Dün mesaj attı söyledikleri beni şok etti?

Bir iki kerede sormuştum yani burdaki beni tanıyanlar biliyo ama tekrar söylüyim 20 yaşındayım benden 10 yaş büyük biriyle birlikteydim. geçen gün ayrıldık bir sebepten dolayı. dün akşam mesaj attı. Bana bir film izlememi söylemişti.( ilk 50 öpücük). Filmi izledin mi nasıldı dedi. güzeldi beğendim falan dedim konuştuk biraz öyle. sonra konu nasıl oraya geldi bilmiyorum ama özgecan aslan vahşetinden çok etkilendiğini,20 yaşında gencecik kızın boş yere kurban gittiğini söyledi. yani olgun bir erkek gencecik kıza saldırmaya çalışmış, bir insan bir insana bunu nasıl yapar falan dedi. Daha sonra konu bana döndü. Başak çok dikkat et sende 20 yaşındasın genceciksin hayatında daha çok güzel şeyler olucak, ben seni kandırmış gibi hissediyorum çok pişmanım Özür dilerim kendimden utanıyorum falan dedi. Bildiğiniz abi tavsiyesi verdi. Şok oldum. Sizce neden böyle bişey yaptı?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yenisini bulmuş falan demeyin bu benim umrumda değil ben ayrıldım zaten adamdan. O kızla beni neden bir tuttu ben onu soruyorum. Bunları dedikten sonra engelledim whatsaptan. sonra aradı beni açmadım.
Dün mesaj attı söyledikleri beni şok etti?