Aynısın ben yaşadım. Hatta okuyunca bu kadar mı aynı olur diye şaşırdım:) 2 yıllık ilişkim vardı. Evliliği düşünüyorduk ama sınavlarım vardı, işe girmem gerekiyordu erteledik. Bigün artık bıktığını, hatalarımın olduğunu söyledi yalvarmama rağmen terketti. Faceden bile engelledi. Çok düzgün, efendi evliliği düşünen biri nasıl böyle yapar diye bitürlü aklım almadı.1,5 yıl boyunca hiçbir iletişimim olmadı. Zaten aynı şehirdeyiz. Bikaçkere yolda gördüm o kadar. 1,5 yıl sonra beni aradı, çok kötü olduğunu sadece benim yardımcı olabileceğimi ve görüşmemiz gerektiğini söyledi. İlk başta görüşmek istemedim ama sonra gerçekten kötüyse diye görüştüm. Tekrar barışmak isteğini, hatalarını anladığını, bidaha aynı şeyleri yapmayacağına söz verererk tekrar başladık.5 ay boyunca çok iyi gitti. hatta yarıyıl tatilinde yüzük takacaktık. Ama bigün artık bıktığını, denediğini olmadığını söyleyerek beni heryerden engelledi ve ayrıldı. Son görüşmemizde artık yeni arayış içinde olduğunu, benim hakkımı kaybettiğimi söyledi. Yani anlayacağın sanki geri dönen ben gibi bana bir şans vermiş asında ama olmamış. Şuanda zaten ailesi de kendi de çalışan kız arayışı içindeler. Tabi benim henüz bir işim yok.
Senin yaşadıkların benimkine çok benziyor. Dönse bile yine aynı şeyi yapabilir. Hem o da yeni arayış içine girmiş. Yani seninle değil başkasıyla düşünüyor evliliği. Canın yanacak ama yapacak bişey yok kabullenmemiz lazım. Ayrıca rehberden silse bile onun nosu senin tlfda ekliyse whatsaptan görürsün. Ve whatsaptan engelli olup olmaması onun umrunda bile olmaz00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak sana abla tavsiyesi yaşadığım ve gördğüm kadarıyla. Onu tamamen hayatından çıkar. Hiç konuşma. Çekeceğin acı en fazla 1 ay. Bir ay boyunca deprosyonda ol ağla zırla. Böyle olucak. Sonra bir bakmışsın unutmuşsun
:) Canım bu işler böyle acı çekmeden unatamazsın. Sakın oan geri dönme. Kalbin dön diyecek onu asla DİNEME ! KAYBEDERSİNN %100. Sakın arkadaş da olma !!! Biten bitti , giden gitti.
Hayatta ne çok şey var. Senin taktığın şu şeye bal l*n ! utan biraz utan. Millet açlıktan ölüyo, tecavüze uğruyo, anasını babasını kaybediyo , sen gelmiş burada erkek arkadaşımı kaybettim o beni engelledi ben onu engelledim diyerek zırlıyosun l*n !!1 Sen Kızsın ! Güçlü ol. Kızların hiç kimseye ihtiyacı olmaz ! sen hayatına bak. Bu da sana ders olsun , kimseyi HAYATININ merkezine koyma!!!04 Yorumla
Soran+1 yılben hayatımn merkesinze koydum.. benim hatalrımdan dolayı bitince içimde düzelirsem tekrar şans verir umudu var.. bir ay geçrti bile bir ayda 5 kilo vermişim üzüntüden.. ya biz evlenecektik.. ailem biliodu.. ciddiydi ilşkimiz yani.. onunda biliodu ailesi.. öyle basit deildi.. defalarca şu an aynı şehrdeyiz elim telefona gidio bir yüzüyüze görüşelim bir şans daha ver demek için.. ama faceden silmiş beni arkadaşımıda.. muhtemeln bu seninle karşılaşmak istemiorum ona göre davran sende deme şekli bilmiyorum böyle yorumluyorum.. ben hayatımın 2 kusr yılını verdimm gerekti sınavımdan vazgeçtimm belki bu ilşki için meslek sahibi bile olamadım.. oda bana çok emek verdi bende.. şimdi böle bitmesi çok koyuyo.. neden bukadar acımasız davranıyo anlamıyorum.. hala dönermi die umut içerisindeyim.. okadar imkansızki şu an bana dua edioyrum sürekli dönsün die... Allahımada binlerce şükür bana aşk acısı yaşatma lüksü veriyo.. ama herşeyim dediğin adam gidiyoya o ayrılık o acısı ne zormuş hayatımda yaşamamıştım.. çok zormuşş
Cevap sahibi+1 yılAnladığım kadarıyla, ve senin de yazdıkların kadarıyla sen bu ilişki için elinden gelen her şeyi , tüm fedakarlıkları tüm sevgiyi yapmışsın. Ben bunu gözlemledim. Bazı insanlar , özellikle, ''değer bilmeyen insanlar '' fazla ilgiden , fazla fedakarlıktan anlamazlar. Şekil A : senin eski sevgilin !
