Sevgilimden ayrıldım...

sevgilimden ayrıldım. onu terkettim. o bana çok aşıktı ve kendini tüm dünyaya kapatıp sadece bana odaklanmıştı. her şeyini bana verdi. fazla ilgiliydi. ama fazlası beni sıktı. boğdu hatta. kıskançlıklar hat safhada, her şeyime karışıyo, arkadaşlarımla buluşurken bile benim yanımda gelmek istiyo beni korumak için... her şeyi yaptı benim için çok büyük fedakarlıklar yaptı. 2 senedir çıkıyoduk ve evlilik planları yaptık. ama 18 yaşındayım ve evlilik için doğru kişiyi bulduğumdan bile tam olarak emin değilken tereddütlerim varken hayatımı onun için sınırlamalı mıyım? kararlarımı kendim veremiyorum. arkadaş seçimimimden kıyafet seçimime her şeyime hakim olmak istiyo. tek başına alışverişe çıkmama bile trip atıyo. her şeyi birlikte yapmalıyız çünkü.. ama bu durumlar dışında çok iyiyiz... birlikteyken mutluyum... çok yakışıklı ve çok tatlı. beni sevmesi bi yandan çok hoşuma gidiyo ama tripleri her şeye trip atması beni çıldırtıyo. şimdi ayrıldığımızdan beri bikaç ay geçti tekrar konuşmaya başladık. bana çok güzel şeyler söylüyo ve sevdiğim için ona kapılmak üzereyim. üstelik bikaç aydır ayrılık acısını çektiğim halde... ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. yardımm?
Sevgilimden ayrıldım...