"Egoiste bak" diyeceksiniz belki ama yanılıyorsunuz. 3 ay çıktık, her şey iyiyken, beni sevdiğine inanmışken, hiç kavga etmemişken seni sevdiğimi sanmışım sadece hoşlanmışım diyip ayrıldı. Bana nasıl aşkla bakardı.. Ayrılalı 2 ay oldu ona ne bir hakaret ettim ne kötü bir şey söyledim. Beni öpen ilk kişiydi. Kıskanç, kısıtlayan, tripli biri olmadıgımdan beni çok anlayışlı bulurdu. Birçok kişi terk edildikten sonra kötü şeyler yazar, bunları yapmayıp sessiz kalmam ona "ne yaptım ben" dedirtebilir mi?
Cevabın nedir?
+1 yılBenimde bir sevgilim vardi 10 ay bir seneye yakin pesimi birakmadi okadar küfürde ederdim gene birakmadi taaaa ki elde edene kadar sonra beraber olduk 7 ay sürdü bir kere bulusmutuk ordada sadece konustuk bikere bile öptürmedim kendimi onun disinda hic bulusmadim onla sadece orda burada görürdu beni uzakdan uzaga her gördügünde beni ne cok sevdigini söylerdi senin icin herkesi karsima alirim gibi laflar ederdi sonra ayrilinca seninle bisey yasamadimki niye baglandin bana birak istemiyorum diye beni soguttu kendinde bir sene bekledim hergün agladim gurursuzluk yapip hep yazdim oda hep engelliyordu beni bir zamandan sonra pes ettim onun icin kimseyi kabul etmezdim düsündüm deymezzmis diye biride benle tanismak istedi Kabul ettim önüme bakcam dedim cocukla 6 ay konustum tam beraber olduk artik o eskisi bana yazdi bu sefer seni unutmam unutamamm ben mecburdum sana öyle davranmaya her yigidin harci degil dokunmadan sevmek seni cok sevdim yanlis yapma hata yapma umudum var dedi siktiriii cekdimmm hemen ne yasadindaa unutamadinn l*n dedim * git umudunu baskalarina ver dedim illaaacccc gibiii geldii en güzel intikamdi onun pismanligini görüpte dönmemekkk ama suankiyle okadar mutluyummkiii iyikide digeriyle olmamis diyorum.. o yüzden merakk etme herkes hakk ettigini alir!!!
121 Yorumla- +1 yıl
koç burcu mu :/
En İyi Cevaplar
+1 yılBendensin sende .. olur inşallah ama zaman geçtikçe onun pişman olmasi sana bişi ifade etmicek inan bana
2818 Yorumla
Soran+1 yılolsun :) lütfen intikam ya da hırs olarak algılama. sadece, bir zamanlar sana aşkla bakarak "ya ben seni çok seviyorum" diyen birinin ortada bir şey yokken ve ben bu kadar anlayışlı bir insanken "seni sevmemişim" demesi çok acıtıyo. o yüzden aynı acıyı yaşamasını istiyorum benim yokluğumun ona çarpmasını istiyorum pişman olmasını istiyorum
- +1 yıl
:) aynı ben yaa. Neyse bak ilişkim biteli 7 ay oldu. . Ilk üç ay ölü gibiydim.. ama şimdi cok iyiyim.. gerçekten kalıcı acı yok.. pişman olmasını istemekle cook haklisin. Bende ayni senin gibi düşünüyodum.. seni cok iyi anlıyorum. . O pişman olup sana döndüğü zaman hiç bir şey hissetmiyo insan.. neyse umarım pişmanlık yaşar. . Ama şunu da söyliyim pişman olsa bile gururu ön planda tutabilir
Soran+1 yılaa orası kesin. yazmaz yazamaz çünkü yüzü yok. bizim annelerimiz çok yakın arkadaşlar ve ara sıra gün oldugu zaman annem onların evine gidiyor, annemin gideceğini öğrenince eski sevgilim evden gidiyor :) evleri iki katlı onun odası üst katta? orda durabilir mesela ama evden gidiyor yaptıgı hatanın farkında ve yüzü yok. babası beni terk ettiği için eşoleşek demiş ona annesi söylemişti. annesi de çok üzüldü çok kızdı. kadın hep benim tarafımda :) bakalım İnşallah pişman olur
- +1 yıl
Olur olur o zamn.. :))
Soran+1 yılİnşallah :)))
- +1 yıl
İnşallah teşekkür ederim eig için :)
Soran+1 yılrica ederim dert ortağımsın :D
- +1 yıl
Evett.. istedigin zaman yazabilirsin :)
Soran+1 yılmesaj atmayı denedimama atamadımmm
- +1 yıl
Atabilirsin simdi
Soran+1 yılatamıyorum :(
- +1 yıl
Bende atamiyorum :D
Soran+1 yılgizliden çıkıyım :D
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Boksörünüz teşekkür ederim
- +1 yıl
keşke kızlığını kullansaydı ya da sessiz kalmaycaktın bağıracak cagıracak gerekirse küfür edecektin onun hayatında iz bırakcaktın
Öyle erkek dolu maalesef evet kizlarin da böyle yasadigi durumlar yok degil ! Ama çözümü kolay birbirinizi iyi taniyin ilk basta samimimisiniz acaba birbirinize karsi duygulariniz da kendinizi tartin ve kuru laflara aldanmayin ! Eger ki seni sevdiyse o erkek elbet birgun pisman olur ama her erkegin karakteri de birbirinden farkli biraz da daha aciklarsan onun kisiligini belki birseyler daha soyleyebiliriz.
