AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
Istedigin şeyin yanlış olduğunu biliyorsun ama gönül laf anlamiyor değil mi?
alkışş
Pisman olacak ve sana donecek ozaman istedigini yaptir ona hak ediyor
sağol. burdaki biçok kişi pişman olmaz diyerek moralimin içine etti
Senin hatan yoksa onun vardir hatasini kendi kendine anlamicak kadar aptaldir cunku gici basi acik istedigi zaman elleyebilecegi bir kiz bulmus onun icin terk etmis seni o kizdan sklacak bn ne napiyorum dicek ya da kiz ondan sklr terk eder sonuc olarak deger saygi sevgi olmicak aralarinda bu en buyuk pismanlikolur ve seni arar
ya hayır biri yok hayatında. bak bizim annelerimiz çok yakın arkadaş ailesi beni çok benimsemişti biz çıkınca hatta benden ayrıldıgı için babası suratına eşoleşek demiş düşün artık. beni daha çok sevicekler nerdeyse:P yani annesi bana onla ilgili şeyleri hep söylüyor.. biz ayrıldıktan sonraki 1. ayda annesi dedi ki verilmiş sadakan varmış ruhsuz ruhsuz dolaşıyo evde tatil boyunca hiç evden çıkmadı (15 tatil) dedi.. yani böyle işte.. bir kaç detay var ama burdan anlatamam kabul edersen özelden yazabilirm
Gerek yok anliyorum ben seni ben onun hayatinda bir baskasinin omadigina inanmiyorum aiylesi seni kaybetmesin diee gizliyordur sebebsiz yere seni terk etmesi dogal degil sevgiylede alakasi yok
sevdi mi diyosun
Nereden nereye surukledin :)) bosver neyse ne zaten 3ay cikmissin bukadar takinti yapma sevseydi durduk yere gitmezdi bir sorun ya da bir engel olsaydi soylerdi bnce unut dusunme
Aynen bebegim sessiz kal ugrasma ne halu varsa gorsun
Dese de demese de artın senin derdin değil, onun derdi, boş ver o yüzden!
illaki olmam dese bile en azından 5 dakika pişman olur herkes
pişman olmaz ama bunun için üzülmene gerek yok
insan oğlu kıymet verildiğini bilmek ister kıymet vermeyenin değerini anlamasını bekler
bunlara takılma hiç bir zaman seni kaybetmemek için çalışmayan insanı tutmaya çalışma.
daha iyileri çıkacaktır
Olmaz. terk eden niye pisman olsun. demekki terk edilmen gerekiyomus. varligina tahammul edememis ki terk etmis. demekki terk etmezse pisman olurmus. demekki terk ettigi icin oiaman olmaz.(off be ne yazdim :D )
bu en güzel açıklama
https://i.hizliresim.com/zmDE04.jpg
bir sonraki ilişkisinin ardından senin değerini anlayıp pişman olması muhtemel. ilişki sonrası sessiz kalabilmek zor bir meziyet ve zor karışılaşılan bir durum tebrikler başarılarının devamını diliyorum.
düşün artık o kadar kırıldım ki konuşamadım bile
Olabilir ama bence kabul etme derim niye böyle bir şans veriyosun. ne malûm aynı şeyi yapmayacağı
Boşver canım eger anlattigin gibiysen seni haketmemis pisman olur ilerde ama sen yoluna bak değerini bilememis
Ortada bir sebep yokken bu kadar kolay seni gözden çıkarabilen birinden hayır bekleme bacım dönse bile. Seni gerçekten biraz olsun sevseydi ayrılmayı aklının ucundan bile geçirmezdi kısaca yoluna bak sen artık ve yolunda o olmasın.
Ben 4 senelik ilişkim sonrasi 1 sene öyle kaldim değişen bir şey yok.:) ama vicdanim rahat :)
neden vicdanın rahat. o zaman suçlu olan oydu? :)
İstemedi bahanelerle uydurdu. Zorla tutamam ya? ya da istenmedigim yerde duramam ben. Sen basini dik tut sennlik bir durum yok. Zamani gelince de bir baskasi ile baslarsin. Kaybeden o oldu sen değil :)
o zaman haketmiş kardeşim :) biliyorum haklıyım ben, fakat pişman olur mu dersin :/ yani biliyosun işte günümüzde kızların yüzde yetmişinden fazlası trip atıyo hep.. bak kendini beğenmiş değilim ama durum bu. bir de o da bana bu hissi verince, yani anlayışlı oldugumu söylerdi benimle çok mutlu oldugunu söylerdi noldu birden bilmiyorum
Pişman olur fakat dönmez. Bunun garantisini veririm. İsmini bilmiyorum ama der ki asli gibi değil bu kiz vs. Devamlı kiyaslama yapar.. Onu unutmaya bak kendini dusunuyorsan. Zor olacak ama olacak...
zaten dönse de istemem. çok kırıldım çünkü. istediğim tek şey hatasını anlaması. bunun da garantisini veriyorsan, sana güvenebileceğimi düşünüyorum
peki ya neden dönmez dedin?
Pişman olur fakat ne zaman yeni bir ilişkiye başlarsa. Yeni birisi ile konuşmadan kiymetini bilemez. O yeni biri ile basladiginda duyduğunda için yanacak çok ama iradeli ol dayan..
Yüzü tutmaz. Yuzsuzse döner.
asosyal ki.. ben üçüncü sevgilisiyim. özgüvensiz biri çekingen soguk bir tip aslında... kız arkadası yok hiç. ya da ben bilmiyodum..
Anladim aslında kotu bir seçenek de değil. Affetirmeli kendini o zaman. :(
yüzü olucağını sanmam :)
O zaman kendine zaman ver biraz. Kendini hazir hissettiğinde yeni bir ilişkiye baslarsin istersen.
hayırlısı bakalım... :)
onlarca kez çıktım ve ayrıldım terk ettim hiçte pişman olmadım. sadece benim pişman olduğum nokta ayrılınca birkaç hatunsuz kalıyor insan şimdi olsada azıcık oynaşsak falan diyor hepsi o kadar işte sonra yine birini bul aynen devam:))
salak
olur. belkide senin daha iyi mutlu olmanı istemiş olabilir
Ne alaka zaten mutluydum
erkek psikolojisi. seni mutlu edemediğini düşünmüştür. bir başkasıyla olursan daha iyi bir hayatın olacağını falan düşünmüştür. benim başıma geldi. aptalca belki ama bende yaptım aynı hatayı
Sonuc?
Büyük ihtimalle dönecek ama sen hemen kabul edersen tekrar gider :-)
ne zaman ediyim severken hayır demek kolay mı :(
Surundur biraz
Seni avcnda görmesin nasılsa hemen kabul ediyor der ve yine aynı şeyleri yapar.
Ağır ol biraz mesaj attığında aradigin da hemen atlama beklesin.
3 ay mı? Biz 3 yıl çıktık. Beni terketti. Seni terketmesi normal.
öyle bir söyledin ki sanki aynı kişiler. Hey Allahım
Erkeklerin hepsi aynı hepsi..
Pişman olucağını sanmıyorum çocuk alicagini almis senden 😸😸
bırak yaa
derdi bir öpüşmek mi. siz erkekler bu kadar mı acizsiniz?
Erkeklerin acizliginden değil senin ciktigin cocugun acizliginden kaynaklanan bir sorun kisiyi sen yanlis tanimissin be yanlis anlamissin. Ben sahsen seninle cikmis olsam yani eger senden biseyler elde etmek için cikmis olsam elbette ayrildigim için pişman olmam ama eger senden hoslanip sana deger verip ciktiysam ayrildiktan sonra degerini anlayabilirim ama erkeklik gururumu dusunerek yinede donmeye bilirim ya da ilk adimi kendim atmam. Yani ciktigin cocuk ile bilgiler verirsen daha iyi bir analiz cikarabilirim..
öncelikle annelerimiz çok yakın arkadaş bunu belirtiyim. ailesi beni çok sever ve biz çıkmaya başlayınca beni çok benimsediler bana annesi ve teyzeleri hep gelinim diyolardı. kişiliğine gelince, özgüveni olmayan asosyal birisi. ben dahil toplam 3 kişiyle çıkmış. benden önce en son 17 yasında biriyle çıkmış. şimdi 20 yasında ben de 19. benim ilk öpüsmem olmasına ragmen o da çok çekinerek öpüyordu. ben anlıyodum yani. hiç dizilerdeki gibi bir öpüşme olmadı. ve kesinlikle yanına bakımsız gitmedim. ayrıca beni çok güzel ve çok şirin buldugunu söylerdi... bunlar da dediklerinden bazıları bak: güzel sevgilim benim, ya ben seni çok seviyom, tatlım beniim, bitanemm beniim, senin gülüşünü yerim ben... ve daha niceleri
Her erkek ayrıldığı kızdan bir şekilde pişman olur, ya sevdiği için, ya başka bişiler yaşayamadığı için, en azından öpmeliydim diye bile pişman olabilir
Seni tekrar terk etmeyeceğini nereden biliyorsun? Ne pişmanlığı adam seni sevmedigini söyledi bu nasıl bir gurursuzluk? Şimdi ne değişti sanki?
