Sevgilimin Boynundaki Morluk?

Arkadaşlar sinemaya gittik ilk defa bu kadar yakınlaştık boynunu emince çok hoşuna gitti devam etmemi istedi ben de ettim baya bi emdim sonra koskoca iki morluk oluştu boynunun bi tarafında. Ben de dedim ki 1 gün idare et sonra yanıma gelirsin fondöten veririm sana küçük bi kapta hep kullanırsın dedim. Ama bu sabah sıcakladığı için uyurken boynunu açmış ailesi de görmüş gülmüşler (ben ona kimse görmesin ilerde tanışırken çok utanırım demiştim kafalarında benle ilgili farklı düşünürler demiştim) Neyse sonra sevgilim güya beni korumuş, ondan bunu yapmasını ben istedim suç benim demiş onun hakkında kötü düsünmeyin ben onu seviyorum demiş. Sonra babası da sen bu kızı seviyo musun demiş evet demiş benimki. Zaten çok sevdiğin belli sürekli kızı savundun senle bu kadar gurur duymamıştım demiş? Valla böyle demiş, neyse. Toplumda bi gören olur yine de gençsiniz tutku diye bir şey var ama yine de dikkatli olun demişler. Ama ben şimdi çok utanıyorum. Bana diyor ki ben bilerek yapmadım uyuyordum, için rahat olsun, seni çok sevdiğimi anladılar diyor. Ne yapmalıyım sizce ya?
Sevgilimin Boynundaki Morluk?