Eski sevgilim benimle Konuşmak istemiyor?

selam Arkadaşlar büyük bir hata Yaptım lütfen bana yardım edin 😔
Ben Eski sevgilime hala aşığım ve onunla yatmayı düşünüyordum ama benden para istemişti neyseki iki kere para yollamıştım ona. Bu ara onun sevgilisi oldu ve ben çok kıskanç birisiyim bunu kendiside biliyor. Ben sevgilisi olduğunu bildiğim için onunla yatmak istemedim böyle birşeyi yapamam ben. Ona o kızı sevip sevmediğini sordum ve sevmediğini söylemişti. Aradan birkaç hafta geçti yeniden sordum onu sevip sevmediğini bu sefer sevdiğini söyledi hatta ona Yüzük takacağını söyledi. Bende sinirlendim Herşey burada bitsin dedim. Bu olaydan önce Whatsappte bir kızla fotoğraf paylaşmıştı bende hemen bye bye die yazıp bir dahada mesaj atmadım. Bana kız kardeşi olduğunu söylemişti bende saf saf inandım. Bu olaydan sonra bir daha böyle birşey Olmasın Demişti ama oldu. Ve ben kaç gündür ondan özür dilesemde kabul etmiyor hatta Herşeyin tamamen bittiğini ve olacaksada biz diye birşeyin olmayacağını söyledi. Bende hiç bir zaman biz diye birşeyin olmadığını söyledim. Oda olacaktı da olmayacak dedi. Ben çok üzülüyorum lütfen yardım edin ne yapmam gerek ben onu asla kaybetmek istemiyorum. Unutmak? Asla! Lütfen yardım edin 😢
Eski sevgilim benimle Konuşmak istemiyor?