2 yıllık sevgilime güvenemiyorum?

2 yıl bir ay oldu, ama güvenemiyorum. Beni aşırı kıskanıyor, bende sınıf arkadaşlarım ile samimi fotoğraf çekildim. Erkek olduğu için kızdı bana, 3 4 kere inadına yaptım. Biz bununla ayrıldık eski sevgilimin bayramını kutladım, konuştum diye, bu da gidip ailesi ile kız istemiş ama kız beni bildiği için hayır demiş. Bana senin inadına sinirli yaptım diyor ama inanasim gelmiyor. Her neyse biz facebookları kapattık meğer bu bir tane yeni hesap açmış kullanmıyormuş, ayrıca eski sevgilisini eklemiş. Telefonda eski sevgilisine mesaj atmış, bana o kadar kızdı ama kendi yapıyormuş, başka kızlar ile de konuşmuş kendisi japon ile fotoğraf çekilmiş, biz bununla kavga ettik bu yüzden bana ne desin o japon.. Ben en azından ayrıldığım da yaptım yapacağımı ama o.. Ailesi beni biliyor, yazın nişanlanmak istiyor, her zaman peşimden koştu. O kadar güzel sürprizler yaptı. Ben senden başkası ile olamıyorum diyor, ben ayrılmak istediğim zaman beni hayatına sokmayacaktın, aşık etmeyecektin diyor ama ne bileyim yinede içimde bir şüphe siz olsanız ne yapardınız?
2 yıllık sevgilime güvenemiyorum?