Biraz adam ol , hal buyken senin ona geri dönmen için yalvarman seni basit yapar , Seni daha küçük görmesine yol açar. SEN BU musun? Bence değilsin. Sen de çok hayat dolu bir kız var bunu yazdıklarından hissedebiliyorum. Sana ilgi vermiş anladığım kadarıyla ve sen de ilk başta pek ilgi gösteren bir kız olmadığın için ona bağlandın. Belki daha once onun gibi birisi olmadı, sana ilgi vermedi böyle düşünüyorsun
Kendine gel l*n !!! sEN İSTEDİKTEN sonra bu hayat sana pamuk şeker olur ! Yeterki sevgiyle kal , bir müddet ağla zırla, Allah a yalvar hayırlısı olsun diye , bak dalgana güzelim. Kafaya taktığın en büyük şey bu olsun yavrum :) Gül azcık l*n ! sana erkek mi yok
Cevap sahibi+1 yıll*n gerizekalı , onu mu bekleyeceksin işin gücün yok ! oh ne güzel o seni engellesin tüm bağlantısını silsin sen de evde KOCA bekle ! l*n gerizekalı biraz adam ol ! Kendinin farkına var , kendine değer ver Salak ! Başkasından değer göreceğine kendine değer versen bu durumlara düşmezsin bir daha !
Allah a belki bu kadar yalvarmıyorsun sen , sevgiline yalvarıyorsun. Git biraz kuran oku, namaz kıl için huzur bulur birtanem benim.
Ayrıca böyle sert konuştuğuma bakma, lütfen kırılma senin ileride üzülmeni istemediğim için söylüyorum
Gülümse ve bir şeyler yap artık ! Kendini tanı yararlı faaliyetler yap, boş durma ! Allaha a yalvarman sana huzur verir birtanem benim
Soran+1 yılhayat enerjim kalmadı ağır sınavlar var mesleki sınavlar bunlara hazrlanıyorum. bu dönemde hayatıma girdi ve o benden önce oldu bana çok destek verdi.. işte hatalarımdan birisi ve en büyüğü stresimi hayır benle ilgilenceksin hayr şöle olcak böle olcak nie böle yapmıosun hadi ağlıyorum yine başarısız oldum meslea beni anlamıyosun vs diyip sorunlarımı çok yansıttım oda bunaldım dedi gitti.. evet yaşam doluydum.. keşke bu dönem dışında tanısaydı beni.. kendimi stresten bencil sinrden steresten herşeyi yapabilen bir insan olarak gösterdim. oda haklı olarak bunla evlensek bana ne yapmaz dedi ve gitti.. şimdi sınavda olmasın yeterki gelsin evlenelim diorum ama yok.. sevgisi bitmiş demekki.. evet belki dışarda tonlarca erkek var ama gönlüm onu sevio bee öyle böyle değil.. hayatımda ilk çok el üstünde tuttu beni değer verdi kimseden görmediim güzellikleri yaşattı bana.. tabikide gitmesine çok yıkldım.. ve gelmesi için sessiz kalıyorum..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu bol keseden konuşanlara bakma sen bekara karı boşamak kolay. Yok başka kızlara yazıcak vs gibi şeyler diyenlere bakma sen.. Bak ben bir erkek olarak ve daha 1.5 ay önce aynen erkek arkadaşın gibi çekmiş gitmiş biri olarak söylüyorum sana bekle ! bir hata yapma (başka arayışlara girmek onu tamamen silmek vs gibi) Adamı bunaltmışsın belli amacı biraz burnunu sürtüp adam etmek seni sende biraz çeki düzen ver kendine bir süre tamam mesaj falan atma sessiz kal ama 1 ay sonra falan atıyorum direk ara kararlı bir şekilde konuşalım ben hatamın farkına vardım vs konuş. Seni seviyorsa zaten sen yanlış yapmadığın sürece elinde sonunda dönmek isteyecektir. Senin tutumların önemli burdaki sivri zekaların akıllarına uyup yanlış bir iş yapma düzeldiğini erkek arkadaşına göster. Biraz da sabırlı ol.
