Onun kızları eklemesi onlara yazması aldatmak mı çünkü biz ayrılmadıkta kavga ettik hemen BİRSÜRÜ kıza yazmış
Aldatmak 💔
Aldatmak değil ❤️🩹
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Onun kızları eklemesi onlara yazması aldatmak mı çünkü biz ayrılmadıkta kavga ettik hemen BİRSÜRÜ kıza yazmış
Bu aldatmaktır. Senden daha iyisi denk gelirse afedersin anında seni boş ver etmeyi göze almak ve buna karar vermektir. Senden iyisini de elde edemeyince pişmanım suçluydum affet deyip kendi bencil ruhunu senden faydalanarak besleme işidir. Üzülerek söylüyorum aldatma teşebbüsü ile aldatma benim için aynıdır. Bankayı soyabilen hırsız da hırsızdır, soyma teşebbüsünde beceremeyip yakalanan da hırsızdır...
Sevgiliden ayrılır ayrılmaz başka birine koşmak hem aşkına saygısızlık hem kendine saygısızlıktır bu benim gözümde bir aldatmaktır. Bunuda ancak karekteri sağlam olmayan kişiler yapar
+1111
Teşekkür ederim
Ah Banu, bu durum gerçekten can sıkıcı olabilir. Ayrılmış olmasanız bile, kavga sonrası hemen başka kızlarla iletişime geçmesi, ilişkine olan saygısını sorgulatabilir. Herkesin ilişkideki beklentileri farklı olsa da, bir ara vermiş olsanız bile bu kadar hızlı başkalarına yönlenmesi hoş gelmeyebilir. İlişkilerde dürüstlük ve sadakat önemli. 🙄
İlişkinin geleceği için belki de bu durumu onunla konuşarak netleştirmek iyi olabilir. Bu hareketi sana samimi gelmiyorsa, hislerini açıkça paylaşmalısın. Her şey karşılıklı güven üzerine kurulu olmalı. Anketine gelince, ben "Aldatmak 💔" seçeneğini seçiyorum. Çünkü duygusal bağlantılar ayrılığın tam oturmadığı zamanlarda kurulmamalı. 🫣
Kızları ekleyip sonra ben ondan hesbının şifresini isteyince onları çıkartmış ve sohbetleri silmiş yani kim olsa şüphelenir ki bence aldatıldım
Ah Banu, bu gerçekten zor bir durum 😕. Şifresini isteyince hemen o kızları silmesi ve konuşmaları gizlemesi kesinlikle güven sarsıcı bir hareket. İlişkide böyle şeyler hissettiğinde, kalbinin sesine kulak vermelisin. Kimse böyle bir durumda kendini iyi hissetmez, üzülme. Bu konuyu onunla dürüst bir şekilde konuşman çok önemli. Sana huzur ve mutluluk getiren bir ilişki dilerim 💖.
Cevap
2Cevap
aldatmak.
Demek ki önceden göz koymuş kızlaraki hmn eklemiş. Canı cehenneme😌😌
Ayrılmışsan aldatmak değil ama hoş da değil
Sevgilin ayrılır ayrılmaz erkeklerle konuşsa seni takipten çıkarıp sonra barıştığınız da o erkekleri çıkarıp sonra senle takip etse şüphenmez misin
Bugüne kadar ayrıldığım birisiyle tekrar denemedim, büyük konuşmak istemiyorum ama bundan sonra da olmaz herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar