Arkadaşlar lütfen !! Seni seviyorum ama sonumuz yok dedi?

7 aydir birlikteydik 5 gün önce telde bir tartismada sinirlendik oda bana ayrılalim madem dedi daha yeni barismistik halbuki hep o ayrilirdi ve odonmek isterdi bende sevdigim icin affederdim en son çok sözler verdide oyle baristim ama bu sefer ilk defa dedimki yapma etme gel soz verdik ettik ne ayrilmasi konisalim telde ayrilmak olmaz duzgun ayrilaim ya da falan 3 gun boyinca aradim acmadi yazdim kissaca bizim sonumjz yok seni seviyorum çok özledim ama olmuyo üzulurz dedi bende dun en sonunda peki dedim nasil istersen oyle olsun aramam artik ama cok uzuleceksin dedim sevmeye basladim seni korktum ayrilamiyoruzda en güzeli bu anla nolur dedi neyse dun gece bir arkadaslik sitesine uye olmus nasil sinir oldum varya dun seviyorum ozledim ama olma diyip nasil hemen aranmaya baslar uzuldum bu sefer gercekten bitirdi sanirim sizce yine donermi? şimdi acaba mesaj yassammi ayriliga bari saygin olsun ayip aranmaya baslamissin falan gibi bildigimi anlasa ne dersiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar dayamadim aynen boyle yazdm bitcekse boyle bitsin icinde ukte kalsin dnamiyorm sevgini geçtim bumu saygın ilişkmize daha 5 gun oldu ayrilali iğrenç sitelerde karı kız aramaya başladn ahh be benm sevdigm adam beni seven adam senmisn yalnız kalamyomusn azda olsa dün acı cekiyordun aksamsa karı kız ariysn hicmi acın yok ihtiyacnmi vr nasl icinden geliyr aklindn gecirebiliyosun baskalariyla olmayi yazmayi konusmayi yazık çok yazk :( ayrılığın ustası olunmuyr bilirdm ama sen ustası olmuşsu
Arkadaşlar lütfen !! Seni seviyorum ama sonumuz yok dedi?