13 Yorumla
Soran+1 yılçok iyi konuşuyosun arkadaşım saolasın.. hiç bişi yapmadım öncelikle.. asla arayış içine giremiorum henüz daha ihanet edecekmişim gibi gelio bana.. ben whatusptan engelledim ama dayanamadım artık yaptıklarına bu ilk tepkimdi.. beni engelledi arkadaşlarımdan bana haber gelceni bile bile ben başka arayışlar içerisine girdim direk nişan evlilik olcak çıkmıcam kimseyle dedi.. yüzyüze gelmek istemiyorum dedi.. en önemlisi onalara konumu bile açtrmamıomuş.. hatta açanlarıda engellemiş.. bir ayı geçti ayrılalı.. aramak çok istedim istiorumda ama arkadaşımı ve beni engellediğini görünce asla görüşmek istemediğini anladım ve geri çektim kendimi.. yine soruorum sence dediklerini yapmalımıyım
Cevap sahibi+1 yılBunların hepsini kızgnlığından demiş kimse öyle nişanlancaksa bak ben nişanlancam direk evlencem falan demez bunu direk yapar. Seni seviyor ama amacı burnunu sürtmek ders çıkardığını görmek bir süre sonra özleyince yazacaktır sana tabi başka arayışlara girmediysen o yüzden sabret..
Soran+1 yıliçimde bulunduğum durumdan dolayı ağzım yandı bir başkası biraz şöle kalsın diorum.. ama yaşta oldu 26 daha ne zaman birini tanıyım evlenicemde demio değilim.. ama kızgınlığından diosunya hani.. çok nazik ayrıldı benden gayet helalleşerek.. kafasında bitirerek gitti yani durum bunu gösterio.. hadi beni engellesin faceden canımı yaksın arkadşımı nie engelleioki.. üstelik akşam telden mesaj atmış arkadaşım onuda terslemiş.. yani benden hber almak istemio gibi davranmaıyomu sence.. keşke senin dediğin gibi olsa ne kadar sevinirim biliomusun..
Ben sana kiyamam ya :(( birak gitsin bosver seven adam cekip gitmez oyle konusur cozer sikinti neyse tamam sen onu sikmis bunaltmis olabilirsin ama onun ysptigi da cok sacma facebooktan engellemek ne demek ya salak geri donucekse geri niye afra tafra yapiyor oyle sana geri dondu diyelik bir daha yapmayacagi ne malum bir kere yapan bir daha yapar herkes ikinci sansi hak eder ama adam olan hak eder birak gitsin bosver takma sen o tatli canini sikma
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Onu seviyorsan bu olanlar zor olabilir ama sevmiyorsan kafana takmamaya calis, dert yanma. Belki bilerek yapmadi, ve Facebook daha cok kullaniyor olabilir ondan ordan seni kaldirmistir, gozun onune gelmemek icin. Insan terk edince boyle sosyal medyada silmek onlari rahat ediyor ya da kolayina geliyor, hani sildim artik demek ki kesin bitti iliski falan. Senin bir sucun yoksa kendine stress yapma ve aksine mutlu ol cunku o seni, iyi bir kizi kaybetti, o uzulur ve pismanda olabilir. En onemlisi stress yapmamak, elbet bir gun cevabini alirsin ve zorla mutluluk olmaz hani istemiyorsa kendisi en iyisi birakmaktir ve hayata devam etmek. :)<3
06 Yorumla
Soran+1 yılah canımm artık onun göznde nasıl davrandımı ben biliorum pek iyi kız imajı kalmadı genelde cadı geçimsiz huysuz bir imaj kaldı. suçm burada var.. ben bıraktım zaten kesinlkle hiç rahatsız etmedim.. bir kere arkadaşım benle ilgili çok kötü vs demiş.. artık onuda engellemiş anlamadım haberimi almak istemio gibi geldi bana ama zaten ben bişiler yazıp rahatsız eden biri deildim...