27 Yorumla
Soran+1 yılöncelikle annelerimiz çok yakın arkadaş bunu belirtiyim. ailesi beni çok sever ve biz çıkmaya başlayınca beni çok benimsediler bana annesi ve teyzeleri hep gelinim diyolardı. kişiliğine gelince, özgüveni olmayan asosyal birisi. ben dahil toplam 3 kişiyle çıkmış. benden önce en son 17 yasında biriyle çıkmış. şimdi 20 yasında ben de 19. benim ilk öpüsmem olmasına ragmen o da çok çekinerek öpüyordu. ben anlıyodum yani. hiç dizilerdeki gibi bir öpüşme olmadı. ve kesinlikle yanına bakımsız gitmedim. ayrıca beni çok güzel ve çok şirin buldugunu söylerdi... bunlar da dediklerinden bazıları bak: güzel sevgilim benim, ya ben seni çok seviyom, tatlım beniim, bitanemm beniim, senin gülüşünü yerim ben... ve daha niceleri
Soran+1 yılaynı ünideyiz bölümlerimiz farklı sadece. of ya sana detaylı bir şekilde özelden anlatabilir miyim durumu
Soran+1 yılmesaj yollanmıyor sana.. neyse peki anlattıgım şeylere ne diyosun
Soran+1 yılprofilin gizli sanırım.. atmayı deniycem anlatmak istiyorum her şeyi çünkü
Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. Pişman olsa ne olacak? Egon mu tatmin olacak? Takıntı haline getirme. Davranış şeklini kesinlikle tebrik ediyorum, aksi davrananlar zaten ettikleriyle kalıyor. Ancak beklentiye girip de kendini üzmemelisin. Bitmiş ve köptülerin altından çok sular akmış gibi...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
106
Cevap
130Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılterkedenler genelde unutulduktan sonra gelirler sen ne kadar unutmayacağını düşünsende zaman içinde sen başka birini daha iyi birini seviyor olabilirsin ya da kalbin tamamen boş olur o gelir sana yeniden sevgili olma teklifi eder ve reddedersin büyük ihtimal çünkü onu zaten unutmuş olduğun için sana geri dönmek istediğinde seni tekrar üzmesinden ve ona tekrar aşık olmaktan korkacaksın ayrıca senin ona bir aşkın kalmayınca gururun ön planda olacak ve biyandan ona içinde kızgınlık olacak duruma sen bile şaşıracaksın hiç unutamıyacak gibi hissettiğin onun için aşk acısı çektiğin kişi sana bir yabancı gibi gelecek ve Final de sen biraz mutlu olacaksın çokta fazla mutlu olmazsın çünkü senin için hiç bişe ifade etmiyen birine dönüşecek ama o büyük bir pişmanlık içersinde olacak bir süre peşinden koşacak ve yine onu istemezsen hayatından tekrar yok olacak yani zamanla hiç bişe hissedemiyeceğin insan için boşa canını sıkma bide terkederken hiç geçerli bir sebebi yokmuş insan hayatta herşeyde hata yapabilir yanılabilir ama hislerde asla
73 Yorumla
Soran+1 yılHadi yanildin diyelim. 3 ay sonra mi anlarsin sevmedigini? Neden terk etti onu merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılişte terk etme sebebi bahane resmen başka bir açıklaması vardır belki
Soran+1 yılişte ne onu bilemiyorum :(
başıma yeni gelen bir olayı özetlemişssin bizde 4 ay kadar görüştük herşey çok güzel gidiyordu mutluydum onunla ama üst üste bir takım şeyler denk geldi bir anda aradım beni meşgule attı tam 2 ay oldu aramadı sonra benim içim içimi yedi neden aramadı ne oldu herşey iyi gidirken diye bir akşam ben onu aradım sonra konuşmaya başladık yeniden evlenmeyi düşünmüyoruş beyefendi benide üzmemek istemiş bende ona benimde öyle bir niyetim yok ben seninle geçirdiğim güzel vakitleri özlüyorum dedim sadece hayatımda ol dedim oda bu fikre sıcak baktı yeniden aramaya devam etmeye başladık ve ben bu sefer onun aramalarına çıkmadım o da neden diye sordu bende tüm sorularımın cevabını aldım bir daha kimseye bir açıklama yapmayı lüks görme yaptığın büyük saygısızlık evt arkadaşlar ilişkiler bitebilir ama nsıl başlarken sohpet ederek zman harcıyarak saygı duyarak başlıyorsak en azından biterkenden o yaşadığınız güzel heycanlara duygulara saygınızdan bir hoşça kal diyip helallik almak en doğrusu değilmi dir?
30 Yorumlakıyamam yaa biz ayrılalı da tam 8 ay oldu. bana ayrılmadan 1 gün öncesi bulusmustuk seni cok seviyorum derdi. sen benim için baskasın derdi. o gün cok mutluyduk çimlere uzanmıstık gözlerimizi kapatmıstık falan ama ertesi günü seni hiç sevmemişim ben dedi ve 1 gün sonra baskasıyla cıkmaya basladı hayat böyle bee. ben daha hala o son gündeyken elimi tutmasına beni öpmesine pişmanken o simdi 5. ciyi buldu bee adaletmi bu. hiç bir zaman dönmesini istemedim ama bir gün karsıma cıktıgında o yüzüne tükürmek istedim. dönemezdi zaten korkar dönmeye :)
65 Yorumla
Soran+1 yıloha :(
- +1 yıl
o çimlere uzandığınız son günün detayı neydi? özl. açıklasan bana? ayrıntıda gizli olay
- +1 yıl
orda bir ayrıntı var görmen gerek bunu !!!
+1 yılCanım benim de sevgilim 7 ay sonra birden olmuyor artık ben ayrılmak istiyorum dedi ben sebebini sordum tabi 7 ay sonra mı anladın falan dedim ağladım bağırdım kızdım o da güzel zaman geçirdik sadece sevdim sandım dedi. Ben de hiç bir şekilde donmedim hatta mesaj atmak geldi içimden kendimi tuttum atmadım. Polis okulunda okuyordu mezun olunca ilk benim yanımda aldı soluğu tam 5 ay sonra geri döndü çok özledim senden başkası beni sevmiyor anlamıyor dedi ben de o gittikten sonra hayatıma kimseyi almamıştım onu da çok seviyorum zaten şimdi evleneceğim onunla zaten çocukluk arkadaşım kendisi iyi ki beklemisim diyorum ama şunu unutma giden mutlaka geri döner mutlaka tatlım üzmek çare değil sen sessiz kal yine de :)
31 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah döner :(
Yaklaşık bir buçuk yıllık bir ilişkim vardı son zamanlarda çok kavga ederdik ayrıldı 6 ay hic bir türlü iletişimimiz olmadı bit de aynı okuldaydık işkence gibiydi 6 ay sonra beni unutamadığını yaptığının hata olduğunu söyleyip Baristik imkansız diye bir şey yoktur :))
21 Yorumla
Soran+1 yılne güzel ne mutlu:)
Kadin bir kere bitirir erkek bin kere. sıkıldığını sandigi icin ayrilmistir biraz zaman gectikten sonra da seni ozler. bu sure icinde hal ve hareketlerine dikkat edersen ve depresif gorunmezsen geri donme sureci hizlanir. ayni kisiyle basima iki kere geldi bu. uzme kendini sakinn pozitif oldugun surece pozitif olaylarla kasilasirsin diyorum😊😊
41 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim :)
Mümkündür. Ben de daha önce yaşadım aynı durumu. Senin durumunu değil, sevgilinin durumunu. Aynı cümleyi kurdum. Seni sevmedim diyemem ama sevdiğimi sandım, üzgünüm demiştim. Ve sonradan çok pişman oldum. Ama iş işten geçmişti. Bu sessizliğini bozmamanı öneririm. Belki benim gibi o da pişman olur.
37 Yorumla
Soran+1 yılneden pişman olmuştun ve ne kadar süre geçmişti üstünden? o sessiz kalmış mıydı
Soran+1 yılsonunda olmuşsun ama :) peki neden pişman oldun.. yorum yazınca sana kısa bir şey anlatıcam
Soran+1 yılayrılmamızın üzerinden 2 ay geçtiğini söylemiştim yazmıştım daha dogrusu. ve sessiz kaldıgımı da biliyorsun. bu kadar süre sonra ilk kez karşılaştık. yani o arkadaşlarıyla bir masada oturuyodu. benim de ordan geçmem gerekiyordu. tesadüf eseri arkamdan bir tanıdık seslendi (kadın) onunla konuştum, ama bir yandan da onun bana baktıgını görüyordum yan gözüyle görür ya insan. ama ben onu görmemiş gibi yaptım. yürüdüm gittim ve ben o mekandan çıkana kdar arkadaşlarıyla birlikte bütün masa bana baktı. eski sevgilim kafasını yan çevirip baktı hatta. çünkü öyle bir yerde duruyordum. . yani kafası yan oldugundan bana baktıgını anladım. gerçekten çok baktı
Soran+1 yılöyle mi. açıkçası ben bakmam. çünkü o sevgilim eski sevgilimse sevmiyorumdur ve bakmam. yalnızca özlediysem bakarım. adı üstünde eski sevgili umrunda olmaz ki
Sizin aslında sorununuz tam olarak ne biliyormusunuz?
Sakalları şiirle karışık, yüreği ALLAH ile barışık insanları sevmek yerine. nerede it kopuk varsa onları sevmeniz...911 Yorumla
Soran+1 yılolabilir, ama bu elimizde değil benim de elimde değildi aşık oldum işte. bana sözleri davranışları bakışları onun da aynı şeyleri hissettiğini düşünmeme sebep oldu. pişman olucak gibi hissediyrum ama bakalım..
