Evet soru başlıkta. Neden?
Bu arada nabzı atan hatunlar çok güzel <2.99
Bu arada nabzı atan hatunlar çok güzel <2.99
bir kadın için mutluluk güzellikle iilişkilidir bir kere. kendıne guzel hısseden kadından mutlusu yoktur. eger mutsuzsan bı sac kestırmek boyatmak değişikliktir. kendılerıne ozguvenlerının gelmesını sağlar. bir havalara girerr :D bir umut kaynagıdır sac. ama erkeklerde oyle bı ımkan olmadıgından ay bu sefer sacımı ne renk boyatsam dıyemıyceginden bunu anlamaması gayet normal zaten :) yanii sevgilinden mi ayrıldın boyat sacını ya da kestir sacını gir bir havalara hemen der ki ben buna mı bakıcamm amaaan der bu kadar basit aslındaaa :))
bak sen :D sağol açıklayıcı cevap için hatun :)
eskiden bunalıma giren kadınlar saçlarıyla oynar derlerdi de inanmazdım çünkü ben hiç yaşamazdım öyle bişi ne zaman canım isterse o zaman saçımın rengini şeklini değiştirirdim sonra yılalrca çabaladım saçlarım belime geldi ve aldatıldığımı öğrendikten kısa bir süre sonra ilk vazgeçtiğim şey saçlarımdı ve ben o zaman anladım ki bunalımda ki kadınlar neden saçlarıyla oynuyor çünkü hırsını çıkarıcak bir şeyler arıyorsun
Geldi cevap.
:)))
daha yorum yapmak düşmez :D
Aynada aynı surata bakmaktan sıkıldım/tiksindim diyeni duydum. Bilemicem ama kafalarını dağıtmak istemiş olabilirler :)
OLABILIR :)
Karılara özel bir durum değil değişiklik dikkati geçici olarak dağıtır psikolojini bozan şeye tutulmazsın
hcı ben bir saçım uzadığımda gidiyorum ama :D
Cevap
5Cevap
genelde kahkül yaptırılar çevresinde ona ait eşyayı atarken kendinde söküp atabileceği bir saçı var direk onu atıyolar
o da güzel.
Kestirme konusu, saclarina dokunan eski adamin dokundugu yere bir baskasi dokunmasin diye diyorlar, ama cok sacma.
Demi bencede.. Sanki çöpe atmayıp saklıyo ellam.
Cunku sorunun sacta oldugunu sanarlar :D bence sacma ya , nefret ettigim biri icin niye kiyiyimki saclarima
Demi ama.
Kadin olmadan ve biri seni sacini kestirmene neden olana kadar anlayamazsin
anlat o zaman?
kadın olmadan anlayamazsın dedin tamam sen kadınsın sen anlat o zaman demek istedim. O değilde çok kabasın biliyomusun =(
tamam böyle diyebilirdin. Ben çok duygusal bir adamım kalbm kırıldı cidden :(
oyşş dileme hatun şaka yaptım asdfghjk
haha :D
Genellikle aldatıldıklarında kendilerini iyi hissetmek için yaparlar kendilerini ne kadar güzel ve yenilenmiş hissederlerse moralleri de o kadar yüksek olur yıkılmadım Ayaktayım hesabı yani :))
Ya saç kesimi ya da boya iğrenç olursa noluyo intihar mod mu asdfghjk
Offf o zaman kimse yaklaşmasın onlara :)
:).
İyi hissetmek için moral veriyoruz kendimize oyle :)
işe yarıyo mu?
Moda akımına kapılıyorlar, sevgiliden ayrılınır, çikolataya vurulur, içkiciysen efesler havada uçuşur, saç sarıya boyanır. :))
ne efesi l*n miller içiyolar. Miller içip sarhoş olup ağlıyolar omzunda.. En son tecrübe ettim ondan sonra tanıstıgım her hatunla çıkarım ya da yatarım sırf omzunda ağlanan ben olmıyım dıye asdfghjk
hahaha :D
İyi gelecek daha güzel olacaksın hissine kapılıyor insan ama pek olmuyor
sizinkide risk ama. O gün kuaförde manitasından ayrılmışsa ve kötü bir kesim oldumu game over. İntihar sebebi asdfghjk
o da güzel :D
Hayatında uğraşıcak bişey kalmayınca olan saça olur
Ya o saçta kötü olursa begenmezse?
eyv hatun :D
değiştirebildikleri bir bu ne yapsınlar, belki bir umuttu hep..
o da güzel.
Ben bunalıma girdiğim için değilde o en çok saçlarımın uzun halini sevdiği için kestirmistim senden de senin sevdiğin şeylerden de vazgeçtim durumu
farklı yorum. Teşekkürler.
Rica ederim
Yeni Saç değişim demektir aynaya baktığında değiştiğini daha güzel olduğunu görür ve mutlu olur
kadın işte kafasına eser saçını kestirir ve değiştiğine inanır, güçlenir yani aslında psikolojisini yeniler..
o da güzel.
Kendine zarar vermek yerine saçlarıyla uğraşır kanka
bence bilinçli yapmıyorlar. duygusal bir sebepleri de yok değişiklik arayışı ve değişiklik tabiki saçlardan başlıyor
yapabileceği tek şey odur çünkü.
oyy kıyamam :D
Nedense boyatmaktan yanayım.
Sen buralardamıydın hatun naptın gidip saçlarını boyatıp geldın mı :D
asdfghjk
saçlarıyla birlikte maziden de kurtulmuş olmayı ümit ederler hafiflerler
Piskolojisi bozulmuş işte :)
çok sade ve güzel cevap oldu bu :D
değişiklik, yeni sayfa açma vs..
işe yarıyomu?
bilmiyorum denemedim ben saçlarıma kıyamam
o da güzel.