yahu bazı şeyleri aşmak lazım devede de boy var ama eşek önden gidiyor
mutlu günlere :))
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer valla jusura bakma ama o boyda bir erkek bu boyda bir kızla hiç iyi niyetli çıkmaz bunuda söylim ve senle asla evlenemz bunuda söylim aynı durumda bir arkadaşım vardı sadece gönül eğlendiriyorum dedi ve sonunda kızı bıraktı. sende biraz düşünseydin be güzelim göz var nizam var hani güzel çirkinle olurda çok uzun çok kısayla bir ilişki olmuyor
120 boy mu olur ya :)
aşk engel tanımamalı ama demi :) boyumuzu sevmiyoruz birbirimizin :))
aşkta boyun hiç önemi yok ama 1.20 boy ilk defa duyuyorum kaç yaşındasın ?
1.20 boymu olur saçma sapan şeylerle milletinnn vaktini alma...
Cevap
18Cevap
dalga amaçlı soru sor bir şey demem ama bari dalga geçtiğini soruyu güncelleyip söyleme çok ayıp. bizde bazen eğlenmek için soru soruyoruz ama çıkıpta millet sizle eğlendim demiyorum. çünkü orda bizi adam yerine koyup ciddi cevap yazan insanlar var
ben de onları gördüğüm için açıklama yapmak istedim zaten. evet çözüm üretmek isteyen arkadaşlarımız çıktı. amacım sadec emesaj vermek bunda ayıp bişey yok o kada ruçuk kaçık yazı varken. bu mu göze batıyor
tamam.
canım bnce haklı yani 1,20 boy mu olur herkes dengi denginedaha kısasını bul :D,
aşkta boyun önemi yok şimdi 1,20 sin 2 sene sonra manken gibi 1,22 olursun ozman daha ıyı yakışırsınız bırbırıne hıc kafaya takma
hahahahha ne güldüm :D süper olmuş mesaj yerine ulaşmıştır umarım :D
yaşinmi kücük yoksa afedersin cücemisin? 1.20 nedir ya dalgami geciyorsun
70 cm boy farkı hiç de az değil eğer reddedilirsen üzülme ama durum hiç iç açıcı değil
asıl o değilde bence sen kafaya takmış gşibisin o sadece espiri yapmış bizler kızların boylarına pek dikkat etmeyiz
vlh boy sorununu en fazla 5 cm gibi bir sey hallediyorlar estetikçiler 5 cm uzatabilirsin mesela boyunu :D
1,20 afedersin ama bnde sana yer cücesi derdim yani.. Tuşlarımı karıstırdın yoksa oklava ilemi boy ölçüon
kimsin
Neden sordun
arada 1 metre fark var nerdeyse sevgilin sorun etse en başında ederdi sıkıntı yoktur umarım..
aslında takmaması gerek .ama bazen sevdigini söyleyeler böyle şeylerden ayrılıyorlar demekki yalan bi sevgi veya sahte
aman ya boşver gitsin seni küçümseyen biriyle neden birliktesinki?
en başta ümit vermeseydi iyiydi.
1.20yi okuyana kadar ciddi olduğunu düşünmüştüm <3
sen cücemisin
yoksa geyik olsun diyemi sordun
yatakta boylar eşitleniyor sıkıntı yok
kim sapık? yok öyle sapıklık mapıklık ... baban baş sapıkmış ki sen çıkmışsın piyasaya
Ne oldu boyu kısa olanlara moralmi verdin
aranızdaki boy farkı gerçekten 70 cm mi?
sen o götsüz değil misin ? :D
Hahaha :)
hayır o kim?
120 dogrumu yazdın 2 ile 5 falanmı karıstırdın?
frodo sen misin birader?
Boyun bence hiç önemi yok.
Harun abi detected
120¿ 190?
pardon 1.20 ?
:D:D:D:D
Tamam
ahahaha :))
önemli olan işlevin.
1.20 ?
kolay gelsin...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?