- +1 yıl
Insanlar hic dedi koduyu eksik etmez, iyi bir dost asla bunu yapmazdi. Onun gozunde artik degisik gorunuyorsan sen ne yapabilirsin ki? O insanlari dinlemeyi tercih etmis ve sana inanmiyor, ondan pek hayir gelmez. Seven insan zaten bir tek sevdigini dinler ve demek kismet degilmis, bundan sonrasina bak, erkek mi kalmadi sana :)
Soran+1 yılah be canımm yaşına veriorum bu erkek kalmadı sana lafını:)) gel 25şine terkedil.. bak nasıl tutuşuosun.. ay bida öyle birini bulamıcam nasıl unutacam beni böle seven çıkmaz daha evde kaldım demeye başlarsın ama sen benm yaşadığımı yaşamazsın inşallah canım.. evet imajım sarsıldı bunun farkındayım.. zaten kötü oldumu duyunca hakkında hayırlısı olsun tek ayrılan biz deiliz deyip sallamamış bile beni.. şimdide engellemiş.. nasıl canım yandı bunları duyduğumda.. ve ben bu insanın dönemsini isteiyorum işte:(
Soran+1 yılen iyileri hepimiz bulsun canımm ama benden sana tavsiyee daha yaşın 18 muhtemelen lise veya ünidesin sakın hayatınn dönm noktası olan bir sınavda erkek arkadaş yapma :)))
+1 yılKesinlikle doğru yapmışsın canımç hem seni engellemesi zaten istemediğini gösteriyor.
Ama yine de dönüş şansını kapamamak için de silmemiş numarano ki ilerde bir gün lazım olursa diye tutuyordur diye düşünüyorum. En güzelini yapmışsın01 Yorumla
Soran+1 yılpeki bundan etkilenip ben naaptım dermii.. dönme ihtimali olurmu canım ya..
+1 yılSeni silmiş atmis. Faceden silmesinin nedenide çok net başka kızlarla konuşuyor ordan ve sen bunu anlama diyede silmiş iste. Unutmaya bak
04 Yorumla
Soran+1 yılişte ortak arkadaşımızıda silmiş tamam hber alamyım dediği gibi.. peki zaten bitirdiyse yeni kızlarla olduğunu görmeme neden bu kadar takılıoki..
- +1 yıl
Senin öğrenmeni istemiyor gidip onlarla konuşmadan endişelenmiş olabilir
Soran+1 yıldeli gibi seven adam kayboldu.. sevmio dimi beni..
- +1 yıl
Sevmiyo gibi yani görünüş öyle
Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. Silmez engellemez çünkü arar ya da mesaj atarsan bilsin diye çünkü farklı bir numaradan aramanı istemez faceden silmesi seni silmiş demek ki bu kadar sende iyi yapmışsın boşver
027 Yorumla
Soran+1 yılgeri dönmez daha yani.. ben hala seviorum ve umudt edierek bekliorum
Soran+1 yılbir de ben taktik olsun die sildim whapustan.. canını yakarsam napıorum ben desin die yanlışmı yapıorum..:((
- +1 yıl
Bence sen hiç bir tepki verme o yokmuş gibi davranmak bu durumda en iyisi olacaktır. Whatsaptan engellemişsin artık kaldırma engelini öyle kalsn
Soran+1 yılpeki kaldırmayım ama merka ediorum işte.. tamam kaldrmayım bu onda nasıl bir etki yaratacaktr:(
ya da bana whatusptan bakıomudur onu bile bilmiorum:(
Soran+1 yılortak arkadaşımızda engellemiş..
Soran+1 yılfaceden sildiğini görünce içim acıdı bende sinrden gtittim onun canı yansın die ordan engelledim.. bunun sevgili yapmış olma oranı yüzde kaç
Soran+1 yılbaşka biride öyle kolay bulunmuyo ya sonuçta yıllarımızı verdik birimribimize.. erkekler neden bukadar çabuk birini bulabilio anlamıyorum..
