( Olumlu-olumsuz fikir ve yorumlarını paylaşacak olan herkese şimdiden teşekkürler ve + 1.)
Yeniden sevebilecek miyim?
( Olumlu-olumsuz fikir ve yorumlarını paylaşacak olan herkese şimdiden teşekkürler ve + 1.)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer aşık olmaya değecek ve kalbini dolduracak birini bulduğunda ve kalbin yetiyorsa sevmeye sevebilir ve aşık olabilirsin.
bak bu güne kadar benim en ufak çapta bile sevgilim olmadı 24 yaşındayım buna rağmen bir insanın yaşlanan ve kaybeden son yerinin kalbinin olduğuna inanıyorum kalbim attığı sürece umut vardır. belki bir gün bende kalbimi dolduracak birini bulurum.
Yeniden Sevmemek gibi birsey yok bu dünyada unutmuş gibi yaparsın ama unutmazsin bir yandan da hayatına devam etmen gerekir. Ben senin mutluluğu bulucagina inanıyorum. Gecte olsa..
"Geç de olsa" mıı... :(
Aşk olsun Buse.
Peki tamam canım. ;)
Tabiki de karşına birisi çıkacak fakat acelen niye zamanla olur zaten fakat genelleme yapman hoş değil
"Acele etmek" yani hemen birini bulma gibi bir derdim yok şimdilik. Genel anlamda sordum-düşündüm yani.
Şu an sanki duygusal anlamda yıpranmış ve tanışacağım kızlarda aynı hevesim olmayacakmış gibi geliyor. Ya da ben hevesli-heyecanlı olsam bile, karşımdakinin geçmişinin temiz olmayacağı gibi kuşkular-düşünceler taşıyorum.
Yalancıların-namussuzların yaptığı en büyük kötülüklerden biri de bu işte; insanın, diğer insanlara güvenini de sarsıyor.
Onun yaptığı or.. puluğa mı yanayım; yanan onca yılımıza mı yanayım; neye üzüleyim bilemedim.
Cevap
0Cevap
her zaman biraz daha fazla sever sonraki geleni insan...
seveceksin.
yine gönlün çağlayacak, kelebek gibi olacak kalbin..
olacak bunlar.
ama unutmayacaksın.
her zaman duracak bir kenarda eskisi... eskiler.
yeniden sevebilirsin ancak yeniden aşık olamazsın
Buna aşık değildim-değilim ama seviyordum. Saf-temiz-dürüst sanmıştım; o yüzden seviyordum. En çok da benim olduğu için seviyordum.
Gönül eğlendirirsin anca !
Neden?
Yani ne demek bu şimdi?
Onur senmisinn!!!
Evet Aşkım.
Beni ne hallere soktuğunu gör işte. :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar