Bugün görüştük boynunda morluk vardı bende sordum bune nasıl oldu diye nerde morluk var ben her gün traş oluyorum tahriş olmuştur dedi sonra biri emse senin yanına neden geleyim saklarım görünmesin diye dedi
Tahriş olunca böyle olmaz ki bu başka bir şekilde yapılmış yani sevgilin yalan söylüyor büyük ihtimalle seni aldatıyor bence bu işin peşini bırakma elbet bir sonuç çıkacaktır çocuk kandırır gibi seni kandırmasına izin verme
5 aydır çıkıyoruz yurtdışındaydı 2 hafta önce geldi sürekli görüntülü konuşuyoduk mesajlarını at diyince atıyodu direk şimdi yanımda mesajlarını göstermiyo telefonu çekiyo sürekli aktif güvenmiyorum ben bu çocuğa
İnanmıyorum bunu nasıl fark ettirmeden çektin ben olsam elim ayağıma dolaşmıştı çekene kadar sonra kesin yakalanırdım. Ayrıca resim bulanık ne morluğu olduğu belli değil.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaa arkadaşa attım normal bi foto bu kırptım ayakta dururken benim çeketimi atmıştı omuzlarına o ara çektim
Jiletle dibine kadar bastırsan boğazını kessen böyle morluk olmaz kardeş boynuzu takıyor sana iyi bair durumu fark etmişsin koy g. ötüne tekmeyi sg sin gitsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tiras kesiklerini, tahrisi vs arastir canim istersen