Soran+1 yılyaa insanlık hali herşey olabilir mümkün tabiki.. ama başkası olmadığını şurdan anlıyorum bir hatfa öncesine kadar aşkım hayatım diodu.. ayrıldıktan sonrasında iki hafta kadar arkadşımn facesinde takip ettim hiç bir şey göremedim.. bilmiorum tabiki insanoğluna pek güvenmemek gerektiğini ben bu durumda anladım
Soran+1 yılama başkası olma ihtimali yüksek dedin mesela bir aycık daha yaa belki daha öncesinde hemen buldu ne kadar çabuk.. tabiki kişisine göre deişir bu durum ama genelinz böylesinz kabul edin lütfen..
- +1 yıl
genelini bilemem ama bir ata sözü varya çivi çiviyi söker diye ne kadar bu konu için yanlış bir kullanım olsa da benim açımdan sanki bunun için yapıyorlar gibi gelir bana unutmak için olsa gerek ama bence yanlış unutmak neden ki ne yapmış olabilir ki mesela bana benim le dalga geçtiği halde hala unutamış biriyim ben
Soran+1 yılkesinlkle hiç bir insan unutulmaz.. sadece duyarsızlaşırsın o insana karşı artık.. ben unutmaya inanmıyorum.. dalga geçtiyse o onun ayıbı zayıflığı.. ne yazıkki allah aynısını yaşatacak ona sen rahat ol
Soran+1 yılne kadar olgunca davranışş tebrk ederim seni.. ben başkasıyla mutlu olunca beddua etmeye başlıcamda:)))
- +1 yıl
şimdi düşünsene ben başkasıyla mutluyum ve o başkasıyla mutlu olmadı sonra dönüp sana yaptıklarıma çok pişmanım işte hani içimde ki ona olan karşı biraz olsun birşey olsa yumuşayıp konuşmak zorunda kalacağım ve bu sevgileme ihanet olurdu onun için o mutlu olsun ki beni aramasın bende yeni birini bulursam mutlu olayım mutluluğumu bozmasın kimseye beddua etmem beddua iyi birşey değil gelir beni bulur zaten
Soran+1 yılya işte şöle bişey mesele onun işi var hemen evlilik için arayışa girmiş.. benm hala bir işim yok ve ben zaten arayışa giremiorum.. meselemizde tüm sıkntımızn kaynağıda benm bir türlü atanamam.. evet 2 yıl boyunca hep destek verdi vs.. ama oda bıktı bunların farkındayımm burnundan gtrmiş olabilirm.. ben işime bakamıyorum dedi ve gitti.. hak veriorum ve ben bu kadar deiştiğimi ona göstermek için hala dönermi diorum belki oda görmek ister bunu die.. ama başkasıyla hemen evlilik içine giriosa üzülürüm hiç mi sevöemeiş derim.. ve içten içe mutsuz olsun derim.. şimdi engellemiş vs oda bana bunumu demeye çalışıyo.. mutlu olsunda bana bulaşmasın vs
- +1 yıl
saçma evlenmek istyorsa senin atanmanı niye bekliyorsunuz bunu nalamadım yani sana bakamaycak mı bu adam bence sevmemiş kusura bakma derim senin çalışıp çalışmanın evlenmenize neden engel teşkil ettiğini anlamam ben tamam bende evlenmek isterim ama senin iş bulmanı beklemem budurum da ya evlenilim derim sonra iş bul ya da illa iş bulucam ondan sonra diyorsan beklemem diye bilirim o arada birinide aramam seviyorsam tabi senin hatanı anlayıp teklifimin hala geçerli olup olmadığını sorman için beklerim sonra bir kez daha arar sorardım bir zaman sonra cevabının değişip değişmediğini öğrenmek için ama seninkinin birini bulduğu belli onun için bırak mutlu olsun sende başkasını bul
Soran+1 yılasla bu konuda hakkını yiyemem kaç kere dedi bak gel evlenelim ben erteledim önce sorumluluğum bu evlennce olmaz ders çalışamam die.. çok salakmışım çok güzel ilişkiyi bir hırs iş uğruna kaybettim.. başka biri olduğu belli diosun.. hayır yaa neden mutlu olsun diosunki benn 5 kilo vermişim üzüntüden depresyondan. o nie mutlu oluo inşş olmaz.. ya da allah bilir ne yapacağını... peki başkasının olduğunu en çok nerden anladın hangi söylemden..
- +1 yıl
reheberinden silmediğini söylüyorsun bunuda bilemeyiz tabiki silmişte olabilir çünkü silmesi senin onu whatsaptan görmeyeceğin anlamına gelmez diyorum bu bir facebooktan silmiş fotoğraflarınız kalkmış bilmiyorum eskiden de varmıydı ben işime bakıyorum seninle uğraşamam demiş bunlardan tabi günahınıda alıyor olabilirim ama hata yaptığının farkındaysan sevdiğine eminsen ve mutlu olacağına eminsen çekinme ara derim o zaman gelsin evlenin beklemenin alemi yok derim çünkü fazla naz aşık usandırır ki usanmış gibi duruyor
Soran+1 yılşimdi öncelikle başka arkadşımdan ekledim alakasız bir kişiden foto vs görünmüo... benden foto vs görülüo.. ben hala rehberndeyim onu anladım.. üstelik ortak arkadaşımızda silmiş rehberinden englenenn ama beni silmemeiş rehberinden.. inan arıcaktım.. artık okadar umutsuz vakayımki şuanda telimi açarmı msjıma karşılık verirmi inan zannetmiorum imkansız gibi görünüo.. hal böle olunca sevdiğinide düşünmüorum.. mesela sizde diosunz başkası var olabilir die.. ha bide engeli taktı bana iyice geriye püskurttu beni.. ben arasam gurursuz rezil olmazmıyım göznde.. bir erkek olarak siz söleyin.. onu takmmıo gibi gözkmem daha çok koymazmı.. arakadşaım bak hatalrınn farkında demiş.. deişmez o demiş.. dönseen evlenir senle demiş.. ben evlenmek istemiorum demiş.. ne yapayımki şimdi..
Soran+1 yılhadi yaa bukadar çabuk yani.. illa birini bulduğunumu göstreri bu konuşmalar yaa:(((ben kalbimdeki bu acıyla karşı tarafı nasıl üzerim başka ibri öyle kolay bulunmaz yaa yazıktr günahtr karşı tarafa.. aramayım demi..
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirgun donersem diye silmemistir yoklukta ararim diye cunku sen cok yalvarmissin donersem kabul eder dusuncesi vardir
010 Yorumla
Soran+1 yılevet benim hala onu sevdiğimi bilio.. whatuspada unutamadımı gösreteren şeler yazmıştım.. peki hal buyken neden faceden engellio.. arkadaşımı falan.. madem dönerim die düşüncesi olabilirken
Cevap sahibi+1 yılFacede yedigi haltlari sen ve arkadaslarin gormesin diye kasarlarla gezer ciddi olunca seni arar
Soran+1 yılyaa bu çocuk direk anasına kız bakınmaya başla demiş.. kaşarlarla işi olmaz ağır efendi çocuktr yaaa..
Cevap sahibi+1 yılSonucta facede biseyler saklicak iste ya da dengesiz
Soran+1 yılarkadaşımıda engellediğine göre saklıodr haber almamaı istemiodur çomak sokmamı istemiodr.. ama ben zaten hiç bişey yapmıroum rahatsız etmiorum neden böle bişi yapsınki
Cevap sahibi+1 yılİstemiyo gormeni iste ama nolur nolmaz kimseyi bulamazsan diye numaranida tutuuodur
Soran+1 yılsiz erkekler çok fenasınz yazık günah bee işini bilen kızlar için böle safça seven kızları üzdünüzzzz:)))
Cevap sahibi+1 yılBenim hic sevgikim olmadi yasim 29 cunku yasikki degilim siz kizlar hep tipe baktiniz bunun gibi serserilere baktiniz sizi seven deger verenlere degil deger verdim elime ne gecti
Soran+1 yılah ahh tipe baktınz diosunyaa bende hep değer everen olsaydı diorum beni gören bu adama nasıl baktın der ama okadar değer verdiki bana el üstünde tuttu ben kıymet bilemedim.. önce hayatımı kurtaıyım dedim hep.. ama bilemedimki hayatım oymuşş.. yemişim sınavını dedim.. kaldım şimdi hem onsuz hem işsiz.. elime ne geçti kocaman bir hiçç..