aynisini ben de yasadim br sure sonra ayriligimz da seni hic sevmedim sadece bir hoslantiydi diyebildi yani bir zaman sonra bir baskasini ondan daha cok sevecegine emin ol deneyim sahibi oluyorsun fenami uzulme ;)
Bir kere yıkmış viran eylemiş sen hala akillanmamissin
Bekaret durumun nedir? Acaba bu sorun olmuş olabilir mi? Yani alınma, belki yaşadiniz alacağını aldı belki de bekâretin yoksa bunu sorun etmiş olabilir, takıntı gibi bir şey..
Beni open ilk kisi diyorum sen bana bekaretin yoksa diyosun :)
O halde Rabbin seni korumuş, Rabbine güven ve evlenecegin insani bekle ama tek.. Helaline temiz bırak geçmişini..
Olabilir de olmayabilir de. Eğer kafasındaki modelden uzaksan hani cidden seni sevmediğini fark etmişse olmaz.
Net olmaz :))
https://youtu.be/sHkNddURg30Bence esas soru şu. Pişman olur da sana dönerse ona geri dönecek misin?
ne zaman pişman olucagına bağlı, neden pişman olacagına baglı
kişiden kişiye göre değişir... ama bence sen geriye bakmadan yoluna devam et...
Olmaz bacım olmaz. Sen unut onu. Cezaevine girdi bekledim aylarca haber almadan ne oldu? Buldu kendisine itin tekini yani sana tavsiyem unut onu yoksa üzülen sen olursun...
efendi kızlar neden hemen ilk öpücüğünü birine verirki...
o çocuğun niyeti farklıydı sende çok edepli çııkınca yapamadı...
çok temiz kalpli safsınız ya... :::(
İlahi adalet diye bir şey varsa, durduk yerde sana ümit verip verip sebepsiz yere bıraktıysa pişman olur, olmalı...
Olabilirde olmayabilirde...
Pişman olsada olmasada bence silmelisiniz onu aklınızdan çünkü giden gitmiştir ve zaten gittiği an bitmiştir herşey
buna şu iyi örnek olur
https://i.hizliresim.com/Yva1ll.jpg
Demekki bitmesi gerekiyormuş ve bitmiş bir tek sen yanmıyorsundur geçerli bir nedeni vardır farzetki hiç tanımadın normale dön artık bence intikam iyi bir şey değil...
Bu intikam degil
evet pişman olabilir ama olmayanlarda var tabi.. zaten konuşup konuşup seviyorum deyip deyip sevmedim demesi kadar saçma birsey yok
yarı yolda bırakmıs seni bikere. geri donse ne fayda?
Onun niyeti belliymis zaten niyeti sadece seni kendine inandirip senle amacina ulasmakmisti ulastimi bilemem bir tiplerden cok var piyasa da sewiyorum deyip asik edip bir mendil gibi kulkanip atanlar sende onlardan biri olmusun
düzgün konuş ama ya başlatma mendiline de şeyine de kimse beni kullanamaz herkes hakettiğini yaşar bu dünyada. gün gelir devran döner
Dönse de tekrar gider çıkar hayatından da aklından da, sana değer veren birini sev
annesi babasi vs ogrenince olay ciddiye gidiyor deyip tirsmistir bence donmez bir daha bekleme kim bilir ne hayalleri var
Nerden biliyosin?
erkek mantigiyla dusundum sadece
donerse daha fazla ciddiyet gerekecek bu defa cok iyi dusunmek gerek yani geri donus ayriliktan daha zor bir karar
Bunun amaci cok cok baska diyosun sanirim ne hayalleri var derken
gezelim tozalim opeselim seviselim ama evlilik zor karar sorumluluk fazla uzatirsak olay oraya gidiyor diye dusunyordur
tamam
kötü bir şey söylememen iyi olmuş kesinlikle ben bunları yaparken o tek bir hakaret bile etmedi diye vicdan yapması olası
Olsa ne yazar, bence kabul etme.
olur mu peki
keşke ayrılmayıp biraz daha öpsem kendimi tatmin etsem diye üzülmüş olabilir kusura bakma.
zaman herşeyi çözer şu beklemek olmasa
ahhh ahhh
Neden olsunki? Dünyadaki tek kız senmisin? Senden vazgeçen adam senden kalan bir hüznüde yaşamaz.
