Sevdiğim kızla veda vedalaşırken ne söylemeliyim, Kızlar Bakar mısınız?

Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle sabırla okuyup yardımcı olacağınız için teşekkür ederim.

Çalıştığım yerde sevdiğim bir kız vardı işe yeni başlamıştı beraber tanıştık konuştuk aramız iyiydi bana başta hep umut verici cümleler kurdu çokta iyi biri olarak gördüm onu bugüne kadar.

en başta sevgilin var mı diye sorduğunda bende ona sordum eski seviglisini anlattı ondan nefret ediyorum vs dedi ondan dolayı da yeni birini pek istemiyor biraz yarası var vs muhabbetleri vardı

bir gün numaramı bıraktım konuştuk yine umutlu cümleler kuruyordu veya ben sonradan etkilendiğim için öyle de hissetmiş olabilirm bilmiyorum artık.

sonra ben buna teklif ettim ben seni dostum zannetmiştim dedi. :)) sonra seni hiç üzmek istemiyorum vs dedi ben konuşmadım o konuşmaya başladı.

ben yapamadım kabul etmeyeceğini bilerek dışarı çıkalım mı dedim yok dedi tamam o zaman konuşmayalım dedim bitkin bir sesle.

sonra aradan zaman geçti yine konuşmaya başladı çok üzülmüş vicdan yapmış ben sana hiç o gözle bakmadım sana çok değer veriyorum üzülmeni istemiyorum dost olrak görüyorum vs dedi yine gittim vicdanını rahatlattım ama ben hala aynıydım yine konuşuyorduk

bu zamanda da ortak tanıdığımız birine demiş ki çok acele etti zamana bırakalım. bende bunu öğrenince araya soğukluk girmişti biraz daha sokuldum sonra benle komple muhabbeti kesti

bir gün yanına gittim seni dışrda gördüm dedim. evet arkadaşımın yanına gittim onunla barıştım dedi bana bu zamana bırakalım muhabbetindne sonra. vay anasını dedim

sonra öğrendimki bana boşuna umut vermemek için böyle yapmış ulan bunu keşke en başta yapsaydın bu hale gelmeseydim

ve şimdide benim ayrılmam gerekiyor taşınıyorum.
ona son bir konuşma yapmak istiyorum sadece aklından çıkmak istemiyorum kafasında soru işaretleri dönsün istiyorum kendimi de bozmadan ne diyorsunuz bilmiyorum :)) açık kapı gibi birşey bırakmak istiyorum

sizce ne demeliyim?
teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar bugün yeni bir şey daha öğrendim. kıza iki kişi teklif etmiş yok biri mektup vermiş biri telefonunu istemiş ulan :/ herkese mavi boncuk dağıtıyorum muhabbeti bu olsa gerek !

soğudum anasını satim. bir konuşma metni hazırlamıştım okusun diye o kadar uğraştım şimdi vermek istemiyorum ama o kadar şey yaşadıktan sonra her ne kadar egosunu tatmin edecek olsa da vereceğim !
Sevdiğim kızla veda vedalaşırken ne söylemeliyim, Kızlar Bakar mısınız?