Soran+1 yılsenin fikrini de öğrenebilir miyim..
- +1 yıl
Bunun bendeki tek açıklaması şudur ki; Hayatımda başka birisi var seni kırmak istemiyorum demenin yavşakça ama masumca görünen tavrıdır. Sen sessiz kalarak sadece kaliteni belli edersin. Seni umursamıyorsa zaten hiç bir şekilde bu hareketinizide umursamaz. Heleki düşündüğüm gibi birisi varsa o zaman hiç bekleme derim.
Soran+1 yılhayır birisi yok, şurdan biliyorum bizim annelerimiz çok yakın arkadaşlar tamam mı. annesi beni çok sever benden ayrıldıgı için çok kızdı ogluna babası da kızdı. annem de günleri oldugu zaman onların evine gittiğinde annesi sürekli evde oldugunu hiç dışarı çıkmadıgını söylemiş, hatta geçen hafta oldu bu olay. ayrıyetten watsapa neredeyse hiç girmiyor. biz çıkıyoken hep konuşurduk
Soran+1 yılpeki şunu sorayım. biz çıkmadan önce 1 ay kadar flört ettik, o bir ayın içinde hergün okulda görüşüp her akşam facebooktan yazıştık. ve daha sonra sevgili olmak istediğini belirtti, 2 ay çıktık. bu süreçlerin içinde hiç rol yapmadım neysem oydum. yani hani flörtte rol yapıyodum çıkınca gerçek yüzümü gördü gibi bir durum yok ortada. yani ben açıkçası birini sevmediğimi 1 haftada bile anlarım anlarsın herkes anlar çünkü bu elektrik meselesi ve hemen kendini belli eder. konuşmak istemezsin muhabbeti sarmaz tipi itici gelir ne biliyim işte birçok şey var. o bana aşkla bakıyodu, o bakışları ben biliyorum.. sözleri, şu da var kötü bir niyetle de yaklasmadı. ama ben hala anlam veremiyorum
Soran+1 yılöyle tabi ki bakalım sabreden derviş muradına ermiş
- +1 yıl
ovvv güzel cevap + ++ ++
+1 yıl:) Aynı şeyi bende yaşadım bir anda seni mutluluktan havalara çıkarıyor sonra hiç bir şey olmamış gibi değersizmişsin gibi yere bırakıyor. Çakılıp kalıyorsun yalnızlığınla insanlara güvenin azalıyor gelsin istiyorsun ama gelmiyor. Ölsen umurunda olmaz diyorsun ondan nefret etmen için onca sebep varken onu hala sevebiliyorsun sonra sonra azalıyor içindeki sızı seni terkeden güvenin yerine geliyor ilk önce sonra toparlanıp ayağa kalkıyorsun bir bakmışsın geri dönmeye çalışıyor. her katil olay mahile bir defa uğrarmış. Seni tekrar kırmasına izin verme. pişman etmek istiyorsan da o yokmuş gibi davran çünkü bir insanın canını yakacak tek davranış onu görmemezlikten gelmektir. Ben denedim işe yaradı. Umarım karşına bir daha onun gibi biri çıkmaz
60 Yorumla
+1 yılPişman olur. Geri döner ama buseferde sen kabul etmezsin diye tahmin ediyorum. Gidişi saçmaymiş gelişininde bir sebebi olması lağzım. Bu tipler hep terk etme hastası merak eder ne yapar açaba diye takımak için terk etmiş olabilir yani binevi bir test dir veya gerçek duygulaa sahip değildir. Eğer test ediyorsa seninde ters tepkini gördüyse geri gelmez. Birşey olmamiş gibi takma kafana hata başkası olsun çevrendende tanımadığın başka biriyle konuş kendi dertlerini paylaş bakalım o ne dicek? Beşlide gerçek aşkı bulursun yakişikli ve iyi işi olan birine selam ver bakalım ne oluyor bankacı olabilir iletişimden çekinme evli bekar olduğunu sor. Yahu seni birakan yansın.. Bunu sana yapan senden öncekinede yapmiştir bunu unutma..
40 YorumlaTerk eden bir erkek, seni bıraktığı için pişman olabilir, evet bu mümkündür. Ama bu pişmanlık senin fiziksel ve duygusal özelliklerine bağlı olarak değişkendir.
410 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılterazi
Soran+1 yılbenim burcum yay.
- +1 yıl
Görüş sahibi sizceya akrep erkeği içinne yapılmalı?
dedim acaba bunu ben mi sordm :D ama kotu soz etmeme konusunda farklilikvar b en agzima geleni saymistum :D ins geri doner kuzum pis bunlar yalanci bee baak aklima geldi yine sinirlendim :D
23 Yorumla
Soran+1 yılçok kötüyüm :(
Soran+1 yılAmin :(
Sen demişsin ya hersey iyiydi bana nasilda bakardi falan ayrildigina göre onun için o kadar da iyi degilmis demek ki senin göremediğin bir eksik ya da problem varmis aranizda artik adina ne dersen de bişeyler yanlış ki böyle bir karar verdi ayrildiktan sonraki tutumun doğru ama sende hala umut olduğu için boyle davraniyorsun anladigim kadariyla ama sadece bu davranis pisman olup dönmesine yetmez bence ayrica inan bana denemişi denemenin kimseye faydasi yok
17 Yorumla
Soran+1 yıl1) ben: beni seviyo musun?
o: çok seviyorum hem de (alnıma bir öpücük)
2) o: bitaneemm
o: senin gülüşünü yerim ben
o: tatlım benim (alnıma bir öpücük)
3) o: (birbirimize bakarken birden) : ya ben seni çok seviyom
ve daha nice diyaloglar...
