Dün sevgilimden ayrıldım çok kötüyüm yardım edin...

dün ayrıldık 2-3 gündür bazı olaylardan dolayı tavır yaptım özür dilemesini bekledim konuşmak istiyorum dedi. benden ayrılmak istediğini ve mutlu olamadığımızı söyledi birlikteyken olmuyor ayrıyken de olmuyo ama alışacaz işte böyle birşeyler dedi olmuyo dedi gözlerime baktı ben de üzüntü ve şaşkınlığın etkisiyle sınırlice evet olmuyor dedim gözleri yaşardı bi tuhaf oldu sesi değişti ayrılmamız lazım dedi sonra ben de onu öyle görünce ayrılmayalım dedm ama yok dedi ben kararımı verdim falan dedi çok düşündüm dedi kesin bu dedi bende tamam dedim bugün hiç konuşmadık aynı sınıftayız 10 aydır birlikteyiz sınıfta espri yaptım güldüm mutlu gözüktüm ona ama içim acıyor bana dönmesini istiyorum o da bana gizlice bakıyor sonra kafasını falan çeviriyor çok nazlıdır ve çok inatçıdır beni seviyor bunu hissediyorum size sormak istediğim 3 şey var bu olanlardan sonra.1 siz onun yerinde olsanız beni gülerken görünce ne hissederdiniz 2 bu mutlu gözükmem bana dönmeniz için olumlu bir sebep olur muydu 3 nasıl geri kazanabilirim ne konuşmalıyım ? lütfen yardım edin lütfeeeenn =((((
Dün sevgilimden ayrıldım çok kötüyüm yardım edin...