Lütfen söyleyin, nasıl çıkarım bu durumdan.

bunu soruyorum ama işe yaramayacak büyük bir ihtimal biliyorum. çünkü kendime inanmıyorum bu durumdan kurtulamam.

çocukluk yıllarında olan çekingenlik gittikçe arttı. okul için ailemden ayrılıp başka bir yere geldim 3 yıldır artarak bugüne geldi. artık katlanamayacağım seviyede yalnızım. insanlardan sürekli kaçıyorum. çok saçma bir durumdayım. anlatabileceğim gibi değil. psikiyatra gitmiştim bir buçuk sene önce. bir teşhis falan koymamıştı. 3 ay mı ne gidebilmiştim. sonra da devam edemedim. yarım bıraktım. aileme bahsedemiyorum durumumdan. suçluluk duygusu var. resmen bir hayal kırıklığıyım onlar için. üniversitede 4. yılım ama berbat seviyede. ondan başka bir şey yok. ölü gibi yaşıyorum. bu yıl okula nasıl devam edeceğimi de bilmiyorum. geleceği düşündükçe iyice bunalıyorum.

psikiyatrın kafadan yazdığı ilaçlara güvenmiyorum insanı daha kötü yapıyor. psikoloğa gideyim yeniden deneyeyim, başlayayım diyorum ama gücüm yok. gözümde çok büyüdü. nasıl atlatacağımı bilmiyorum. lütfen söyleyin nasıl olacak.
Güncellemeler
+1 yıl
tamam ters etki yaptı. :) böyle çıkış yok gibi düşünüp duruyorum. şimdi burada da böyle konuşunca derslere asılasım geldi. en azından okulla ilgili sorunda sonuna kadar yılmadan gideceğim. ömrümü böyle tüketeyim ne olacak sanki. insanda eksik kalsın. bilmem kaçıncı kez insanın yerini dolduracak şeyler bulmaya çalışacağım. psikoloğuda salladım. bulanık aklımı daha da bulandıramam.

hadi hepinize teşekkürler, biraz içimi döktüm, iyi geldi.
Lütfen söyleyin, nasıl çıkarım bu durumdan.