Bir çocuk vardı sevmiştim. Bana karşı duygularının oldugunu düşünmüştüm ama yokmuş. 1 yıl gececek nerdeyse hala unutamadım. İnstagramda hesabı gızli ama hergun bakarım aramızda bısey olmayacagını bıldiğim halde. Bir müzik çalsa aklıma gelir acaba şu an napıyo vs. Bazen göz yaslarım istemsizce akar yastığımı su içinde bırakır. 2 kere konustum sadece. Sizce ben onu unutabılırmıyım bu kalp ağrısı ne zaman geçer..
Benimde başıma gelmişligi var tekrar seversin merak etme onu da boş ver bakma Instagram hesabına bu şekilde daha kötü olursun zaman neler gosterir belli olmaz
Bana dedıgı sey şu açılmışım ona onu sevdıgımi söylüyorum bana dıyor kı bu saate açık bır fotografını atmayacagını dusundugum ıcın kapalı atarmısın yüzünü sadece
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Biliyo muydu onu sevdigini
Evet
Benı reddetti :(((
Ben ilk defa bır erkeğe acıldım bana çok ters şeylerdi
Yaa kaç yaşındasın
20 yaşındayım
Dm den konuşabilir miyiz musaıtsenız
:(((
Benimde başıma gelmişligi var tekrar seversin merak etme onu da boş ver bakma Instagram hesabına bu şekilde daha kötü olursun zaman neler gosterir belli olmaz
Olur sen ekle
Teşekkürler ıstek attım
Sumeyye
Ben mesaj atamıyorum sıze
Sizin atmanız lazım
Ben de qtamiyorum ya xp2
Ee nolcak sjsjsjs
Konusamyacak mıyız
Ahhawhjwhs bilmiyorum
Senin Xp 3 olmasına çok var mı
Buradan yazayım sjsjsj
Bilmiyorum shshshshsjsj
Buradan yazayım ya
Olur mu
Aynen ya yaz kim görecek zaten gizli kullanici
magazada çalışıyordum bana dedıkı duygularmız karsılıklı vs. Ama hep bos bakmıs
Askere gidicem dedı senı kendıne baglamak istemem falan
Duygularınız karsilikliysa niye red etti
Gitti 5 ay bekledim istek attım ama kabul etmedi
Aaa bu çocuk kaç yasinda
Sjsjsjsjsj canım ya yemın ederım zırzop ne dedıgı belliydi yaptıgı gelene gecene bakıyordu
25 sanırım unı mezunu
Ne zamandır gormuyosun
1 sene olacak
Sence ne yapmalıyım
Karşıma bır cıksın dıyorum allahım bana onu unuttrsun
Sen şu an bi mesguliyetin falan var mi okuyo musun napiyosun bi de hiç bir şekilde insatsina bakma unutamazsın öyle kendine söz ver
Ben okuyorum unı 2. Sınıf
Ama gozum kımseyı görmüyor :( bu aşk mı sence yoksa bagımlılık mı onunla da konusmıyorum ama aklımdan da çıkmıyor
Bir yıldır görmüyorsun sonucta düşünmeyi bırak bence biliyorum böyle söyleyince olmuyo ama bi kendine gel 1 yıl olmuş
Derslerine odaklan arkadaşlarınla çik gez eğlen telefonunu oyun falan indir ne biliyim yeni bi diziye başla kafanı dağıt
Cok haklısın yapmaya calısıyorum
Bana dedıgı sey şu açılmışım ona onu sevdıgımi söylüyorum bana dıyor kı bu saate açık bır fotografını atmayacagını dusundugum ıcın kapalı atarmısın yüzünü sadece
Bır ınsan nasıl bu kadar uçkur düşkünü olabilir aklım almıyor
Sevmek de su içmek gibi bişey seversin
Sanki tekrar başka bırıne kalbim çarpmayacak gibi unıversıte ogrencısıyım onu unutamıyorum başkası gözümee gelmiyor: (
Gelir gelir acele etme
İnşallah ya peki o benı reddettiği için pişman olur mu?
Oda olmaz sende
Ben nıye pısman olayım ki?
Yani sen zaten olmazsın işte