Soran+1 yılhayır sana yemin ederim ben hiçbir şey yapmadım. ayrılırken özür dilerim demesi de bunu ispatlıyor. en başında neysem hep öyleydim
Soran+1 yılevet bir şey demiycek misin
Soran+1 yılo zaman sevdi beni?
+1 yılBelki pişman olur sana geri döner. Sende affettin diyelim en büyük sıçışları yaşarsın dikkat et diyeyim. 2. şansı böylelerinde kullanma. Yol uzun yoluna devam et derim :((
27 Yorumla
Soran+1 yılyok yok affetmem bittiyse bitmiştir bende. sadece pişman olmasını hatasını anlamasını istiyorum. zaten geri dönmeye yüzü yok ki :)
- +1 yıl
Bende öyle demiştim. 2. şansı verdim özür dileyen adam sonra bni suçlamaya başladı. Hiç bulaşmaya degmez yaa. Boşver kıymet blmz böyleleri.
Soran+1 yılolsun ama pişman olsun :// zaten bana yazmaya yüzü yok ki yazamaz
- +1 yıl
Sende içinde hala atamıyorsun onu. Seni üzdüğü için pişman olsun sana gelip yalvarsın istiyorsun ama yine sen üzülürsün seni kandırmaya çalışacak tekrardan ve egosunu tatmin ettikten sonra ne de olsa affetti 2. şansı da verdi diyecek ve sen iyikwn senden uzaklaşacak kendinden nefret ettirecek belki de. Ama seni sevmeyecek kıymetini dahi bilmeyecek. :(
Soran+1 yılişte bana yazmasın ama pişman olsun ben onu istiyorum :(
- +1 yıl
Zamanla görürsün bunu sen mutlu olmana bak. Onun pişman olacagı günü beklersen o güldüğünde sen çok ağlarsın.
Soran+1 yıldogru diyosun..
+1 yılSeni terkeden birine pişmanlık duygusu yaşatsan, geri sana dönse kabuk edecek misin?
Bunu sorduğuna göre evet döneceksin.
Peki sonra tekrar bırakırsa ne yapacaksın?
İşte o zaman tam bir hezimet.
Sen önüne bak, boşa düşünme, emin ol ortada birşey yokken bırakan insan pişman olmaz.70 Yorumla
+1 yılDiyelim pisman oldu sana dönmesinimi istiyorsun diyelim ki döndü
ne olacagini umuyorsun ki seni terk etmis zaten o is bitmis hayatina bakmalisin210 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de tamamen aynisini yasadim. Sonrasinda cok uzuldum agladim falan ama zamanla aslinda terk etmesine durduk yerde terk etmesine tepkim oldugunu anladim. Aslinda onu öyle abarrtigim gibi sevmemistim. Terk edilme psikolojisi gecince neden uzuldum ki diyor insan. Erkek olsaydi, sana deger birisi olsazdi böyle durduk yerde birakmazdi.
30 Yorumla
+1 yılKendini ne kadar çok övdün yahu..
Senin açından böyle olmuş olabilir. Bide onun açısından bakmak Lazım.
Onun fikrini almak Lazım bakalım o senin hakkında neler söyleyecek bakalım.
Sana göre o sana, deli gibi aşık oldu sende bu Yüzden ona aşık oldun bence.
kendini böyle inandırdığın için, aksini düşünmek zor gelir tabi. Kimse mükemmel değildir, kimse vazgeçilmezdir.61 Yorumla- +1 yıl
Değildir.
+1 yılEvet olur inan bana bir süre sonra kendi kendine ben ne yapmışim diyecek fakat sana bunu soyleyemeyebilir canım
21 Yorumla
Soran+1 yılSoylemez eminim
Aferin sana kız. Ben olsm ortalığı yıkardım. Efendiliğini korumuşsun. Belki bu davranışın bile onda bir izlenm bırakmıştır
13 Yorumla
Soran+1 yılyıkma etmee gülüm... belki, inşallah, umarım...
Soran+1 yılsenin de..
+1 yılSeni Terk Ettiğini söylüyorsun fakat terk eden kişi sana tekrar gelse kabul edicekmisin? Seni terk eden birdaha eder. Senin değerini bilecek sana sahip çıkıp koruyup kollayacak sevgisiyle seni sarmalayacak birini bulmaya çalış sevgi saygı güzel birşeydir. Uzun lafın kısası Terk eden Birdaha eder.
