Güncellemeler
+1 yıl
Günde 10 a yakın story arıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Atıyor
Sevgilimden ayrılalı 5 gün oluyor iki gün önce rahatsız oluyorum yazma artık bana dedim özür diledi şöyle dedi böyle dedi 2 saat sonra birsürü kız ekledi gönderi paylaşıyor beni etiketleyerek yani himayedeki yuvarlak yeşil oluyor story kişi seçerek atıyo özür dilemeli yok. Ben seni sevmiştim seninle kavuşacağız felan diye mesajlar atıyor sen haklısın diye özür felan diliyor ayrıldığımızın ilk gününden beri böyle 2 sefer aradı açmadım kavga ettiğimiz gün ne yapıyım ben baya baya birsürü kız ekledi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kız eklemesinin sebebi seni kıskandırmaya çalışıyor ilgi çekmeye çalışıyor da neden ayrıldınız yani bu kadar yalvarıyor affedilecek bir durum mu var yoksa sen sıkıldın mı?
Kıskandırmaya çalışıyorda neden sadece storyleri ben görüyorum herkeze açık yapmıyor acaba birisiyle konuşuyormu beni yedektemi tutuyor ayrılmadan ertesi gün akşam bazen sana güvenmiyorum dedi güveniyorum diyen günlerce erkek bir anda böyle deyince şok oldum bende sabah bir bahane bulup ayrıldım bağırdı çağırdı söylenmicek şeyler söyledi kavga ettik 2 saat sonra özürler diledi resmen yalvardı 5. Gün hala aynı story atıyor mesaj atıyor
Valla dengesiz ama şöyle ki bu ne yapacağını şaşırmış büyük ihtimalle seni geri döndürmek için tüm tuşlara aynı anda basıyor. Affedip affetmemek sana kalmış. Sonuçta ağza alınmayacak şeyler söyledi diyorsun e ayrılmakta haklısın. Zaten ayrıldıktan sonra hemen bu kadar oyun yapan birisi bilemiyorum belki de sadece sevdiği için yapıyordur onu bilemem
Küfür felan etmedi bağırdı çağırdı
İlk Alevi ben verdim güvenmiyorum bazen deyince sabah alevlendim oda bağırdı çağırdı
Yani ne dedi ama hakaret mi hem bi de durduk yere neden güvenmiyorum dedi? Zor bir dönemden geçiyor olabilir mi? Belki de anlık kafası karıştı güven problemleri olabilir. Yani oturup açık açık konuşmadan halledemezsiniz belki de buluşup bir konuşmalısınız sorun nedir nasıl çözeriz çözülür mü?
Olmazsa bulup bir konuşalım biraz daha yazsın burnu aürtsün bir kaç gün daha mesajlarına görüldü atıyorum cevap vermiyorum storyleride görüp cevap vermiyorum bir kaç gün sonra buluşurum
güvenmiyorum bazen diyorsa önceden yaşadığı bi durumdan endişe duyuyor olabilri. Hiç birimiz kimseye %100 güvenmeyiz zaten kendimize bile güvenmeyiz. Tabi ki ilişki içinde zedeleyici bir söz ama dediğim gibi bu sorunun kökenine inilmeli.
Fazla naz da aşık usandırır bu sefer sen buluşalım dersin tersler bence fazla da uzatmadan konuş. Zaten temelli bitirdiğinde burnu sürter merak etme. Çözümcül yaklaşmazsan senin de canın yanar
Zaten dün söyledi çok yanlış insanlarla karşılaştım dedi bazen güvenmiyordum sana dedi ama artık öyle bir problemim kalmadı senin hakkında dedi
Başkasıyla beraber olacağını sanmıyorum
Diye düşünüyorum ama olmaz heralde bir kaç gün daha
İşte bazen oluyor öyle bende hayatımda hiç güvenemiyorum ve insan ister istemez boşluğa düşüyor. Çünkü öyle güvendiğin insanlar bi anda kazık atıyor ki. Artık herkes potansiyel tehdit olarak görülüyor kafanda. Yani böyle şeyler yaşadıysa dönemsel böyle triplere girmesi normal. Seviyorsanız birbirinizi değer verin abla çok geç olmadan. Bak ben kaybettim ve çaresi yok. O yüzden severken sahip çıkın ve problemlerinizi çözmeye çalışın
Yani öyle mesajlar atacağına yanıma gelseydi veya bir çiçek gönderseydi sence senin görüşün nedir
Bu gün story attı rahatsız etmemeliyim ama acaba iyimi ne yapıyor felan diye ( bende bu günde birilerinin dertleriyle dertlendik şükür diye story attım sence ne anlamıştır bundan
Ablacım neden gidip açık açık konuşmuyorsun böyle saçma sapan göndermelerle eline ne geçecek
Eskiler konuşmak kime yakışır ise