Ayrıldığımızdan beri konuşmaya , mesajlaşmaya devam ediyoruz.Henüz görüşmedik ben buna dayanamayacağımı söyledim.Ne zaman eskileri açsam konuyu değiştiriyor o saçma günlere geri dönmek istemiyorum diyor.Arkadaş gibi konuşup dertleşiyoruz ayrıldıktan sonra çok ağır şeyler söyledi burda dile getiremeyeciğim derecede.Ama sineye çektim hepsini.Gerçekten beni sevdiğini biliyordum.Nasıl anladığımı anlatamam ama anlıyorsunuz işte , tecrübe mi sezgilerden mi bilmiyorum ama gerçekten hissedebiliyorsunuz çok sevildiğinizde.Ben çok yazı yazarım , bazıları bağırır isyan eder, bazıları sadece konuşur.Bazıları şarkılarıyla anlatır hislerini . Ben de yazıyorum işte.Ondan önce de yazıyordum .Ama gel gör ki; Ondan sonra yazdığım her şey ona çıkıyor.Hep başka bir konuyla başlamak istiyorum fakat sonucu yine ona bağlanıyor.Hani olur ya en olmadık şeyden bir anlam çıkartır yine kendinizi bir boşlukta onu özlerken bulursunuz.Aynı öyle...Tarif edebildiklerim bu kadar.Onu çok üzüyormuşum sürekli bunun üstünde duruyor.Ama bazen de özlediğini dile getiriyor bazı şeyleri.Geçen gün kamerada konuşuyorduk gözlerinin dolduğunu farkettim uzun süredir kameradan da olsa ilk defa gördük birbirimizi ışıktan olduğunu söyledi ağlamadığını söyledi ama ertesi gün beni birdaha ağlatma olur mu? diye bir mesaj attı.Hala bişeyler hissediyor farkındayım birazcık zorlasam tekrardan bir şansımız olacak bundan kesinlikle eminim.Ama asıl korktuğum şey onu yeniden üzmek.Farketmiyorum.Nasıl yapıyorum nasıl oluyor anlamıyorum.Herseferinde kırıyoruz birbirimizi.Birşey yapmasam bile görmesi bile yetiyor ağlaması için.Buna dayanamıyorum ben ondan sonra öğrendim ağlayarak sabahlamayı.Ama bir kez bile bundan ona söz etmedim üzülmesin diye.Kendim üzülmeyi göze alabilirim size klişe gelebilir gerçekten hislerimi kanıtlamak zorunda hissetmek istemiyorum bu yüzden inanmak istediğiniz kadarına inanın.Hala burdaki soruyu anlayamamış olanlar için bir son yazalım ; onun üzülebileceğini bile bile onunla yeniden bir ilişkiye başlamalı mıyım yoksa kendi üzüleceğimi bile bile olanları ,yaşananları kalbime gömüp üstüne bir de mezar taşı mı kondurmalıyım...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar küfür falan etmedi bana sadece çok kırıcı şeyler söyledi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar