Sevgilimden ayrıldım, sizce ne yapmaya çalışıyor?

Deryawxdeniz
Sevgilimle çok kez ayrılıp barıştık, benim yüzümden belki de ilişkimiz böyle oldu ama kötü durumdayız şu an. Dün gece ayrılmak zorunda kaldım ondan, hayır dedi nerdeyse yalvardı ama hayır dedim. Beni çok sevdiğini söyledi, telefonu kapatmak istemedi. Sabah yine aradı ama sanki bir ayrılık yokmuscasina. Ben de çok katı değilim zaten boş ver artık dedim. Telefonu kapattıktan sonra 12 gibi mesaj atmış seni seviyorum. Nerdesin vardın mi diye cevap vermedim o da yazmadı. O benden ayrıldığı çoğu zaman gözyaşlari içinde gitme dedim ona saatlerce konuştum yeri geldi. Bilmiyorum arkadaşlar, dışarıdaydim naptin vs diye sormadı bir daha. Sevmiyor mu, uğraş vermeyecek mi bilmiyorum. 7 saattir falan sesi çıkmıyor. Aynı iş yerinde çalışıyoruz neredeyse her gün birbirimizi görüyoruz. Bir arkadaşıma ben aramızı düzeltmeye çalışırken ben ayrılmak istiyorum ama agliyo vicdan yapıyorum tekrar barışıyorum diye. Bunu duydum o yüzden ayrıldım bu seferde ayağıma kapanmaya bile kalktı. Ne yapmaya çalışıyor. Tecrübesi olan varsa yol gösterebilir mi?
Güncellemeler
3 ay
Aradım konuştuk, ayrılma kararımı doğru bulmuş, ben de niye düzeltmek için ugrasmadigini söyledim. Düzeleceğine inanmiyormus, biraz zaman geçince tekrara beni araması için mesaj attım aradı öyle bir şey istemediğini söyledi. Konuşalım akşam dedi
Güncellemeler
3 ay
Fikir istiyorum arkadaşlar, tecrübesi olan arkadaşlar çıkamıyorum bunun içinden
Sevgilimden ayrıldım, sizce ne yapmaya çalışıyor?
6 Cevap