Kız arkadaşımı babam beğenmedi

benim işler karışık. netten bi kızla tanıştım 19 yaşında aynı ildeyiz.s örün netten tanışmamız değil. bu kızla bir ay ciddi görüştük. kendisi ailelerin tanışmasını istedi ilk teklifi o yaptı şaşırmıştım neyse aileme söyledim önce kızı görmek istediler ben de resimlerini gösterdim ama beğenmedi babam. kız kapalı dışarda ama çalışırken açık baban beğenmiyor kapalı olcak, iyi birine benzemiyor diyor ben de tanımadan nasıl anlıcaksın dedim ama babam kabul etmedi. bunu kıza deyince kız ayrıldı benden üzüldü tabiki bu kızdan pek hoşlanmadım açıkçası bu da farkında aslında aileme söylemezdim ben 1 ay da hemen ama o kadar istekliydi ki söyledim aileme kendi ailesinden sadece babası bilmiyor ben de babama bir şey diyemiyorum öyle bi özelliğim yok. ve ayrıldık çok üzgün değilim aslında. kızdan pek hoşlanmadım peki ailene niye dedin diyebilirsin yüzyüze görmeden dedim aileme sonuçta ayrıldık bir ay da 2 kere görüştük yüzyüze hediye aldı ben de aldım tabi sağolsun aileme resti çekmem mi lazım ama böle bi yapım yok maalesef ne yapmalıyım?
Kız arkadaşımı babam beğenmedi