kendimden uzaklaştırmıştım, haliyle sevgilimle de ilgilenemiyordum. Psikologa gitmemi söyleyen çok arkadaşım oldu zamanında, keşke gitseydim. Ya da sorunlarımla yüzleşseydim belki o duruma girmezdim. Neyse. Söylediğim lafa içerlenip bir de bu son senemizin bu şekilde geçmesini düşününce ayrıldı benden. Pişmanım, çünkü gerçekten çok seviyorum onu. 24 yaşındayım. 2-3 seneye düzenimizi kurup evlenme planımız vardı, ailesi resmi olarak tanışmasak da biliyorlar beni. Kardeşiyle zaten çok yakınım. Kedimiz vardı. Anlayacağınız şu son seneyi saymazsak mükemmel bi' ilişkimiz vardı. Arkadaşları imrenirdi benim ona yaptıklarım için. Ama şimdi hepsi beni son seneki halimle yargılıyor. Bir şansım var mı? İçince beni eklemiş, sevdiğini biliyorum ama yapamam artık senle diyor. Yutamam söylediklerini diyor. Millet sevgilisi için şunları yapmış diyor. Sen bana hiçbir şey yapmadın diyor. Ara ara konuşmaya çalışıyorum, rahatsız oluyor. 10 gün oldu. Hiç bu kadar uzun problem yaşamamıştık. Ne yapmam lazım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bi' çare...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlarından biri de faceden silmiş beni. Ne yaptım ben bunlara anlamıyorum.
3 yıllık kız arkadaşıma çok yanlış bir şey söyledim. Beni bi' arkadaşımla aldatıp aldatmadığını sordum. Ayrıldı benden. Geri kazanma şansım var mı?