Cevap sahibi+1 yılEvlencek kiz bulamiyorum ben nabim kimsem yok zaten herkes evlendi gitti ciddi dusundukte noldu ben olsaydim coktan evlenmistim onun gibi terketmezdim ama kim sevdi beni kimse cunku kalbimi kimse gormek istemedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılonla gelecek sakın dusunme bas engelı basıma geldı tecrubelıyım aynısına yakın
020 Yorumla
Soran+1 yılengelledim faceden engellediğini görünce.. artık kalkdrmayı düşünmüorum.. peki sizinki noldu geri döndümü
Cevap sahibi+1 yılwhatsapptan yazdı cevap verdım tartıstık sıl numaramı dedı :)) tamam dedım sende sıl dedım ben sılmıcem dedı salak :))
Soran+1 yılelim çok gidio bende aynı şehrdeyiz son kez görüşelimmi die yazmamk için yazsam nolur acaba çokmu rezil olurum gurusuz ezik vs olurum.. yoksa sessiz mi kalmalıyım
Cevap sahibi+1 yılbulussan ne yapcan dusun bı mesaj atsam ne dıcem :)
Soran+1 yılzaten barışmak için buluşmaya çalışırım ikna için..
Cevap sahibi+1 yılsalaklasma bence daha once kac kez kırmıstır ssenı tahmın edebılıyorum asıksın dıye boyle dusunuyorsun kendını kucultme bence o zamn daha kıymetlı oluyorsun ulasılamayınca
Soran+1 yılson kez aynı şehrideyiz sonra sen sağ ben selamet elimde bir tel numarasından başka hiç bişi kalmıcak.. yinede ölece duruyummu.. ve hiç bişi yapmasam aramasamda o beni araybilirmi peki..
Cevap sahibi+1 yılarıyor 6 ay sonra aradı benı mesela ozlemısım bıle dedı senı :))
Soran+1 yıl6 ay sonramı özlwemiş. senden daha iyisinimi bulamamış yoksa.. sen naptın peki... benmki 6ay içinde evlenir bile bu potansiyelle bu arayışla..
Cevap sahibi+1 yılgayet duzgun ne sorduysa cevapladım tartıstık:)) ahahah 3 gun sonra gene mesaj attı ne ıstersen yapcam deedı :))
Soran+1 yıl6 ay içinde hiç bişi yaptınmı peki.. arama mesaj takip engel vs..
Cevap sahibi+1 yılbır kızla beraber olmus seks anlamında yanı :))
Soran+1 yılbu bir bağlılık gerektirmemiştr yaa erkekler bu konuda çok basit düşünüolar bence o yüzden sana dönmesi kolay olmuştr.. hani duygu girmemiştr araya... benmki direk evlillk odaklı düşünüdüğünden muhtemelen sevcek vs ve hiç dönmez daha
Cevap sahibi+1 yıl1 yılı gecmıstı :))
Soran+1 yılhayır sen hiç arayıp sordunmu 6 ay içinde senn tavrın ne oldu
Cevap sahibi+1 yılson mesajı atan ben olmustum zaten naber yazdıgım oldu 1 kere :)
Soran+1 yılhımmm anladım canım.. bakalım 6 ay sonra ben ne yapıo olcam.. o evlenr zaten:))
Cevap sahibi+1 yılbakırlıgı bozulmus benımkınınde :)
Soran+1 yılhayırlsı..
Cevap sahibi+1 yılamın kız karsı apartmanında oturuyormus :))
okumadım ama pişman olup geri döner inş
07 Yorumla
Soran+1 yıloku önce oku:))) dönme ihtimali var mı.. bir de ne yapmaya çalışıyo fikrni yazıvereydin ya:))
Soran+1 yılyaa işte insan sevince hem beyin hem kalp hepsi devre dışı oluyo.. ne yapabilirm mesela.. hiç aramadım sormadım whatsuptanda engelledim ne yapılabilir başka.. kimseye konumuda açtrmıyorum..
Soran+1 yılyüzyüze gelmek istemiorum demiş.. şu an aynı şehrdeyz ama nerde kimle bilmiorum.. bir ay sonra gitcekk.. işte ortak arkadaşımızıda heralde yüzyüze getrmesin die engelledi onuda çıkarttı hayatından.. artık işim tamamen allaha kaldı.. karşılarşırsam koca şehrde.. ya da o isticek.. ya da ben köpek gibi yalvaracam telde kendime bişi yaparım dicem yüzyüze gelmek zorunda bıraktıracam sence ne yapayım...
Soran+1 yılyazamıorum özelden daha yeni üyeyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ayni durumdayim sabirli olup beklememiz lazim..
00 Yorumla
+1 yılHm yaptihin seylere baqli
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle aldatma vs bişey olmadı çok bıdı bıdı yapıodum sıkıodum onu bunaldım sabrım kalmadı sana dedi..
- +1 yıl
Hm beklee az daha beklee donmezse yeni taktikler vercemm sanaa
Soran+1 yılyaaww dalgaa geçmee bee adam gibi fikir almak istioz şurda:(
- +1 yıl
Dalga deqil bn ozele gelecem ciddiyim
+1 yılİyi yaomissin rahat ol kardeşim
00 Yorumla
+1 yılİyi yaptınız.
019 Yorumla
Soran+1 yılengellemiş olmam onun canını acıtırmı.. beni şahsen faceden engelleyince üzüldüm çok.. dier durumlara ne diosunz.. ortak arkadaşlarımıda silmesi falan..
- +1 yıl
Bu kadar takmayın derim. Bitti gitti! Artık sizi ilgilendirmemesi gerekir.
Soran+1 yılben hala seviyorum ama hala dönermi die umut ediorum
- +1 yıl
Umut fakirin ekmeği. Umut sizi güçsüz kılar. Üzülen yine siz olursunuz.
Soran+1 yıldoğru çok acı çekiorum ama kalkıp ortak arkadşlarıma kadar engellemesi benm kötü olduğumu bilip vicdanmı yapmak istemio.. ozaman whausptanda sil engelle..
- +1 yıl
Bende öyle yapmıştım. Sevgilimden ayrıldıktan sonra arkadaşlarıyla da konuşmayı kestim.
Soran+1 yılsebep ne neden bunu yapıosunz..
- +1 yıl
Gerek duymadım. Arkadaşlarıyla arası bozulmasın. Aynı ortamda denk gelme ihtimalini ortadan kaldırmıştım.
Soran+1 yılyaa neden bukadar kesin oluoki erkekler anlamaıyorum.. ortadan kaldırma ihtimaline kadar giriosunz işin.. sevmiomuydun peki
- +1 yıl
Seviyordum. Sonradan barışmıştık. Ama o an sinirle yapıyor insan.
Soran+1 yılof ne güzel yaa ama siz sinirle ayrılmışsınz sanırım.. peki sizmi döndünz geri..
- +1 yıl
Bir iki defa ayrıldık. O geldi hep. En son ben bitirdim. Ama en iyisi boşverin siz. Önünüze bakın.
Soran+1 yılçok seviorum ya.. başka biri vardr die düşünüorum hani ben tarfından çomak sokulmasını istemio gibi gelio bana.. ama yinede dönme ihtimalini düşünüorum umut oluo bende öyle böle değil çok zor atlatıyorum Allahın gücüne gitmez inşallah..
- +1 yıl
Bu kadar öldürmeyin kendinizi. Sizi istemiyor iste. Neyin umudu bu?
Soran+1 yılpeki erkek olarak sölermisinz.. kafada bitirdiysenz ama hadi dielimki sevgi var hala ya da ben böle sesszi kalarak sevgisini tekrar kazanabilrimiyimmve bana geri dönermi
- +1 yıl
Öncelikle geri döner mi diye düşünmeyin. Bu sizi basitleştirir. Güçlü durun, gururlu olun! Kaybederse o kaybeder deyin.
Soran+1 yılinaşşal emn olun bir ayı geçgindr hiç sesimi çıkarmadım.. bir kere arkadaşım kötü demiş.. şimdi onuda engellemiş benide.. ben son kez aynı şehrdeyiz die aramak istiodum bu davranışıda kaçırttı beni.. sessiz kalmam onun göznde ne ifade eder peki.. whatpsutan engelledim vs..
- +1 yıl
Siz hâlâ onu düşünüyorsunuz. En büyük hatanız bu işte.
Soran+1 yıldüşünmeyimde napayımm hayatımda ilk beaa nasıl sevdik biribirimizi öyle kolay deilki unutmak olmuo.. düşünüorum hata olduğunu bilsemde.. o hiç mi düşünmezki beni whatuspta durdurduğuna göre sallamıomudur umursamıo yani ya da merak ettiğindenmi silmiodur..
no comment
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne