Hatun kişiler ayrılınca, üzülünce vb. saç boyatıyor ya da saç modelini tamamen değiştiriyor, kısalttırıyor, eklettiriyor falan. Neden?
Er kişiler ne yapsın?
Er kişiler ne yapsın?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer üzerimize çöken ayrılık havasını atmaya çalışırız kendimize değer verdiğimizi hala güzel olduğumuzu yada daha güzel olabileceğimizi kanıtlama çabasına gireriz.. hafiflemek rahatlamak açısından saç kestirmek en başta gelir. bende daha yeni kestirdim ama kahretsin artık faydası olmuyor :) saçlarım kısacık kaldı ona mı üzüleyim yoksa depresyona girip girip çıkıyorum ona mı üzüleyim bilemedim.
Bir cenaze namazı girişinden sonra sözlerime şöyle devam etmek isterim :D
kadın ayrıldıktan sonra 2 kat daha da güzelleşir :) bunun anlamı ben senin gibileri cebinden çıkartırım demektir.. :D bir nevi özgüven kazanma çabası :))
saçma bir şey. cebinde çıkartacaksa nedne böyle bir ilişki yaşıyor :)
Yalnızlık ve bunalımdan dolayı freahlamak ve rahatlayabilmek için yapıyorlar...
Biz ise ya içiyoruz yada gecenin bir yarısı seviyorum ulennn...diye bağırıp çağırıyor sinirimizdeb kavga çıkarıyoruz...Bu arada bahsettiğin hatun kişilerin alışverişe gittiklerini yazmamışsın alışverişede gidiyorlar ;))
Cevap
2Cevap
mutsuzluğu biraz azaltmak için yapılıyor ya da alışverişe gidiliyor.. hatun kişi ne demekse artık, ona girmiyorum bile.
hatun kişi siz oluyorsunuz. TDK da aynısını diyor, çok da hoş bir kullanım bence
Bakalım TDK ne demiş aynen aktarırsak:
hatun kişi
isim Kadın
"Gelgelelim delikanlı meteliksiz, hatun kişi çok zengin bir adamın karısı." - N. Hikmet
:) bilmiyorum da benim hosuma gidiyor hatun kisi deyisi
kendini yenilenmiş ve güzel hissetmek istediği için.
eski halini düşündüğümüz zaman yıpranmış ve çirkin bir duruşu mu vardı acaba ?
ruhunda vardı o duruş
En iyi yorum secilse secerdim kirmizi abla
evet doğru saçlarımın doğal halini seviyodu ayrıldığımızda sırf onu daha az hatırlayabilmek için en yapay konuma getirdim:)sonuç mu sonuç bu hale onun için geldiğimi hatırlattı durdu yine unutamadım:)saç baş çare değil yani rahat ol
insanlar ayrılıyor, üzülüyor. her köşe başında tekel ve kuaför olmasının sebebi budur :)
:) Haklısın +1
bncedee :))
sac boyamıyorum
gözüm harici makyaj yapmyorum
cilde değen kimyasallara karsıyım
sevgilimden ayrıldım caresiz bi haldeyim ulen :(
sende bendensin. duş al geçer :/
onlarda şişenin dibine vuruyor sanki! öyle derler de:)
Değişiklik,farklılık istiyorlar.Belki de farklı biri olmak..Duruma göre değişir.Çözmeye çalışmamanı tavsiye ederim :)
Ben hiç yapmıyorum öyle bişey .
yapanlarada şaşıyorum açıkçası. sanki ayrılık değil de beraberliğe oynuyor :)
3 e vurdur bereyle gez nedeyim
bu şekilde kendilerini daha iyi hissediyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar