sizce benimle alakası olabilir mi yaa
Kumar oynamış, kumar borcu olan birisiyle evlenir misiniz? bir daha yapmayacağına nasıl emin olabilirim?
sizce benimle alakası olabilir mi yaa
Sen ne kadar aklı başında birisisin Allah Devamını getirsin. Demek istediğim hatasız kul olmaz diyenlerdensin bende oynadım zamanında aslında tam kumar sayılmaz iddaa oynadım bağımlısıydım cok kaybettım kız arkadaşım benı terk etti ama sırf borçlarımdan dolayı sımdı ne oynuyorum ne borcum var keşke herkes sen gıbı dusunse para geçicidir
peki ya bir daha yaparsa:(
kuran a el bastır ablacım ve kendisinden erkek sözü iste aksi taktirde yapar bağımlılık yapıyor erkek sözü diyince yapmaz muhtemelen baktın vazgeçmicek sanada yazık uzatma illişkiyi
uzak bir şehirde yaşıyor. yani yaşadığım yere gelirse ailemle tanısmaya gelir ancak iyi karar vermem lazım dönüşü olmaz
tabiki dönüşü olmaz aklı basında birisisin ben öyle anladım hemen evlenme iyice tanı sağlama al kendını
o çok aceleci ve sabırsız beklemiyor ki daha önce de aynısını yaptı ayrıldık yine aynısını yapıyor. aynı şehirde olsaydık daha iyi olurdu ama napacağımı şaşırdım sıkıştım kaldım :((((
işin yksa özele gl dertleselım ablacm
dostum güven denen şey budur zaten yapmıyacağına dair hiç bir kanıt olmasa dahi onun sözüne inanmaktır. eğer bu şekilde yapamıyorsan ona güvenmiyorsun demektir buda sizin kumardan bile daha büyük bir sorununuz olduğu anlamına gelir. O da güven. Güven olmadan bir evlilik yürümez zaten.
ona güveniyorum inanıyorum da ama binde bir de olsa bir ihtimal işte rahat bırakmıyor kafamı
Ayrıl devam etmez bu iş ömer boyu borc odemek istersen sen bilirsin amaa ayrıca bırakmaz zor bırakır zor yıllar gecer
ay asla düzelmez sonra cok mutsuz olursun ya
pişmanım dersimi aldım diyor ama :(((
sakın kendini atele atmam bak canım huylu huyundana sla vazgeçmez biliyorum sen sviyosunb kedni ateşe atma derim ömür boyu çekmektense birkerde acı cek ve kurtul bence
kafam çok karısık rüyalarımda görmeyue basladım sürekli
seviyorsn anlıyorum seni ama düşün bu adamla ömür gecibşileceksmsın allaha dua et hakında hırlıysa olsun deilse uzuk tutsunsenden benmki öyleoldu
canım benim can çıkmayınca hıy çıkmaz uzakdur hemenondan değişemz o tipler
normalde hiç öyle bir insan değildi. hatta yılbaşında arkadaşları alkol için dışarı çıktıklarında -adam çocuğunun rızkını içkiye veriyor yazık falan diyordu. ondan hiç beklemezdim böyle bişey yapmasını işte. çok pişmanım dersimi aldım diyor ama sanırım haklısın unutmalıyım :((((
yakma kendını lütfend eğişemzler asla aldatanda kareketsızde kubarmazda değişemz hemcıinsimsin uzak dur ondana cı çekersin bacım
ailem de karşı çıkacak büyük ihtimalle
aynen ya da deki hakımda hayırlıysa olsun dğilse alahım olmasın de bukadar
hayırlısı olsun napalım :///
amin canım sen hayırlısını iste alahtan
hep hayırlısını istiyorum ama o peşimi bırakmıyor ki
ama işte sen yuz verdıgın için yuz vermsesen gelmez
yüz vermedim bitti dedim aylar sonra yine cıkıyor karşıma unutturmuyor kendini
ah be gulum benimki bundan farkli işte evdıgı içind eğil buda hep dönerdi gelirdi düzlecem dşye aynılar işte
işte bazen görmek istediğimi görüyorum sanırım ama mantığımı kullanmam lazım yoksa üzülecem biliyorum
aynen nabtıgıbnla hareket et bırak onu bitri gitsin hayatıbna sebni hakeden yiibirini al
Cevap
3Cevap
kumar oynayıpta borcu olanla evlensen borcunu odesen yıne gıder oynar.. kumar bagımlılıgı olan ınsanla yanyana bıle gelınmez
Bugün kumar oynayan ilerde kumar için nelerini satar sen düşün
evlenmem. oyle bır ınsandan aıle reisi olmaz. baba olmaz.
kumar bagımlılıgı olan kolay kolay bırakamaz
Bilemezsin.
Sakın evlenme bence
duruma bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar