Eski sevgilim beni Facebook'tan çıkarmış, gıcık olduğu çocukları eklemiş. Amacı ne?

Merhabalar. Eski sevgilimle arkadaş olmuştuk bir ara sonra büyük bir kavga ettik artık sıkıldım ben dedi bıktım dedi ve benimle bir daha konuşmadı. Facebook hesabı kapalıydı ve gıcık olduğu çocuklar vardı sevmediği tanımadığı erkekler. Tabii ben de ekliydim. Beni facebook'tan çıkarmış ve o istemediği sevmediği erkek arkadaşlarını eklemiş. Bu ne demek oluyor? Napmaya çalışıyor bu kız? Amacı ne? Durduk yere neden insan istemediği sevmediği tanımadığı kişileri geri ekler?
Güncellemeler
+1 yıl
Evet ögrendim ki bıktım artık bırak dediği zaman bir çocukla konuşmaya başlamış onun için.Cuma gününden beri birlikteler sevgili yapmış yani kendisine.Bunu hala nasıl yaptı anlamıyorum.Benimle öpüştü benimle dolaştı aynı grupta olalım diye aynı sınava girdik beraber yaptık ondan sonra biranda gitti..O kadar kötüyüm ki..Anlatamıyorum artık..O ilk herşeyini bende yapmış birisi ..Nasıl bu kadar çabuk ilk önüne gelen birlikte olur..Onu tanıdıgımı sanıyodum..O böyle biri değil diyodum..Offf offf
Eski sevgilim beni Facebook'tan çıkarmış, gıcık olduğu çocukları eklemiş. Amacı ne?