10 Yorumlabaşkasının oyuncağıyla oynayıp onu kırıp bırakma gibi ne öyle, oyuncak mı bu?
21 Yorumla
Soran+1 yılhelal olsun
Çeliştiğinin farkında degilsin, onun ne yaptım ben demesi Pişmanlık göstergesi ve bunu yaşamasını damarlarına kadar istersin istersinki değersiz kılınmış olmanın tekrar değerlenmesi seni tatmin etsin Buda egonu okşadığı için olan şey egonun onun Tarafından beslenmesi durumundan başka birşey değil bunu kabullenmek kötüde değil Gerçekçilik :)
10 YorumlaAyniii senin durumunu yaşiyorum 4 aylık sevgilim beni iki gün önce terk etti sebebini sordum söylemedi ısrar ettim dedi ki ben seni sevdiğimi sanmişım ama eski konuşmasini mesajini gorsen sanki sirilsıklam aşık ailesi bile beni cok seviyodu bütün teyzeleri akrabaları hepsi tanıyodu beni hergün seni seviyorum demeden uyumaz uyanmazdı gece ayrilik mesaji atti sabahı benimle evlilik hayali kuruyordu o beni terk etti yinede arkasindan kötü tek cumle bile kurmadım şimdi oturdum sadece dönmesini bekliyorum
00 Yorumla
+1 yılortada gerçek anlamda yaşanmışlıklar varsa ki sen tarafından oduğu aşikar , mutlaka pişman olup özliyecektir ve mutlaka seninle iletişime geçecek bu işin kuralı budur.
62 Yorumla
Soran+1 yıliletişime geçer mi gerçekten, peki ne zaman
- +1 yıl
Artık barışmamız imklansız , iki dünya bir araya gelsede konuşmam dedirten ilişki türlerinde bile geri dönüş iletişime geçme isteği ve çabası %99,99999999 oranında sağlanmıştır bir kere bundan şüphen olmasın.
Zaman' a gelince biraz fazlaya kaçmadan gözüne batman gerekiyor yani bir şekilde seni hatırlamasını gerekiyor bu insanın .
Yani bu nedemek aynı yerlerde oturuyosan ansızın karşılaşman uzaktan seni görmesini sağlamak sosyal medya da birbirinizi görüyosanız kaliteli fotograflar... kendine uyarlıyarak türetebilirsin , tabiiki bunları bilerek yaptığın kanısına varmaması gerekir yoksa basitleşir yapılan herşey.
Ne der bilmiyorum ama egee olurda tekrar gwlirse kabul etme. Tuaf Tuaf ayrilip barismalar iliskiyi ciddiyetsizlestiriyor ve aci cektiriyor gittimi bitti diceksin. Tecrubemle soyluyorum yeniden dene dene dene olmuyor hem zaman kaybi hemde erken yaslanirsiniz
00 Yorumla3 ay ciddi bir süre değil aslında hayatına devam etmen daha yararlı olacak senin için. Ayrıca herkes bir şeyler kaybeder biten bir ilişkinin sonunda ve nitekim hep Geç olduğunda Farkına varılır. O yüzden Onu düşünmekten Vazgeç Adını ya da naptığını anmadan Gelip geçti olacağı vardı diyip Hayatını Yaşa..
20 Yorumlaşu an ayni durumu yasiyorum desem. Bendebuna cevap arihorum ddesem
23 Yorumla
Soran+1 yılnapıcaz? kalbimiz acıyor
Soran+1 yılben de bekliyom hahah
Pisman olsa ne olacak ki bir kere terk etmis gitmis... Geri gelse ne olacak pismn olsa ne olacak... Genelde senden iyisini bulamadigi zaaman dönerler... Seven terk etmeyecegine göre birak gittgi yerde kendi cöplügünde kalsin... :)
10 YorumlaGerçekten seni aramalı gözleri, hisleri. Olur o zaman.
113 Yorumla
Soran+1 yılnaparsam arar?
Soran+1 yıloldu. ayrılmayı o istesin ben de salak gibi ona sevdiğimi belli ediyim.
Soran+1 yılayrıldıktan bir gün sonra ağladıgımı biliyor. annelerimiz ark bizim. annesinin yanında dayanamayıp aglamıstım o da agladı.. annesi agladıgımı söylemiş. sevdiğimi sanmısım sözüne çok kırılmış çok kızmış sana çok üzgündü demiş. o da ne söyleseydim baska anne ne söylememi beklerdin demiş
Soran+1 yılanlamadıgım şey annesine "sevemedim anne napıyım" falan diyebilirdi. ne söyleseydim başka anne ne demek oluyor. sanki zorla ayrılmış gibi. baska sebepten ötürü, bana söyleyemediği bir şey
Soran+1 yılbabası ona benden ayrılınca eşoleşek demiş. ailesinin çok sevdiği bir kızla nası gelecek düşünemesin :) bence o ilişkinin fazla ciddileşmesini kaldıramadı korktu. bu benim fikrim. ama sevdiğini düşünüyorum. yanlış anlarsın yanlış düşünürsün ama yanlış hissedemezsin. ben gözlerinden anlıyordum. ne söyleseydim başka demesi buna en büyük kanıtlarımdan biri. annelerimiz arkadaş oldugu için annesine "anne ben sevemedim olmuyo" gibi şeyler söylemesi gerekirdi. ayrıldıgımızı ögrenince annesi şaşırmış baya hani çok seviyodun nası ayrılırsın gibi. o da bagırmıs anne tamam sorma artık öyle olması lazımdı demiş
Soran+1 yılİnşallah da.. :( beni sevdi mi sence :(
Soran+1 yılolsun sen de söyle yazdıklarımdan :(
Soran+1 yılühüüüü :(
+1 yılBoş ver be güzelim seni terk etmişse zaten sana layik deyil demek ki... Ujut gitsin
22 Yorumla
Soran+1 yılunutamıyoooooom :(
- +1 yıl
Biliyorum unuymak zordur düşünme zamanla azalır acıların
Bizden giden bizden iyisine gitmiyodur emin olun o yüzden her giden pişman olur ama her gidenin dönüşü olmaz, bir insandan af dilemekte, affetmekte yürek ister herkes yapamaz bunu...
50 YorumlaBende senin gibi düşündüm acaba pisman olur mu? Çünkü hakedecek birşey yapmadim. insana çok koyuyor. Bende ona karşı hep anlayisli oldum. Ama yine affettim onu şu an arkadaş olarak konusuyoruz. Ona cok değer verdim. Şi ma r tim onu. O benim iklim ilk ciktigim ve halaunutmadim. Ben ne yapacağım? Yardım edin. Kızlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılherkesin derdi birbirinkinden kötü :( zamana bırakmaktan baska caremiz yok be canısı
+1 yılCanım benim herkesin kararına saygım sonsuz. Fakat sen bu kadar sakin ve sessiz kalmışsan, emin ol özler mi demiyorum özlüyorduR. seviyor demiyorum özlüyor. Giden herkes geride bıraktığını merak eder herkes. 3ay 3 yıl pek farketmez. Emin ol döner :)
21 Yorumla
Soran+1 yılnası yani daha açıklayıcı yazabilirmisin hani sessiz kalmamla ilgisini :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni biraktiği için pişman olur kadınlar dünyanin en değerli varlıklarıdır senin gibisini bulamicaği için pişmandir yalniz erkek hüzünlü olur sırdaş hayat arkadaşi lazimdir her erkeğe
32 Yorumla
Soran+1 yılerkek mi hüzünlü olur :))
Cevap sahibi+1 yılevet ben yerinde olsam gece gündüz ağlardim
+1 yılerkek zaten ayrıldıktan en az 2 hafta sonra pişman olur tecrübelerime dayanarak söylüyoruum
44 Yorumla
Soran+1 yılniyeymiş o
- +1 yıl
ilk hafta terkettiğim için çok mutluydum trip yok sadece seks kafasındaydım fakat o boşluk o alışkanlık o koku dolmuyor arkadaşım bunu 2 . hafta idrak ediyoruz en az sonra egoist olmama rağmen yalvar yakar barıştığımızı biliyorum ki oda istiyordu.
Soran+1 yılo yapmıyor...
- +1 yıl
pişman değildir ben hayatımda ağlamadım l*n kızdan özürdilerken ağlamıştım * neyse duygulandım :D
- https://m.youtube.com/watch?v=xidybGGKqrI
Tabi pilman olur dadlım köpek gibi hemde birde böyle (;30 Yorumla
+1 yılP.. sliğin teliymiş ilk öptüğün kız bırakılrmı beeeeer
15 Yorumla
Soran+1 yılevet bu açıdan hiç düşünmemiştim açıkçası..
- +1 yıl
Çok bulur o şimdi öpülmemiş dudaklarıı
Soran+1 yılpişman olur mu dersin:/
- +1 yıl
Hemde k.. pkler gibi
Soran+1 yılwuhuuuu :))
Kıskanç, tripli vs olmamandan dolayı terk etmiş olabilir. Erkekler ilgi çekici kızlardan hoşlanır. Bak kıskanç ve tripli kızlara etraflarında erkekler pervane. Kızlar ilgi çekmek için bu tip hal ve hareketlerde bulunurlar. Bu da erkeklerin ilgisini çeker, şahsen ben erkek olsaydım anlattıklarına göre sen benim pekde ilgimi çekmezdin :)
10 Yorumla
+1 yılbende aynılarını yasıyorum benim 2 sene geçti hala o diye bağırıyo kalbim. sana şu kadarını söyliyim hayatına bakarsan onu takmamaya calısırsan seni arayıp sormaya başlar. kendimden biliyorum. 1 ayda dönmese bile 2 ayda döner 3 ayda döner yine döner bırak herkes bir düşünsün kendi çapında senin kendine yazık etmeni istemem fazla düşünmemeye odaklanmamaya bak.
10 Yorumlasöyle sebastian tam vazgeçtiğim an da gelirse "sıçtım ağzına" :D
11 Yorumla
Soran+1 yılhahashdfaszdgh :D:D:DD:
+1 yılBelki niye biraz daha öpmedim diye pişman olabilir, o karaktersiz...
