Ben aglarken sızlarken Boşanmak isteyen kocam şimdi geri dönmek istiyor napıcam?

2 yil kavga gurultu ciktik ve çok severek evlendim 2 yildir evliyiz evlenmeden onceki yatak hayatimiz cok iyiydi evlenince asabiyeti herseyi sorun etmesi falan derken yatak olayi bitti ve 8 ay once bir gun evi terk etti bosanalim dedi uzuldum. hayir dedim agladim ama olmadi kabul ettim protokol imzaladik ve ve ben baska sehire tasindim evimi tuttum duzenimi kurdum ve hatta biriyle tanistim kocami unutmak icin onla oldum Ve ilskimiz basladi ve aşik olduk ama sonu yok oda ayri mevzu ama tam unutmaya basladim mahkeme gununj beklerken kocam beni aramaya basladi barismak icin yesil ışik yakti ama tabi ben artik ona hem askimi hem guvenimi kaybettimve biri var aklimda kalbimde şimdi5 aydir mahkemeyi erteliyorum denemek icin ama olmuyor icim artik onu istemiyor ama mantigim bosver kovan sonucta olur boyle seyler bosanma diyor napicam arkadaslar geri don diyor ama param yok ev tutucak diyor evet yok borclari var odedigi ama bende ee benmi tutiyim bide diyorum icimden hadi dondum yine ayni seyler olurmu duzenimi bozmaya degermi siZce yardim edin siz olsaniz napardiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Maddi anlamda dusunuyorum hadi döneyim evi ben tutayim nakliyeyi ben yapiyim yerlestiriyim ama olucakmi iyi duzelucekmi hersey ben onu sevebilirmiyim tekrar inan sevsem zaten herseye katlanirim ama eski duygularim zamanla geri gelirmi acaba?
Ben aglarken sızlarken Boşanmak isteyen kocam şimdi geri dönmek istiyor napıcam?