3 ay pişman edecek kadar ne yaşadın bilmiyorum ama 2 3 sene çıkıp pişman olanları biliyorum
Hayatın gerçeklerini anlamalisin Üzgünüm ama donmemesi muhtemel.
Pisman olsa ne olur olmasa ne olur?
Kendine bir iylik yap ve artik onu dusunme, onune bak.
3 ay çıkmışsın ne vardı kendini o kadar bağlayacak 30 yılık çiftler boşanıyor kimse vazgeçilmez değildir
sen bendensin tamı tamına 3 ay oldu seninle aynı seyleri yasıyorus zor işde. bana mesaj at
atıyorum..
Geri dönse geri kabul etmek gurur diye bir şey yok mu sende giden gitmiş gittiği gün kaybetmiş sen önüne bak arkani boşver.
Gidenle uğraşma bence. Gitmiş zaten. Peşinden koşarak sen yorulursun, ona pek bir şey olmaz
Geri de dönmez.
Sen daha çok sevmişsin anlaşılan
Mesaj at ve şansını dene
Olmaz atamam
Eğer kafanda bitirmemişsen ve de o da bir başkası ile olmamışsa neden olmasın
çünkü çok kırıldım. ve ayrılmak isteyen o neden ben mesaj atıcam
İşte seviyorum diyosan bence kim bitirmiş kim ilk adımı atmış kim suçlu kim haklı önemi yok bence
reddederse?
Elinden geleni yapmış olursun ve rahatça önüne bakarsın
Yeter ki seni bir başkası için terk etmemiş olsun
devreleri yanmistir cocugun turk kizi trip atmassa nasil turk kizi olur
Sacmaliyosun
Anlican lafa emii
Basit bir imaayi bile anlamiyormusun
anlıyorum canım. trip atma olmayan ilişki bayar mı diyosun sen? bir önceki sevgilisi aşırı tripli ve kıskanç oldugu için terk edildi. umarım anlatabilmişimdir
Hayir trib atan kizlar cekilmez tipler
Dedigin gibi biriysen ornek bir kizsindir
Erkeklerin bekledigi tip oyle kizlar
haydaa.. e tamam peki. o zaman neden terk edildim
Sevmiyordur..
Yoksa oyle kizlari nümünelik olarak saklamak gerek
1) ben: beni seviyo musun?
o: çok seviyorum hem de (alnıma bir öpücük)
2) o: bitaneemm
o: senin gülüşünü yerim ben
o: tatlım benim (alnıma bir öpücük)
3) o: (birbirimize bakarken birden) : ya ben seni çok seviyom
ve daha nice diyaloglar...
Sevse gitmezdi
Dedikleri bos lafmis onun icin
gerçek aşk sevgi değer verme eş olarak görme budur
https://i.hizliresim.com/22lv4j.jpg
En büyük İntikam sessizlikdir.
Dün ayrıldım. Neyi nasıl düşüneyim hiç bir şeyi anlayamıyorum.
Pişmanlığın dibini vuruyor bence. Ve evt terk edenler nefret edilecek kişiler. Bana nasıl bağlıydı 😢 Keşke yapmasaydım :(
O Erkeğin cani sadece seninle zaman geçirmek yiyismek falanmİs yani tabiri caizse onun 3aylik mezesi olmuşsun Etrafında kız kalmadığı zaman belki sana yine dönebilir
has.. be.. sensin meze gerizekalı abuk subuk terimler kullanıp canımı sıkmayın
Terk eden erkek, seni bıraktığı için pişman olabilir..
Bu seferde başkası hoşuna gitmiştir. Anlamayacak ne var bunda?
Olur pisman ama.. sadece 3 ay cikmissiniz o yuzden onun pisman olma olasiligi bir az az
zaman kaypı bence onu pışman etmeye çalısacana mutlu olmaya bak kendıne onsuz yeni bir hayat kur
Pişman olsada sende aynı hisleri uyandırma o kişi artık.
neden uyandırmasın