61 Yorumla
Soran+1 yılAllahım ya :(
+1 yılOlabilir ben bir keresinde olmuştum fakat az da olsa gururu varsa unutmaya çalışır
14 Yorumla
Soran+1 yılzaten yazmaya pek yüzü oldugunu sanmıyorum. annelerimiz çok yakın arkadaşlar. annesi beni zaten severdi babası da tanıyınca çok sevmişti. benden ayrıldıgı için eşoleşek demiş ogluna. yani baska bir amacla veya pismanlıkla tekrar yazmaya yüzü oldugunu sanmıyorum. tek isteğim pişman olması çünkü beni çok üzdü ve bunu hiç haketmedim
- +1 yıl
Eden bulur merak etme
Soran+1 yılyani hatasını anlar üzülür pişman olur diyosun öyle mi...
- +1 yıl
Hayır aynısı ona olur diyorum karma yani
Eig görüşüne inanıyorum bence de olabilir ama zaman herşeyin ilacı doğru çünkü o zaman sen iyileşmiş olacaksın
12 Yorumla
Soran+1 yılo da kötü düşünsene sana hiçbi anlam ifade etmedigine geliyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzelim yasin kaç? Takma be zaten ilk iliskinmis daha iyileri de olur zamanla o da bir thafmis gerçi böyle bişeyi nden yaptığını anlayamadım bende
21 Yorumla
Soran+1 yılIlk iliskim degil beni open ilk kisi. 19 yasindayim
Benimde terkettiğim ve aldattığım olmuştu pişman oldum.
12 Yorumla
Soran+1 yılnaptı da pişman oldun ve ne zaman
+1 yılEn iyi cevap seçilmiş ama olsun.
Bir erkek senden vazgecebilme lüksü varsa
başına gelecekler den de sorumludur
ondan daha kalanını buldugunzaman
herseyi cüzdanı boyu penisi kalitesi
ve bunu gördüğü zaman
yerin dibine geçer02 Yorumla
Soran+1 yılama bunu numaradan yapamam
- +1 yıl
Tamam o zaman numaradan yapma canım
+1 yılpişman olabilir ama seni seviyorsa pişman olur geri döner. eger ki geri dönmezse demek ki hiç sevmemişdir
20 YorumlaÇekim gücü, çevresinde potansiyel kız arkadaşı olabilecek kişilerin yoğunluğu gibi faktörlere göre değişir.
12 Yorumla
Soran+1 yılçevresinde kız arkadaşı yok
+1 yılSenin erdemli bir kisi oldugunu gosterir. Dogru olani yapmışsın. Onun pisman olup olmadigini kimse bilemez tabi. Belki de hayatina devam ediyordur.
10 YorumlaKafa yapmış senle anlamadin mi şerefsiz bırak allah dan bulsun onuda eninde sonunda biri terk edicek etrafına bak biraz kendi kaybeder sen daha iyilerine layiksin demekki ki Allah böyle yaptı. birde böyle düşün.
20 YorumlaHatanızı kendiniz söylemişsiniz herhangi bir konuda tartışmamışsınız ve zamanla ilişkiniz durağanlaşmış. Biz erkekler için biraz heyecan veremez ve durağanlaşma sürecine girerse ilişki, BİTER!! Dürüstçe!!!
10 Yorumlaihtimaller erkek olarak dusunme genelde terk edenler daha ıyısının olmayacaklarını anladıklarında pısman olurlar...
13 Yorumla- +1 yıl
aksı daha ıspatlanmadı dıye dusunuyorum ve bu sadece askta degıldır her konuda boyle ornek vereyım bı araban var onu ıstemezsın daha ıyısını almak varken neden kotu bı arabaya bınersın kı egon buna ızın vermez sonra o arabadn kurtulmak icin satarsın ve yenısını almak ıcın cabalarsın ama olmayınca onu sattıgınada pısman olursun meselaa yanııı :D:D yanlıs bı dusunce mı?
eyer sevdiyse bir nebze bile olsa içine dert olur,
özler, hatırlar, düşünür, ve O GÜNLERE DÖNMEK İSTER AMA NAFİLE.10 YorumlaAdam belki de sadece opebildigi için bıraktı seni sen sen ol seni terkeden birine asla tamah etme bidaha
24 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani öpebildiği için
Soran+1 yılyok ilk dediğini sanmıyorum. ikinciyi bilmiyorum
Yarı yolda bırakıp seni yalnız bırakan geri dönse ne olur. Ondan hayır gelmez
110 Yorumla
+1 yılSevmemishim dediyse hic pisman olmaz. seni seven insan senden gitmez pisman olsada ne olucak sanki senin eline ne gececek adamin pismanligini gorsen. birak dengini bulsun sende bulursun kendi dengini olur biter
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle döner benimki döndü senin gibi birini bulamiycagini farketmesi lazim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen terk ettim ve pişman oldum ben mecburen bırakmak zorunda kalmıştım çok çok özel sebeplerden dolayı. şu an tekrar görüşüyorum sorunlarım bitti çok şükür.
20 YorumlaAynı seyleri bnde yasadım. Sürüne sürüne dönüyolar rahat ol :)
41 Yorumla
Soran+1 yılne zamann
- Devamını Gör (176)
Devamını Gör(221)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri